推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[夜遊團] 中山k團

中山k團

12月26日

上半場
目的地:中山市西區富華道
集合地點: 中山
集合時間:下午2點
(太子車站)
吃飯+加唱K(有K女)
時間:7點開始吃飯 , 8點半上去唱K
所有費用: AA制

下半場活動各有所好....
桑拿,或者開房都OK....
我有朋友係賓館做可以安排房間

謝絕毒品,拍照,搞事的人
消費及其他,報名請pm小弟.....

如有興趣的朋友請於12月24日前
請pm小弟或留名(留電話,方便聯絡,所有資料保密),方便小弟訂位.....

多謝各位c兄賞面.....

精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

多謝c兄提醒....
不過我搞個團又唔係厄人錢,我又唔會穩人送死,我post得出來,我唔會穩人笨,通常我地只會比人穩笨,你地怕有風險,我都怕有風險,我又唔會收人按金,或者要事前先比錢,一個唔小心,我仲要全場包底,我仲驚啦,酒來一次就比一次錢,個頭比完,個頭平分,女錢就自負責,最緊要大家開心,OK與否悉隨尊便.....
我又唔係第一次搞團.....
只不過穩新朋友去玩

引用:
原帖由 愛沙尼 於 2009-12-23 16:09 發表
多謝c兄提醒....
不過我搞個團又唔係厄人錢,我又唔會穩人送死,我post得出來,我唔會穩人笨,通常我地只會比人穩笨,你地怕有風險,我都怕有風險,我又唔會收人按金,或者要事前先比錢,一個唔小心,我仲要全場包底,我仲驚啦,酒來一次就比一次錢,個頭比完,個頭平分,女錢就自負責,最緊要大家開心,OK與否悉隨尊便.....
我又唔係第一次搞團.....
只不過穩新朋友去玩
如果師兄冇打錯字令人有自相茅盾嘅感覺,又或者真係想結交新朋友,咁我就要呼籲你小心啲,以免得不償失!

精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

我試過中招.....
禁但係都無計架

引用:
原帖由 愛沙尼 於 2009-12-23 17:06 發表
我試過中招.....
禁但係都無計架
好,明知山有虎,偏向虎山行!
小心、小心!!

版主提示 :
對任何攪團者宣稱的資料,本版並無責任核實其真偽。會員務必小心判斷,若有任何閃失,一慨與本版無關!
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2009-12-23 21:01 發表
版主提示 :
對任何攪團者宣稱的資料,本版並無責任核實其真偽。會員務必小心判斷,若有任何閃失,一慨與本版無關!
說得對,
版主有必要提醒那些初哥的,
去馬與否,自己衡量可以承担之風險吧

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-12-23 21:25 發表

說得對,
版主有必要提醒那些初哥的,
去馬與否,自己衡量可以承担之風險吧
呢度唔係唔俾吹雞既咩?

小心、小心!!最緊要大家safe !

引用:
原帖由 老江湖 於 2009-12-24 01:04 發表

呢度唔係唔俾吹雞既咩?
好似話響大老板命令之下放鬆咗啦!
anakin版主早輪好似係咁講過!

但係細佬我都係鍾意以前果種版風多啲!

系呢度开团告好难会招到人既。。呢度D师兄都系比较资深。。
当然都要提醒下的师兄小心。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。