推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

36 12
發新話題

[原創] 快樂的性誕

快樂的性誕

幾日前去CA龍島沐足,依照師兄錦囊call定靚女做沐足。
這里沐足項目收費:頭鐘$50/ 80分鐘,加鐘 $45/60分鐘 (選皇牌囡囡要附加費 $8)
囡囡來到果然係靚女,件衫又性感,差不多半個地球露哂出來!
Part 1
囡囡好健談,好正經給你按頭、頂腰、按脚,頭鐘尾段5分鐘又同你做r 雀、推肚子、揉胸,又問你加唔加鐘。心想加鐘后才是正場 ,當然要加鐘啦。
Part 2
加鐘后囡囡開始玩得放,仲俾你攬住摸mimi,我個頭帖住佢個胸抱住一齊訓左一陣,互動指數頗高,最后油炸鬼升空,小J清倉!

備註:
其實做沐足餐囡囡並不一定會提供互動,互動只係給你bonus。一般在 part 2(加鐘后)才有 hj

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-12-29 11:50 發表
幾日前去CA龍島沐足,依照師兄錦囊call定靚女做沐足。
這里沐足項目收費:頭鐘$50/ 80分鐘,加鐘 $45/60分鐘 (選皇牌囡囡要附加費 $8)
囡囡來到果然係靚女,件衫又性感,差不多半個地球露哂出來!
Part 1
囡 ...
C兄。。你梗係靚仔先有互動。。。。我就無人你甘有本事。。。無乜點試過互動。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-12-29 12:05 發表

C兄。。你梗係靚仔先有互動。。。。我就無人你甘有本事。。。無乜點試過互動。。。
其實要有互動唔需要好靚仔,小弟也不是靚仔,
最重要係你怎样對待囡囡,要温柔愛錫佢,如她對你又有灰,就易辦事啦!

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-12-29 12:18 發表

最重要係你怎样對待囡囡,要温柔愛錫佢,如她對你又有灰,就易辦事啦!
咁上次果個一定對我冇灰喇!
唔單止冇亙動,全程著住外套不特止,仲要我教埋佢做人道理呀!!!!!!!!

精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2009-12-29 12:44 發表

唔單止冇亙動,全程著住外套不特止,仲要我教埋佢做人道理呀!!!!!!!!
CHing,
我估你上次去那天係寒流吧。
天气咁冷,囡囡當然沒性趣!
咪話囡囡有這反應,自己JJ也冷得飛不起噢!
下次再努力...........

引用:
原帖由 def_lo 於 2009-12-29 12:44 發表

做人道理? C hing點教呀?

引用:

是不是那時候正值嚴打呢?

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-12-29 15:41 發表

如在YD期間,GC工衣當然會密實得多,
這是塲所自動降回保守行為,確保不會出亂子,
也顯示暴風還在!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-12-29 12:05 發表

我雖醜,但我嘴裡滿是油,囡囡身上任我抽。

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-12-29 12:18 發表

最重要係你怎样對待囡囡,要温柔愛錫佢如她對你又有灰,就易辦事啦!
係囉,太陽與烈風令路人除去衣帽的故事。

[img=247,181][/img]

Thanks for your report..., Nice!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-12-30 01:20 發表

我雖醜,但我嘴裡滿是油,囡囡身上任我抽。......
係囉,太陽與烈風令路人除去衣帽的故事。
相信若能掌握及精通以上技巧,定當無往而不利!
到時大地 (應該係上山下海) 任我行了

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-12-30 10:00 發表

相信若能掌握及精通以上技巧,定當無往而不利!
到時大地 (應該係上山下海) 任我行了   
玩沐足有很多攻略,大部份是將日常生活與人相處之道應用於骨場,其中加入小小搞笑元素。

如師兄有機會參加龍島 seminar ,便會知道箇中奧妙。

BTW,seminar 之內容,已加入玩魔術與跳老舞環節。

相關搜索目錄: 魔術
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 longsomeone 於 2009-12-29 14:03 發表
做人道理? C hing點教呀?
係人生道理,條靚妹18歲,係咁同我講佢屋企野,咪開解下佢囉!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-12-29 15:41 發表

唔係,只係佢講到自己好淒涼,佢個look又細,我搞唔落手呀!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2009-12-30 18:19 發表

係人生道理,條靚妹18歲,係咁同我講佢屋企野,咪開解下佢囉!
CHing,
你又走去兼職做社工

相關搜索目錄: 兼職

我想問各位師兄, 如果女女叫你買鐘比佢係房入面訓覺, 你地會唔會買? (真係訓覺, 唔會同你R小賓, 更唔會同你升空,但可以搜身 )

引用:
原帖由 sexfire44 於 2009-12-30 19:56 發表
我想問各位師兄, 如果女女叫你買鐘比佢係房入面訓覺, 你地會唔會買? (真係訓覺, 唔會同你R小賓, 更唔會同你升空,但可以搜身 )
呢d唔係叫買鈡.......至少你同女女都係房裹互動緊,

不過一般女女叫你買鈡都係搵老襯多.....通常都係自己出去搵仔玩or蛇王.......

我未試過買鈡同未遇過被女女要求幫佢地買鈡........

引用:
原帖由 def_lo 於 2009-12-30 18:21 發表

唔係,只係佢講到自己好淒涼,佢個look又細,我搞唔落手呀!!
女女好難得先搵到个傾訴對象, 咪輔導下佢地........順便慰藉下自己同女女的心靈.......何樂而不為呢?

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-12-30 20:08 發表

呢d唔係叫買鈡.......至少你同女女都係房裹互動緊,

不過一般女女叫你買鈡都係搵老襯多.....通常都係自己出去搵仔玩or蛇王.......

我未試過買鈡同未遇過被女女 ...
如果女女叫我幫佢買鈡, 同佢出去happy下我買多幾個都仔
唔知有無靚仔師兄試過

引用:
原帖由 sexfire44 於 2009-12-30 20:32 發表

如果女女叫我幫佢買鈡, 同佢出去happy下我買多幾個都仔
唔知有無靚仔師兄試過
聽聞某位資深輸兄試過.........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-12-30 21:12 發表

你同竹淫嫂...............?!!?!?!?!??!

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-12-30 21:53 發表

你同竹淫嫂...............?!!?!?!?!??!
我同竹淫嫂係發乎情,止乎禮的........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-12-30 21:12 發表

係咪呢到出曬名架Robert 師兄呢
我係桑拿街哥陣已經係佢架信徒, 哈哈, 第一次在長安留第一滴精都係因為睇完佢D POST.

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-12-30 19:06 發表

CHing,
你又走去兼職做社工   
咁又冇咁偉大,分享下人生經驗啫!
再加上之後SN有局,咁咪算囉!

相關搜索目錄: 兼職

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-12-30 20:12 發表

女女好難得先搵到个傾訴對象, 咪輔導下佢地........順便慰藉下自己同女女的心靈.......何樂而不為呢?
講得好!人心肉做,人非草木,咁咪聽下佢呻囉!百零蚊貨仔,大家開開心心咁過兩粒鐘囉!!

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。