推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-29 16:41 發表

我則覺得骨技、力分開說, 骨技86和111 各有長, 並且111還是有點累了,
121 力三者最大, 技術有時某些位置未必好岩我, 不過佢亦彈性大.

毛毛話自己廣東話唔正似区妹.
正所謂.....各取所需, 各有所好.

[quote]原帖由 白貓兒 於 2010-12-29 16:36 發表

歡樂.................谷.

深圳咁遠水路.....唔係可以亂去嘅!!!

有次晚上坐係大堂, 見到2批女賓揼完行過, 有D真係幾好樣

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-6 22:37 發表
____, 分手後更要對自己好點,
不要長此素顏look, 扮下靚看來會精神D.
素顏look.....啱我呀!!!....放D料嚟....得唔得

昨晚 66 & 108 平均ok!
但直到目前為止以骨技計個人覺得最好都係121.....

今日上征途........

Kung Hei Fat Choy! 最重要係人人身體健康!!!

各位請幫忙----尋囡囡
特徵: 1/ 有做女賓. (因在女賓區碰見她的)
         2/ 扎起個(計)的
         3/ 從臉孔看皮膚應該好白的.
謝謝!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-8 13:22 發表

Wny not ask Boman?
揼完出嚟想問又見佢唔到...咪問唔到囉, 都係自己衰....囡囡應該係返早中更的.

做左123 VERYGOOD
下次想做138..各位有冇意見呀...
THANKS!!!

做左138....都係123好

尋日下午123的BOOKING插針都插唔落, 好彩最後都比我入到個空檔.
不過, 這次唔係太理想, 她的一句說話....傷了我的弱小心靈....   ..

做左118, 普普通通喇!

引用:
原帖由 Thinkpad123 於 2011-3-17 15:33 發表

如比多一百幾十, 有驚喜?
有見地...., 通貨膨脹呀....比多D喇!

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-3-25 06:35 發表
咦 新一代美容師 真可愛

逐一比迸 anna 勝出
見到有個棕色頭髪的, 外形唔錯....不過冇問佢個名.

相關搜索目錄: 美容 SPA

又重遇121....她仍然係我覺得骨技最好的一位, 位準有力而唔會用死力, 舒筋活絡...正!!!

外形可以
皮膚不錯
力水也有
位置普通
略略多踭
可以一試

來自棕泉, 後生陀地
長休一年, 剛剛復出
骨技不錯, 位置感好
非常健談, 絕冇悶場
中力之選, 可以一試

某技師推介做20, 全場最旺鐘, 人靚歌甜.
之前做過1次, 又唔覺係咁, 唔知係咪走漏眼呢?
有冇人比到意見呀?

引用:
原帖由 jc123 於 2011-4-27 13:42 發表

Dear
so 後生陀地 = ?? age

thanks
我都成60歲, 佢40歲我咪稱呼佢做後生陀地囉!

高大型技師
手骨都唔錯
值得一贊係佢唔用踭.

你們當中有冇人會買COUPON, 唔知員工們是否要負擔QUOTA?

做了80....
1個字....YOUNG...  樣貌亦不錯
骨技可接受....但由於身形纖廋(喜肥膩者勿進) , 力度方面可能有些人會覺得不足, 不過我OK!
最後一提是她好有女友FEEL, 一些小動作有點令我著迷, 一定會番MARK....

想MARK....有冇BROTHER可提供136的資料, THANKS!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-8-31 09:04 發表

你無來thread看一段時間了.
即以前浪淘莎沙律, 本地, 中大力.
THANKS!!!

再做80,
這次大家再加深了解, 3粒鐘總是那麼快就過去 .

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。