推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
Thank you for WK Ching update.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-7 22:00 發表

蘊莎水療將於下今星期一 (11 January 2010)  10 a.m. 開業 !
Confirmed 吉日: 1.11.  2010
Good News....Thank you for update.
Hope to try early next week.

相關搜索目錄: 水療

Thank you WK Ching update. Plan to visit tmr.

琴晚落左去, 客吾多, 大約三四個。
裝修比以前好睇好多, 以前係休息室頂嗰大圓形膠燈飾真係嚇死人。宜家既泰式feel比人舒適感受。招乎幾好, 連四眼仔侍應都好欣勤。
Eva 介紹左108比我, 中更, 細細粒。雖然佢吾多算有經驗, dup得用心, 手幾滑吓, 我最怕沙子手。
Overall呢睇, 宜家咁嘅價錢係有吸引力, 希望會優惠耐d啦。

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-15 12:17 發表

我試下反映下.
e,,,,,,好喎, Thank you

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-15 12:21 發表

請問夜晚走時覺唔覺locker r 代支?   
咁又冇wor, 全程都冇人 r tips wor.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-15 12:35 發表
那揦去過的巴打們有無被焗買套票?
焗做腳底或美容小工?
m....冇提過套票既野啊!! Eva冇講, 寶文又同緊老細開會。
腳底/美容, 都係提吓, 冇hard sell, 我亦冇做。

相關搜索目錄: 美容

呢日試左90, 早更, 來自皇室, 身形吾高, 手骨都吾錯。
佢話客人都仲係吾多, 不過我同佢講我覺得池下多數會旺番, 而家既價錢同以前差不多, 但有新裝修wor, 技師水準都吾會差過以前。我個人覺得普遍招乎好過之前tim.

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2010-1-25 12:45 發表
but most of the pure sauna like Lotto, Victoria, TaiPan, etc
some bgs provide good VAS (depends how you look at it) some more exotic
but seems like in your report now you not mention this anymore

...
e.........會吾會好似Lotto嗰標題咁, discuss好耐架!!
其實VAS都冇一個定義, 咁好難介紹噃。有錯覺就吾好啦, 會比人話架(就算你吾會)。係其它標題度, 爭係youngyoung, 靚吾靚都攪吾掂, 如果係80, 就緊會可能覺得d技師似C9, 但對我d老人家來講已經吾差。
另外我都試過揾其他Ching提過既bg, 但經理好似覺得吾啱我, 當然個中原因我吾知啦. 咁我唯有自己去尋寶啦。有時都幾好架。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-25 13:59 發表
自11/1開業至昨天14天內我已去過10次做過10個技師,
目前較樣好及後生的我差不多已做哂,
今天開始我不會去得咁密了.
吾好意思, 雖然我常常自己去尋寶。但我都有一個問題。十個技師裡面,吾計你早相識那些, 有那些令你留下好印象呢?又吾者你會想再dup番呢?Thank you.

回復 232# 的帖子

m......明白. Thank you.

琴晚上去, d客開始多D. 呢次Eva介紹左^!比我, 無獨有偶都係細細粒, 佢係屬於按得好温柔的類形, 如果呢類形係你杯茶, 就真係值得一試。佢應該係早中更, 收大約九至十點。
呢次做完後有時間坐底吹下水, 同BoMan, Shirley講間知道佢地年初一, 二, 三都要開工。 真可憐!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-29 09:36 發表

那麼61樣子如何?
尋晚我945pm dup完出來坐在最後排近司令台那邊角位,
如你聽到有一個客有點勞「嘈」 , 就 是我
歡迎點相.
61樣子(應該)屬於順眼la, 但先聲明我近視頗深, 所以只係入房n出房時望真一d。(另Eva還提到你第一次dup嗰Number, 眼大大, 靚女!, 可惜佢有mark單, 未能一試。)
琴晚走時剛好有睇鐘, 是942, 呵呵, 只差三分鐘。
另外我冇去過維港wor. TST East 對我來講吾多就腳。

回復 282# 的帖子

Oic........
有緣會見la.

真得意! 每當個thread越來越多討論既時候, 就會有呢d情形出現。正如d 水療thread一樣。同樣係新開張、同樣係新註冊的..........一笑置之

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-4 10:09 發表

昨晚我才首次試她, 掂喎! 樣我認為介乎靓同ok中間, 眼大大, 有點似後生露雲娜,我覺得她推油好正, 推髀筋係我試過十幾個技師中最正的三個之一, 幾乎係前銀泉九巴果類. 把口又係好識t ...
勁wor, 記得我試過108。
首先我當然吾介意你出咁多comments啦, 亦吾怕會蓋晒我嗰D, 最重要係比度資訊大家, smart既香港人會自行選擇螸a。I support U wor。
呢期我試左82, 佢吾係後生形, 接近中女, 但絕對可以接受, 重眼大大嗰隻, 手骨確係比後生既好, 咁當然隻手冇佢地咁滑啦, 技術.........咪學你講推大髀筋好囉。he he

回復 338# 的帖子

replied u by PM.
另外我係星期三做82架。到而家我都只係做左幾個BGs, 仍在努力中, 所以未番mark。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-10 09:44 發表
沩馨提示:
雙鐘449今天最後, 明天起特價時段外雙鐘592 (已加一), 送$100 coupon下次用 (見下圖),
特價時段: 10 am - 2 pm, 10 pm-1 am 492 (無送coupon了), 另星期日及公假亦係.
這些特價鐘時一樣可以以優惠價從已 ...
yes, must go today...................

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-10 10:04 發表

星期一旺竟都過百客昨日靜些今日唔知呢?
也期待你的報告.
新年前最後一擊, 只是番mark61, 之前已經報告過了。一樣的温柔。
dup完出來阿水哥sell 148, 話中更最後生wor. 但Eva好似吾多同意. 咁下次(可能)都係撞吓彩試下其他。
聞說貓兄你提過的number都好旺吓, 好多人mark........好似86,108.....etc. 勁。可惜我吾多"好"事前打電話去mark定。
另外聽講技師遲d要交mark單, 競爭真係大。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-11 10:14 發表

我則想起抗日特工, 有英氣.
請問係咪長直頭髮嗰位, 係都幾靚。

回復 443# 的帖子

哦, 原來有咁多前因後果。

希望大家新年快樂,  恭喜發財.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-18 15:03 發表

我通常都係同經理要求靚女~~~~
oh....我通常只提出要中力, 走肥, 招呼好. 不過近來我會先叫主任介紹一吓個BG先, 後再作決定。

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-2-26 16:20 發表
can we use 2 or more coupons for 1 person?
張coupon後面有印到>>>每人每次只可用一張。

琴晚上去, 叫Eva介紹d比較新又後生既, 佢話新既係有不過外形普通, 咁不如做番舊既, 好啦, 就做左我係尼間場既第一次個位BG, 108。多個星期冇見, 手骨有力左, 感覺比初次好。難得佢冇mark單(聞說佢試過一日六轉), 就做夠三粒, 用埋coupon都差不多$1K。

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-3-4 19:02 發表

have u try 183..she is young & new
New and young.......good!!, 外形如可ar?另佢乜野更架?
Thanks,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。