推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

Tomytec (N-gauge) 專區

舊地方太多無聊人攪事、多次投訴不果及受到無理kill post 所以轉到這地再開心咁玩。

以後新料及相我只放在這處!

小小規則請睇睇先。

1. 唔好惡意中傷人、無中生有。

2. 可佈玩具實價但不可講店名。

3. 所有買賣私下PM 。

相關搜索目錄: 玩具

建設機械コレクション「Vol.1」2010年3月予定 】714円

12月の発売日情報

12月17日

ザ・カーコレクション基本セットA2
ザ・カーコレクション基本セットC2
建物コレクション 教会A∼レンガ造りの教会∼
建物コレクション 教会B∼白い塔の教会∼
建物コレクション 教会C∼ハーフティンバーの教会∼
ザ・人間038 結婚式の人々
ザ・人間039 結婚式の人々
ザ・人間040 結婚式の人々
情景小物042 橋B
情景小物043 橋C
情景小物044 橋D
情景小物041 日本庭園セット
電飾キットB

バンダイBトレ
E231系山手線命名100周年ラッピング車(2両セット)
12系客車2両セット(スハフ(オハフ)12+オハ12)

相關搜索目錄: 結婚

ザ・トレーラーコレクション第4弾  3月以降発売

小弟在此報到

魚遊到此地!

我都報到.....
聽日放假可能影五戶市part1全圖

引用:
原帖由 taken 於 2009-12-17 15:27 發表
ザ・トレーラーコレクション第4弾  3月以降発売

報到一下~

依套我已經訂了

引用:
原帖由 xsaix 於 2009-12-17 22:49 發表

報到一下~

依套我已經訂了
應該唔洗訂
到時實有得賣

建設機械幾正、好彩無買建機

引用:
原帖由 taken 於 2009-12-17 23:57 發表
建設機械幾正、好彩無買建機
我入左都有成9~10部
當係大型地盤

反而我想入多d道路維修車果類建機

始終tomytec 手工好D係信和睇過建機實物、差少少

貨櫃車同油車、散入算、無咁多錢追   買D其他款仲好。

引用:
原帖由 taken 於 2009-12-18 00:19 發表
始終tomytec 手工好D係信和睇過建機實物、差少少

貨櫃車同油車、散入算、無咁多錢追   買D其他款仲好。
tomytec 有d系列出出下就無哂下文
例如街並,minibus
至於巴士方面,雙層巴士依舊欠奉

引用:
原帖由 JRFANS 於 2009-12-18 00:32 發表

tomytec 有d系列出出下就無哂下文
例如街並,minibus
至於巴士方面,雙層巴士依舊欠奉
Minibus停產主要因產量不好
日本又無乜雙層巴

引用:
原帖由 kimsin 於 2009-12-18 15:16 發表

Minibus停產主要因產量不好
日本又無乜雙層巴
都唔係架
日本有好多長途巴士都係行雙層
可能車型少掛....

五宅市part1

因時間關係,所以草草擺位
準備建設五戶市part2

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 精品文章 2009-12-18 23:31
  • 冰河 威望 +20 精品文章 2009-12-18 23:31
  • 冰河 金錢 +20 精品文章 2009-12-18 23:31

引用:
原帖由 JRFANS 於 2009-12-18 16:31 發表

都唔係架
日本有好多長途巴士都係行雙層
可能車型少掛....
Tomytec有錢唔怕慢慢賺,最怕你唔比錢買

巴士都出到第十五集,先至出建設機械第一集(仲要兩隻SP......,無陰公 )

大把車型、車種排緊隊出啦!

引用:
原帖由 JRFANS 於 2009-12-18 16:42 發表

http: ...
火車男兄好o野.......

近排手痕換屋仔

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +10 原創內容 2009-12-18 23:32
  • 冰河 威望 +10 原創內容 2009-12-18 23:32
  • 冰河 金錢 +10 原創內容 2009-12-18 23:32

*小提示: 各位師兄師姐得閒要口係[原來個區]都貼下野,如果唔係我地另覓新地呢件事會穿煲嫁

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2009-12-18 21:57 發表

Tomytec有錢唔怕慢慢賺,最怕你唔比錢買

巴士都出到第十五集,先至出建設機械第一集(仲要兩隻SP......,無陰公 )

大把車型、車種排緊隊出啦!
咁都係既....
唔怕佢唔出只怕自己無錢買
巴士應該長出長有

其實玩tomytec 的人唔多、各位鍾意邊到貼都無問題

我只係不滿舊地方處理問題方法有不滿、才改係這處另開一個新天地。

Anyway 大家開心就O.K   

P.S 賣下廣告先: 如有玩Robot 魂, 超合金魂, Figma, SHF 哩到都有討論區,希望各位Support 下!
引用:
原帖由 kimsin 於 2009-12-18 23:05 發表
*小提示: 各位師兄師姐得閒要口係[原來個區]都貼下野,如果唔係我地另覓新地呢件事會穿煲嫁

相關搜索目錄: 廣告

日本巴士好多、有排玩、我就like 私家車、小貨車同香港交通公具多。

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2009-12-18 21:58 發表

火車男兄好o野.......
今日天氣凍.放少左車
下次試下放滿哂車
重現繁華盛世

引用:
原帖由 taken 於 2009-12-19 00:28 發表
日本巴士好多、有排玩、我就like 私家車、小貨車同香港交通公具多。
日本既巴士公司拍得住鐵路公司
私家車方面想入多box7人車

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。