推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

74 123
發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

我想問下KATO 路軌 同TOMIX 路軌可唔可以合體一齊用

有無人知太空站返左新出的山手線味
星期2 去摸門釘

引用:
原帖由 JRFANS 於 2012-5-6 00:07 發表

星期2幾點去呀你
5月1去過黎,應該未返貨....
2 點幾3 點 ....咁再等下先

引用:
原帖由 JRFANS 於 2012-5-7 19:26 發表

2點幾3點去好少可會模門釘......
唔知呢...2:30 去到...味開門....
可能個日5 1 .. 遲左開吧

引用:
原帖由 93A_S3~ 於 2012-5-13 08:45 發表

HELP ! ! !

想問一下點解我積分已達447都係睇唔到果啲''以下內容需要積分高於 300/250 才可 瀏覽''嘅帖嘅???
我都係...我仲以為個PART 打出泥厄人

引用:
原帖由 JRFANS 於 2012-5-20 01:50 發表
攪到想買但太空又唔返貨...
去BID啦
我整套由車頭到增結都係BID返泥...
不過估唔到 為你會返....

引用:
原帖由 reeves 於 2012-5-20 18:18 發表

太空艦長唔肯訂呢套?
本身東方快車係唔出國的...

引用:
原帖由 reeves 於 2012-5-20 18:52 發表

你識Yahoo bid就真係慳好多,小弟不才,唔識日文,所以...
我唔知為你俾咩價你...但我都係搵中介代BID...

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 reeves 於 2012-5-20 20:20 發表

係啊, 為你阿姐話上次東快都唔出國, 可能今次國內夠貨, 經濟又差咗, 所以
不過 為你應該跟日本正價... 上網買..唔洗正價

引用:
原帖由 huicmmat 於 2012-5-22 12:32 發表

買啦買啦

唔怕中古品

http://page2.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/b135511027

超值
底價成交就爽LU

引用:
原帖由 kimsin 於 2012-5-22 21:23 發表
無乜興趣...so繼續闊別
可唔可以 PM 俾為你個電話我....

想問下 秋葉原 有無邊幾間 直得推薦 款多又齊

引用:
原帖由 wahaka888 於 2012-6-15 23:41 發表
點解少左咁多板
由125 變左98板......

kato 話出個D  N 車仔..係咪有咩事唔出了
我見官網無曬車仔D介紹

引用:
原帖由 kimsin 於 2012-8-3 23:24 發表
tomytec無際搵笨系列

乜料呀?!
幾時出呀.................

引用:
原帖由 kimsin 於 2012-8-20 11:26 發表
岩岩去完一轉日本,個邊D野好貴,計到10算之下去權權仲平,報告完畢。
無可能
我岩岩去完大阪同東京
如用十算計
YODABASHI 建築物 平
去TAM TAM 車 最平...
KATO 東京總店 正價最貴...

相關搜索目錄: 建築

引用:
原帖由 kimsin 於 2012-8-20 23:05 發表
我去大阪,淨係過去睇左巴士乍
Hino Blue Ribbon II 好多地方都無貨
YODABASHI 既巴士都係約權權價75折
**** 本內容被作者隱藏 *****
你去早講MA....
我後悔有盒模型無買.....
YODABASHI 個價平一半有多.....

相關搜索目錄: 模型

引用:
原帖由 huicmmat 於 2012-8-27 13:41 發表
KATO 車仔登場 !!!
我睇唔到呀............

SET 80 啦
..

引用:
原帖由 Fred-perry 於 2012-12-3 20:12 發表

I would like to sell them for $35 per one
$150 for all of them!!

By the way, Kimsin c hing!! Remember me?
I will give you a special discount if you are interested in getting them
it looks i am late

想問問
網上有無教學 TOMIX 車 換成KATO的扣??

冰河特急改左二月發售
不過睇圖 見到用的扣咁大GE .感覺差了

最近超靜......

我想問下有無朋友買了
大人ソ超合金 新幹線0系 初回限定特典

74 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。