推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-22 10:10 AM 發表

Yes Jojo looks good.
I know of no bg there like her.

You could try 133, a local there. Don't expect too highly (as you are attracted by Jojo)
but worth a try.
上星期幫襯了,裝修很不錯,新啦、舒服合眼緣,就像當年東方棕泉初開一樣,而新溫莎還有一些較豪華貴族的感覺。

休息室的大沙發幾好坐,夠大;向後躺都夠位,休息室職員有禮貌,包括水池都好服務。
見到寶文,好唔得閒,我做的師傅算幾後生,樣子就一般,推油幾好,按就仍與我在另一間不嬲做開的「慣手勢」始終有距離,

不過我果日是去睇新場多過試骨技,所以對按法無要求。但明日後日去應該會說明後生還要手骨標準。

地方高雅舒適,難得是全新裝修,乾淨(我配到 55號房,有按摩池,)

小費方面,我俾了二百(但好似師傅是九折收。)

明日後日試後再報告。

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-1-22 15:17 發表

上星期幫襯了,裝修很不錯,新啦、舒服合眼緣,就像當年東方棕泉初開一樣,而新溫莎還有一些較豪華貴族的感覺。

休息室的大沙發幾好坐,夠大;向後躺都夠位,休息室職員有禮貌,包括水池都好服務。
見到寶文 ...
如你過去幾日傍晚去你應見到我架, 我地咁多年無見我唔會唔記得你樣
不過如你聽日後日去我地又無緣了.

係呢, 有無去過維港見過V 仔(佢早巳升呢叫V姐), 同埋來自早年尖桑Patty?

仲記唔記得當年 阿V 同阿Ling 係寶記招呼我地?

God's mill grinds slow but sure.

呢日試左90, 早更, 來自皇室, 身形吾高, 手骨都吾錯。
佢話客人都仲係吾多, 不過我同佢講我覺得池下多數會旺番, 而家既價錢同以前差不多, 但有新裝修wor, 技師水準都吾會差過以前。我個人覺得普遍招乎好過之前tim.

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-1-22 17:10 發表
呢日試左90, 早更, 來自皇室, 身形吾高, 手骨都吾錯。
佢話客人都仲係吾多, 不過我同佢講我覺得池下多數會旺番, 而家既價錢同以前差不多, 但有新裝修wor, 技師水準都吾會差過以前。我個人覺得普遍招乎好過之前tim.
咁岩我同日都做過九兜, 幾好招呼架, oiling skills 及推髀筋都正.

我今次係23房, 有張梳化同彫塑.

我連日在換袍都有睇客表, 同一個鐘點客數正上升.

God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-21 11:58 發表

yes, you are right. I have also found the shower temperature at times unstable.
At VPS, their sister sauna, there are better looking lockers for keys and phones.
It would be good to replace the ...
據說已訂了新lockers.

引用:
原帖由 phantomman 於 2010-1-19 10:58 發表

glad to hear that she is able to maintain her quality
i am still unable to find the time to pay her a visit at Windsor h:" />h:" />h:" />
i've tried both of them
in fact, I tried 119 first
speaking just fo ...
除了118, 119,

另一對姊妹:
三菱(妹/表妹)及三棍,
分別係以前維港綠茶及六啤半.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-12 09:58 發表

提供營運電腦軟件的公司都派人來教較新手的職員摸熟.
用桑拿營運軟件, 技師真實容貌全部scanned哂,
不用翻查工咭了.

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-13 09:33 發表

dup 得ok, 一對一或以上囉.
一對一, 即是單鐘一百?

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-1-24 02:03 發表

一對一, 即是單鐘一百?
That's what I mean.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-24 09:15 發表

That's what I mean.
謝謝, 有得參考

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2010-1-25 08:36 發表
yes, same old questions with no one report and answer
are bgs now in Windsor stop doing any VAS
no VAS at all
I don't think they can afford NOT providing any VAS. Of course, I won't say BGs across the board will do so but I suppose most BGs will do. This industry is so competitive and there is no other way to retain clients besides being responsive to their need. As long as they (both BGs and clients) don't go too far, it is OK.

i dunno what is the situation for now~

but b4 it was closed down, i went there for 3 yrs, once or twice weekly, but no VAS at all woi.....

