推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

http://hk.myblog.yahoo.com/ks-ba/article?mid=241

忘了跟大家說,Blog Update 了 ,有 1:144的 L1011 和 B767 的資料

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-2-12 21:25 發表

我沒看錯吧,社團竟然有 大阪2 ?!              是 (% 元 ?
看見kimsin兄的驚訝,可能是魚看錯了......

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-2-12 21:31 發表

看見kimsin兄的驚訝,可能是魚看錯了......
有大阪3是正常的

但是現在還有大阪2就實在令小弟驚訝,因當時大阪2 和西鐵的鼠貨流通量近乎零

那魚兄 ,你還想到有可能是其他的嗎?

歡迎new player! upload 多D自己珍藏上來分享下啦

打到中文、你再試下
引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-2-12 18:40 發表
上左咁耐都冇同大家SAY個HI TIM
今日我見到有到賣CAR COLLECTION (一架架咁賣)
最貴都係$25 係CAR3既FAIRLADY
但係剩係買左CAR8 2架ALPHRAD同1架PRIVIA

係BO 點降
既-.-
要COPY & PASTE

2年前係in's point 好似見過哩D兒童不宜系列、不過size 好似大少少
引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-2-12 20:25 發表
18禁的N規人仔......

今天魚終於收到上年聖誕前起德國訂返來的N規人仔,其中一些是兒童不宜

全部都是N規figure大阿哥Noch生產(kato都是用她 ...

引用:
原帖由 xsaix 於 2010-2-12 00:45 發表

定係似火車站??
火車廠可能會好d
除左kato yujin epoch bandai火車我都有

引用:
原帖由 taken 於 2010-2-12 23:11 發表
2年前係in's point 好似見過哩D兒童不宜系列、不過size 好似大少少
兒童不宜的HO Scale,廟街仲見有,但N Scale 就要到外國訂......

Kimsin兄,魚今日又去社團睇過,真係有兩種大阪巴士特注版,但分不清是1, 2定係3

魚兄 我都俾kimsin巳叫左去"果到"入建機 點知第2日搵到間仲平 不過好似得一set+2盒(我琴日去果陣係咁) 我抽到吊臂(工作狀態) 不過我係果個地方已經入左2set(12盒)+1sp!!!!

ps 唔該曬taken兄 打到中文la

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-2-13 18:40 發表
魚兄 我都俾kimsin巳叫左去"果到"入建機 點知第2日搵到間仲平 不過好似得一set+2盒(我琴日去果陣係咁) 我抽到吊臂(工作狀態) 不過我係果個地方已經入左2set(12盒)+1sp!!!!

社團斜對面?

無無聊聊改色 劣作
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 原創內容 2010-2-13 19:07
  • 冰河 威望 +5 原創內容 2010-2-13 19:07
  • 冰河 體力 +5 原創內容 2010-2-13 19:07

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-2-13 20:51
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-2-13 20:51
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-2-13 20:51

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-2-13 20:52
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-2-13 20:52
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-2-13 20:52

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-2-13 20:52
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-2-13 20:52
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-2-13 20:52

本帖最近評分記錄

本帖最近評分記錄

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-2-13 20:53
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-2-13 20:53
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-2-13 20:53

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-2-13 18:40 發表

應該係f-toy以本打tomytec的建機...平到離晒譜!

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-2-13 18:11 發表
Kimsin兄,魚今日又去社團睇過,真係有兩種大阪巴士特注版,但分不清是1, 2定係3
[/email]

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-2-14 18:21
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-2-14 18:21
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-2-14 18:21

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-2-14 10:05 發表

是大阪1及3

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。