推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-29 17:13 發表

對, 反而你唔奄尖 , 有時會好好彩, 如你第一次被安排23房(未有相架), Newman 兄第一次就用水療房.
我昨晚又用23了.

不過最好用靠出那張床,因靠入那張,
推腳若豆高, 可能會頂到牆.

相關搜索目錄: 水療

水療美容coupons:   terms of use 請看水療美容體驗题post #82

相關搜索目錄: 美容 水療
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

講一趣事有關男女賓桑拿.
A 先生一次帶了女伴(不是太太), 下次帶了太太, 在休息室,
主任謝A 先生多光臨, 對住太太說「上次還帶了個朋友來」, 「我們男女賓桑拿就有這方便」.

好驚獺C言者無心,聽者有意。雖然我都係獨行俠多,但係都是只談風月,不談往事。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-30 10:51 發表
講一趣事有關男女賓桑拿.
A 先生一次帶了女伴(不是太太), 下次帶了太太, 在休息室,
主任謝A 先生多光臨, 對住太太說「上次還帶了個朋友來」, 「我們男女賓桑拿就有這方便」.
that's why dont go along with wife

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-30 09:31 發表

Dr 兄終於昨晚去左未? 我話唔去, 卒之又去左.

Suki在大堂, 夜晚亦調了一侍應到地下當知客,
情G有所改善了.

找次我會在「不響」的情G下上去「突襲」,
看看如何.
貓兄,

琴晚上左去,7點幾去到樓下知客話自己叫suki,佢都幾得意喎~~

好喜歡個shower有自己既私人空間

入到去係eva招呼我,其間亦同jennifer傾左陣,下次可能會試下spa,而eva亦介紹左spa美人jenny我識

由於冇no所以由得eva發版,我只係要求要靚女就ok,結果佢俾左碌棍我,但同我既要求好似有d距離,手骨屬中細力,全程都o係好溫柔同舒服之下進行!!

完工後eva話留左個紅酒牛肉飯俾我但都竟然冇得食.......,唯有食住京都骨同斑塊不過水準奇差,呢點雖要多多改善!!

總結係硬件好得,休息室各人亦都好友善,但仲有好多地方可以fine tuning,期待下次再去~~~~

相關搜索目錄: SPA 紅酒

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-1-30 20:24 發表

貓兄,

琴晚上左去,7點幾去到樓下知客話自己叫suki,佢都幾得意喎~~

好喜歡個shower有自己既私人空間

入到去係eva招呼我,其間亦同jennifer傾左陣,下次可能會試下spa,而eva亦介紹左spa美人je ...
Hi, did you talk to night shift Officer 水哥?

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-30 20:34 發表

Hi, did you talk to night shift Officer 水哥?
係咪四眼瘦瘦地果位?我就只係走時同佢傾左兩句,而全程都係同eva傾計多~~~

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-1-30 20:56 發表

係咪四眼瘦瘦地果位?我就只係走時同佢傾左兩句,而全程都係同eva傾計多~~~
我知當時有一颇高大的客人同水哥講:「我睇網白貓兒介紹的.」

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-31 09:05 發表

我知當時有一颇高大的客人同水哥講:「我睇網白貓兒介紹的.」

咁應該唔係我喇,雖然我都頗高大但我冇講係你介紹的,只係eva知道我有上網睇!

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-1-31 12:07 發表

咁應該唔係我喇,雖然我都頗高大但我冇講係你介紹的,只係eva知道我有上網睇!
那時正因我和老闆(男)傾計, 不然的話她可能會問我們想不想相認(因我可請她問你是不是提過可能當晚會到的那位).
咁又下次了羷t吧.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-31 13:17 發表

那時正因我和老闆(男)傾計, 不然的話她可能會問我們想不想相認(因我可請她問你是不是提過可能當晚會到的那位).
咁又下次了羷t吧.
icic....
唔緊要啦,總有機會見到既,我估暫時都會去呢間為主,因為近我公司~~~

日更靚女知客Jojo已於星期日回歸 ,
小妮子昨晚見翻我亦開心得很.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-1-31 14:52 發表

icic....
唔緊要啦,總有機會見到既,我估暫時都會去呢間為主,因為近我公司~~~
剛過的星期五首次過百客, 星期六12X, 夜來的客還要加_坐, 你下次去都係早少少打電話book, 你七點幾去到的時候,除了Eva介紹你的早更25(樣ok),
可試86 (早, 靚,服務好), 28 (早,靚),118 (早,樣ok, 多人麥), 108 (樣ok, 有好評, 好服務), 133 (後生陀地手骨好),12 (靚), 90 (早, 樣順眼, 好服務),148(樣ok中夜).,

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-1-30 20:24 發表

貓兄,

熟左, 佢仲會blow kisses, U得你暈得一陣陣.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-30 09:31 發表

Dr 兄終於昨晚去左未? 我話唔去, 卒之又去左.

Suki在大堂, 夜晚亦調了一侍應到地下當知客,
情G有所改善了.

找次我會在「不響」的情G下上去「突襲」,
看看如何.
昨晚在我半響不響下觀察, 樓下及大堂迎賓情G理想.
不過一向10pm 後地下多數無人, 因知客已下班, 而第二關大堂把關ok,
但希望管理留意星期日大堂10pm後間中或有真空.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-30 09:47 發表

中夜更還有一個選擇, 新來技師,
下次試試.
試過了148, 和12一樣來自九龍棕泉, 樣ok, 都幾有心機, 把口好tum人, dup時我們提起12,
送我出房前自動抱我.
talk of the devil (即講起曹操), 出房在走廊就見到12, 三人喜相逢, 留連走廊片刻 .

