推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] CA聾島會後感

CA聾島會後感

聽左咁多位C兄既寶貴意見之後, 小弟終於有機會去CA聾島會一遊, (注: 可惜係羅白兄發出錦囊前去既……, 但文中所提及既技師羅白兄起錦囊中都有提供) 當日跟住羅白兄既指導好順利咁去到目的地, 到達時已經下午五點, 門口既部長們已經不停咁叫我去SN, 但山長水遠都係想一試當地特色 ~ 洗爪, 所以就拒絕左, 之後就搵間房, CALL 之前rayso333提及過既技師黎試下, 門口等房其間, 都見到有好多豬走過……

皇牌技師黎到, 外表順眼啦, 由於當日氣溫只有11度, 技師上身被一件厚厚既外套包住, 真係心裡一沉, 技師全程態度有禮, 而且都有笑容, 但明顯冷淡非常, 無互動可言, 可能言談間技師知道小弟係第一次黎聾島會, 又或者氣溫凍到技師唔多想講話啦, 到第一個鐘快完時一D挑逗既感覺都無比我, 直接問我加唔加鐘,到第二個鐘時推肚就係咁以推兩下, 挑逗性水刀鬆腿既感覺仲高過佢,HJ既手法都好求其, 小弟自問一向都要求唔多高, 只怪自己骨運非常一般, 不過“頂腰” 小弟以前真係未試過, 有D難忘, 唯有祈望下次天氣無咁凍時再去一次試下啦!!

最後在此多謝
羅白兄同rayso333!!

同意CHing所講:
天气冷起上來,GC與你大家都冇嘜性趣!

我上星期去頭鐘女女就睡

天氣冷... 咁同佢抱到實一實囉.... 人肉取暖機...

引用:
原帖由 S-Machine 於 2009-12-29 17:55 發表
聽左咁多位C兄既寶貴意見之後, 小弟終於有機會去CA聾島會一遊, (注: 可惜係羅白兄發出錦囊前去既……, 但文中所提及既技師羅白兄起錦囊中都有提供) 當日跟住羅白兄既指導好順利咁去到目的地, 到達時已經下午五點, 門 ...
可能ching第一次去未清楚玩法.........

其實可以叫d普通牌試下先, 佢地多數熱情d, 玩得放d, 因為佢地博你加鈡, 雖然普通牌質素參差d, 但至少知道ca浴足玩法先....

你玩熟左, 咪再叫d皇牌.........其實技師同客人有無互動, 真係好睇个人功力同經驗, robert兄, 竹人兄, rayso333, jacky...etc都係固中能手

引用:
原帖由 S-Machine 於 2009-12-29 17:55 發表
聽左咁多位C兄既寶貴意見之後, 小弟終於有機會去CA聾島會一遊, (注: 可惜係羅白兄發出錦囊前去既……, 但文中所提及既技師羅白兄起錦囊中都有提供) 當日跟住羅白兄既指導好順利咁去到目的地, 到達時已經下午五點, 門 ...
真不好意思,我在冬至那天才出錦囊,師兄卻在之前已經入島了。

在 11 度的寒冷天氣下,基於人道立場,囡囡著到成隻"種"咁,互動指數大跌,可以理解。 .....其實當日我都有諗過去龍島,但最後都冇去到,因為天氣太凍。

師兄總算踏出了 ca 第一步。 ...正如 lomond 師兄所言,可以搵普通牌先行熱身,了解玩法,第二次再去,就會得心應手。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-12-29 22:53 發表

在 11 度的寒冷天氣下,基於人道立場,囡囡著到成隻"種"咁,互動指數大跌,可以理解。 .....其實當日我都有諗過去龍島,但最後都冇去到,因 ...
唔緊要,輸兄,你的錦囊仍然幫到好多好似小弟般的沐足新淫呢!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-12-29 23:31 發表

唔緊要,輸兄,你的錦囊仍然幫到好多好似小弟般的沐足新淫呢!
妖。。。。

輸兄如果是新淫,那小弟還是處男。

robert兄, 點解我無錦囊? 我都想要最新最好玩的gc, 麻煩robert兄比個錦囊我

引用:
原帖由 52gogogo 於 2009-12-29 23:42 發表
robert兄, 點解我無錦囊? 我都想要最新最好玩的gc, 麻煩robert兄比個錦囊我
在 #6891 啊!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-12-29 23:45 發表

在 #6891 啊!   
輸兄,有無新VERSION的錦囊?我又要!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-12-29 22:53 發表

在 11 度的寒冷天氣下,基於人道立場,囡囡著到成隻"種"咁,互動指數大跌,可以理解。 .....其實當日我都有諗過去龍島,但最後都冇去到,因 ...
我都讚成1開始要搵個開放既好重要
小弟既啟歉恩師仲係度...就係前一姐 !*# (已換號)
好耐都冇向師傅請安了

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-12-30 03:23 發表

好耐都冇向師傅請安了
小弟間中都會向輸兄的師傅請安..........

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-12-30 03:23 發表

好耐都冇向師傅請安了
經常在前見到一姐。
小弟從來也沒搵過前一姐,因為..........我是以貌取淫的。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-12-30 11:31 發表

經常在前見到一姐。
小弟從來也沒搵過前一姐,因為..........我是以貌取淫的  
所以!!成為了你的囊中物........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-12-30 07:42 發表

小弟間中都會向輸兄的師傅請安..........
竹淫師兄,可否pm師傳工号,有機会去龙島向佢湃師請安.謝謝

多謝樓主ca浴足報告, 小弟都要搵個機會去洗下腳先!!!

我都會, 但就真係要等天氣回暖先去囉!! 免得 d 囡囡個個著到成隻粽咁......
引用:
原帖由 sinnid 於 2009-12-31 09:36 發表
多謝樓主ca浴足報告, 小弟都要搵個機會去洗下腳先!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。