推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 extensive123 於 2010-2-17 21:19 發表

又後生又靚又按得兼有少少驚喜的囡囡難求,呢度一講No,下次冇咁易Mark/book到架!
1, 你做那個我早已寫出no, 她樣後生但不是最後生的, 也一樣是過了卅那批.
老實說, 歡迎你來此thread, 但你講開點好又引下人不報no 倒不如完全不提技師那part,
只提主任招呼那些好了. 我上次英文回你就是此意. 你講技師又忍唔住要話有驚喜.
其實可以不提驚喜而評其他的情況下報no.
別忘記, 當初又是你和carmanlamlam嚷著要問我什麼bg有什麼VAS.
(雖然我無立時答你, 你细心看我寫的, 不是見到暗示嗎?)
你自己發現了什, 又要講又唔講.
從今開始, 你還是别問人什枴g了, 版面也好PM也好. Give and take, right?
老實說, 我若有時間, 我真可以晚晚上蕴莎/维港/wherever else, 甚炤s鲜出爐技師
第一時間試左第一時間報料, 但當然會厭.
我評過的技師歡迎其他巴打再評,
亦時有可能有巴打早過我試了某新技師而早過我評, 有乜所謂?
還是提請各巴打勿太看高某一支筆的影響力,
你自己也好我本人也好.

話時話, 又有某會員見我評108在初二去試佢.
我提這些不是去邀功!!而是我現在再在這科林活躍(但只集中一兩間場)時
我希望再次請CDROM 唔好只睇睇完去試返尼一句話都唔講,
又或者去到場對住主任、技師說多謝我介绍(真有此類事)
但間中有人入thread無理寸咀(這類事己比以前少了許多)時
班受過benefit 的CDROM 就更潛哂水, 無人撐我(地).
所以我早己唔蘇果d CDROM 既PM.
只會在版上繼续會友.

各位請恕我直言.
尤其是有人自己只想睇又話阻住佢睇,
你估入來睇是paid service, 我(地)要serve 佢呀?

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-2-18 10:15 發表
finally tried this place...deco is decent, size is big enough, service very friendly, bg skill is so so, my friend and my bg is close to 40...conclusion is no surprise but will try again sometime
can you find my previous posts where I provided some relatively young bgs worth a try in the day and night shifts respectively?

(对好聲氣有交流的把打, 如果近期我(地)的posts蓋了先排的報告comments,我係唔介意幫手勾翻出來.)

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-2-18 10:55 發表

好,咁我下定就寫埋No...
有「上帝之手」的就PM覆...
對!!

Just then a CDOM (who was a bit more 'talkative' years ago) sent me a PM :

'Hi WhiteKitty,

Kung Hei Fai Choi.
Long time no talk.
Did 蕴莎水療 provide VAS?'

I returned him my wish for his good CNY and simply asked him to read through the whole thread.

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-2-18 11:16 發表
actually i did see ching WC recommadation, i tried ^^, she has the patience and very friendly...is just i personally like younger bg to chat with...i will definitely to request what my preference in n ...
以你夜晚去來说, 要後生及樣兼備來說, 目前主要是12, 65,108, 其次148.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 09:33 發表
恭喜發財,萬事勝意~~~~

琴日試左一打,佢應該係我試過咁多位bg入面最後生果位,樣子幾好手骨屬中小力,一打各方面都好o岩我心水!!若然佢能夠多一點跳皮鬼馬會更加好~~~~
你同12果日係我地另一朋友仔間房內都見過啦.
一打係全場second youngest, youngest 應係夜更綠茶.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-2-19 09:36 發表
a little mistake from windsor...i recieved a $100 coupon from them with the expiration date is the day i actually went, but i already called them back to take care the issue...good experience other th ...
怪, 我手上兩張都係3月10, 仲係2月11日前出定.

尼條thread我地班友多數係早上會集.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 09:33 發表
恭喜發財,萬事勝意~~~~

琴日試左一打,佢應該係我試過咁多位bg入面最後生果位,樣子幾好手骨屬中小力,一打各方面都好o岩我心水!!若然佢能夠多一點跳皮鬼馬會更加好~~~~
以你要求維港有更多岩你喎.

carmanlamlam 兄亦剛做過一打, 意見如何呢?

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 09:57 發表

其實我最喜愛都係前維港do re mi!!
Й原來你都有M過阿DOR.
我曾向她提議上鉦骾up骨可開間VIP 同佢一齊坐
(我想焗佢請翻d我up添)
但佢怕醜驚見到老闆娘.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 09:58 發表

我記得呀!!阿D兄MA~~~
咦尼排唔見D 哥 蒲頭?

借問Evil 兄可有見過新美容Ada? 咩款?

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 10:23 發表

我唔知邊個係Ada喎.....

琴日仲以為係宮川last day,點知都已經唔見人喇.......
都話她只返了那兩天,
有機會再見你我再同你講古仔喇.
明晚去, 你呢?

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 10:22 發表

佢係咪仲休息緊呀?
都係自己衰,有一排冇搵佢之後搞到依家都唔好意思打電話俾佢.....h:" />
她因在讀書不會返工了, 此刻在北京旅行,
你打俾佢都無用, 因她丢了舊sim card, 換了新no 因不再返工也不會給以前客了.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 10:43 發表
阿J 一到初一零晨就sent sms 新年及Valentine 賀詞俾我(她未起程), 感動 .

昨天主任Ester (阿儀)第一日返, 早中更, 我和她都覺得對方面善,
相認原來若干年前在佐敦某場都招待過我, 人日可和地慶重逢.
另外她也做過Sunny Caesar.

extensive 兄, Jo Jo 終又回歸了!

不過昨日翻mark 開張時做過的一個技師, 那時覺得她很好手勢,也寫了好評
今次卻明顯差了, 有點失望.

Jojo is the day shift receptionist, in her early 20s, pretty and cutie. She is either at 大堂
or G/F below.

Evil 兄, Jenny 已返港但延至今周四或稍後才返工.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-13 00:08 發表

50mark單, on average 2 per day (minus the usual no of days off)
其實係早更25, 中更50

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 09:58 發表

我記得呀!!阿D兄MA~~~
昨晚和他巧遇在水吧沒有約定, 他剛正享用晚餐.

以我所識, 全公司現有兩個Suki, 早更知客及108本人.
兩個Eva.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-22 23:01 發表

icic.....不過今個星期未必有時候上去......
到時看看她儲在電話/或選擇晒出來的日本遊照,
甚至有買來的飾物, 好似有個Purplekitty.

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-2-24 10:16 發表
visited windsor again...this time i request a younger bg and wish comes true...the food was horrible thought, i will just order breads next time...another mistake from the coupon issue again...when th ...
Pls check Pm again

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。