引用:
原帖由 ctyoung 於 2010-1-28 18:34 發表

Brother Whitekitty,  I was also there last night, heard someone saying Salmon Salad.....,
Caesar Salad , 紅酒牛肉飯果d 唔係日日有, 昨日水池區大雪櫃裹則加了cream cake 及果凍, 可請侍應替你取.

相關搜索目錄: 紅酒

[quote]原帖由 白貓兒 於 2010-2-2 10:36 發表

試過了148, 和12一樣來自九龍棕泉, 樣ok, 都幾有心機, 把口好tum人, dup時我們提起12,
送我出房前自動抱我.
talk of the devil (即講起曹操), 出房在走廊就見到12, 三人喜相逢, 留連走廊片刻:han ...   WK,洗唔洗咁賣力呀?每次一出就幾版洁A需然每一個師兄都想知每一間場內有咩新資訊〈不論新場又好舊場又好〉,但以你在這間場之報告又實在多得很『況且有時你講嬼伎幙孎i都有點浮誇,莫非你的要求降了級』,眾所周知來自【維X】出身之技師實際到了那個位置,好聽來講有很多進步空間。其實功力實在不是一個很大的問題,但WK你常常提及那個幾好那個又好好,總覺得有點【硬銷】的感覺,老實講:如果你用其他用戶來出報告的話,睇怕網內大部份的大哥還以為老細請寫手w!

寫住咁多先,多多得罪!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-2 10:14 發表

剛過的星期五首次過百客, 星期六12X, 夜來的客還要加_坐, 你下次去都係早少少打電話book, 你七點幾去到的時候,除了Eva介紹你的早更25(樣ok),
可試86 (早, 靚,服務好), 28 (早,靚),118 (早,樣ok, 多人麥), 108  ...
THANK YOU貓兄!!
哈哈......咁多no.有排試!!!

回復 319# 的帖子

每間較大型有规模齋場至少有六十個技師, 係度我報告左幾多個呀? 都係五分一度, shortlist 左後第二round再提的仲要少d. 餘下五分三、四好多其他手骨可以好好, 但我偏好後生d, 樣好d.睇清楚我評語, 有我主觀標準下, 有細分靓, 樣ok, 顺眼, 有心機, 肯學, 推油好, 練髀筋好,好服務, etc. 無邊個可以樣樣好, 例如有心機未必技術下下到家, 肯學意味仍幼嫩, 推油好指壓未必好, 到而家我仲清楚邊句評邊個. 如果有人再問邊個踩油背好, 重炮手, etc. 問得到我可以去問下(果五分三、四技師中).
同理, 全場有幾多個維港技師過去或最初源自維港.數埋可能五隻手指數哂, 技師最多是來自皇室.
維港技師技術? 我去過維港成年幾, 主要做上述果類. 同理,維港好多手骨好過我做過的大有人在, 在早更中更都有,我亦知部份numbers. 維港手骨麻麻的又是那類,很自然是多數是初出師的, 多數先返夜, 我亦有間中選來做. 正於其他 場各類型都有, 不能一概而論. 不過又dup得好,又較後生樣好的local真係難求, 以前有但走左了.
尼兩條蕴莎hreads 當係我o既 blogs, 以前我捧過的場如銀泉我都有一寫寫幾版架. 我有無PM 人叫人入尼睇? 我有無踩入其他場threads叫人過去蕴莎? 尼度剩翻少少幾間齋場的threads, 浪淘莎, 水匯, 當初味又係我開. hard sell? 無興趣睇我既comments完全可以skip 架.

引用:
原帖由 asia.miles 於 2010-1-26 19:24 發表
一入去髮型師哥哥介紹下美容服務,送髐鉾妣琝琚C
佢仲有送未開封的梳, 不過不太岩我婉拒了.

相關搜索目錄: 美容

回復 321# 的帖子

尼兩條蕴莎hreads 當係我o既 blogs, 以前我捧過的場如銀泉我都有一寫寫幾版架. 我有無PM 人叫人入尼睇? 我有無踩入其他場threads叫人過去蕴莎? 尼度剩翻少少幾間齋場的threads, 浪淘莎, 水匯, 當初味又係我開. 我當初都唔知點寫你,正如你hard sell? 無興趣睇我既comments完全可以skip 架.  

我當初都唔識點去形容你,正如你所講似係你o既 blogs多個D,因為好多時又講D職員對你點好點好,咁如果邊個唔生性對你不週或唔想討好你的話,比你寫上蟆Q論咪仲慘過得罪出娘比自已鶩茼挐荂I

我都有提及個呢度D大哥都好想知每間場o既好處同壞處,但係洗唔洗詳盡到--例一: http://forum.timway.com/f/thread-326320-3-1.html  61# 咁厲害呀!

我都知如果唔滿意就可以唔睇,但係你咁寫法要SKIP成頁先至可以睇到其他D大哥o既 comments啦。  

最後我係用一個過來人o既身份表白,睇到有點覺得‘掩悶’才不吐不快的。
再講:都想蘊莎業務,征征日上!

真得意! 每當個thread越來越多討論既時候, 就會有呢d情形出現。正如d 水療thread一樣。同樣係新開張、同樣係新註冊的..........一笑置之

相關搜索目錄: 水療

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。