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2010-1-25 08:36 發表
yes, same old questions with no one report and answer
are bgs now in Windsor stop doing any VAS
no VAS at all
其實若沿用我當年開題講浪淘莎, 銀泉,甚至更早年, 6,7年前在xocat舊版講舊維多利亞,
香港棕泉等, 都有提到個別 bg  fractional VAS, 到了今時今日新鉦,
又怎會完全沒一個fractional VAS 哩?只是 又怎會是bgs stop/continue with VAS
的講法, 好像是一種通則應用全體哩? 所以你問這問题前, 亦已有另一會員問過,
我亦已在前文提過由你去explore 了.
在浪淘莎我已同你說過, VAS 一詞不同人有不同理解,
我現在已不怎樣用此詞, 亦沒有说    0.  幾 了

引用:
原帖由 kotaroisaka 於 2010-1-25 11:27 發表

As long as they (both BGs and clients) don't go too far, it is OK.
如don't go too far 是 一般齋場的底線, 事情就是這玲眾, 現在鉦嚜P一般齋場無別.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-22 03:28 PM 發表

如你過去幾日傍晚去你應見到我架, 我地咁多年無見我唔會唔記得你樣
不過如你聽日後日去我地又無緣了.

係呢, 有無去過維港見過V 仔(佢早巳升呢叫V姐), 同埋來自早年尖桑Patty?

仲記唔記得當年 阿V 同 ...
Sorry,星期六下午已單人再去過。

這兩三年好少去桑拿(理由是好場難求,不全是價錢問題,當然,物有所值,貴些也無問題),真係五隻手指數得晒;所以沒有去過維港。

當年 阿V 同阿Ling 係寶記招呼我地?
當然記得,寶記我幫襯得幾多下,對阿 Ling 印象較深;這場摺左,可惜之至。同埋尖桑都係(最後是一年前上去,剛滿一年),唔知而家的服務如何?寧可尖桑維持最初的一種價,同懷念66號;至於太陽島,最後所知的評語很低;還在嗎?

I really wish the bright days of plane venues.

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2010-1-25 12:27 發表
depends on the bgs
in the past, i think at least 4-5 bgs on each shift provide VAS plus services
wonder if those bgs go back to Windsor now
any brothers have info on that?

brother white kitty,
...
此题我剛開時你的回應, 和現在你的貼文看, carmanlamlam兄
你好像是對我用激將法喎, 呵呵.
其實你看下我和其他人的報告,
即使我沒有說0. 幾,
亦可見一些端倪,
另外, 任何會員都可選擇保留對
若干技師不作任何評語,
我亦非例外,
即使在xocat上我最活躍的年代, 02-04, 06-07,
我亦間中無評論過做過的技師.

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-1-25 12:43 發表

Sorry,星期六下午已單人再去過。

這兩三年好少去桑拿(現由是好場難求,不是價錢問題),真係五隻手指數得晒;所以沒有去過維港。

當年 阿V 同阿Ling 係寶記招呼我地?
當然記得,寶記我幫襯得幾多下,對 ...
咁你找到你想要的年青技師?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-1-25 12:47 PM 發表

咁你找到你想要的年青技師?
沒有,換了個,新號碼唔記得(聽講是舊溫莎的91)

此外,埋單印出黎顯示有加 10% (附加費),但口講簽給水池的$20就無顯示,
因為趕時間,總之見總額差不多,就付了錢走人。

另外,我朋友做了三粒鐘,結帳時職員有問給多少貼士BG?他說俾$100,但職員說:我地是收開一粒鐘至少 $50,所以他就改口說:無問題,我俾$150

但係咁樣,會令個客好 embarrassed;不知道是否真的定了每鐘$50打賞?

錢不是問題,這仁兄試過齋 Dup一鐘俾 $200

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2010-1-25 12:45 發表
but most of the pure sauna like Lotto, Victoria, TaiPan, etc
some bgs provide good VAS (depends how you look at it) some more exotic
but seems like in your report now you not mention this anymore

...
You don't always forever and ever have to look to me 指望我 for such information,
because you yourself are quite experienced in getting this,
as you have been independently able to get this since my departure
from Lotto (and hence absence of reports). Right?

As for relatively young and good-looking bgs, if you have been following through in this thread,
of course you can note down numbers as a basis for your trial and exploration.

After all, sharing is haring. We are not under any obligation to each other.
Let's close the subject between you and me.

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-1-25 12:54 發表

沒有,換了個,新號碼唔記得(聽講是舊溫莎的91)

此外,埋單印出黎顯示有加 10% (附加費),但口講簽給水池的$20就無顯示,
因為趕時間,總之見總額差不多,就付了錢走人。

另外,我朋友做了三粒鐘,結 ...
會不會是雙鐘(優惠期)的408加10%, 就是我一開始講的449?

第三粒鐘果粒單鐘,
和任何其他服務項都有加10%.
所有加10%的是以menu上加,
代支你報的不會加.
如有定了每鐘最少$50打賞也不出奇.

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-1-25 13:49 發表
上星期頭我同主任傾過VAS的問題,佢地捉得好緊,好似話一發現有VAS,必抄..
你說的VAS是偷打, 當然抄.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。