推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

show hand  ha ha No, 見到日本玩家d 正野,自己又影下分亨下

仲有之前町工場, 狭小住宅 郵便局, 農家、戲院、銀行 末影,而交通工具 巴士、貨櫃、私家車好多未影、

我會有時間再貼上嚟。影完要收返好,  好累

相關搜索目錄: 銀行

good item, but i'm no  place too show it....so skip it

Oh need to change New page...

admin can fix this problem..?

so trouble,,,,

可能係
引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-5-3 19:30 發表
得我一個買左新輕鐵JA?-.-

Yes!!!!!!!!!  I sent many e-mail to 80M hope they can release HK Taxi, mini bus..etc

very happy now

另外喺第2個討論區見有人入左诮防車添。

入手了

唔講太多睇相先

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-9 20:15
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-9 20:15
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-9 20:15

post 完相都要寫少少野、今次系列我最愛红Van.  因經常坐

而的士我覺得造得大左少少、警車造得好好   

救護都Good 消防就麻麻條梯無用銀油   而且tomytec造得太好有比較

希望下次出 雞車、中電 van仔, 私家車, 小學校巴。

P.S 其實包装用tomytec 紙盒已 ok 唔使用啞加力膠盒啦,我又唔用佢裝! 減低成本仲好

的士 22.5   小巴各 32.5    police同救護車 36.5   消防車49.9   

好貴!     但好老實講Tomytec 真係無乜機會出HK 的交通工具,,,

我買因為我係香港人、一份情意。

你好!我麻麻地鍾意貨櫃、有其他產品嗎?

謝謝分享 man

冇場景跟, 係80m到買、因己經有tomytec消防車所以本地貨自然比下去...

救護車, 警車 is good, 小巴同的士想要好奈所以高分d    

看了另一討論區都對今次本地交通工具的評語係差、無錯我同意今次10分滿只得6分

本地作同tomytec始終仲差好遠...只希望下次造好D同降低價錢。

好想遲下出哩D

本帖最近評分記錄
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-5-9 20:13
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-5-9 20:13
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-5-9 20:13

本地消防車麻麻、如果已有tomytec消防車可考慮入左其左車先

始終香港交通有份親切感、tomytec 或者日本其他廠無乜機會出 so貴D都要入、

至於位狂人兄嚟、因有其他玩家轉載哩度條link 在另一討論區、所以知道。而狂人兄入咗好多貨自己玩又唔可以話佢錯, 希望唔好入咗再用嚟炒賣就好了。

Anyway 只要大家禮貌地討論就歡迎
引用:
原帖由 xsaix 於 2010-5-9 03:29 發表

今日睇依度....實在俾我太多驚喜了,
香港車終於有出
仲要見到個貨櫃狂人 $_$

本帖最近評分記錄
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-9 20:13
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-9 20:13
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-9 20:13

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2010-5-9 20:19
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2010-5-9 20:19
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2010-5-9 20:19

Re:  MoeSzyslak

當初有1/150 九巴時我已e-mail 俾80m 叫佢地出本地小巴的士等,依家美夢成真了

但仲有好多車款未有如郵政車、中電維修車、學童小巴等

希望日後有售、當然技術要再努力啦! 想要什麽車款可試下e-mail to 80M 俾D意見。

TD 自升級後時常上唔到...所以我多數新的資料會放哩到先及多。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。