推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-3-17 16:15 發表

你又何必 ? 請恕直言, 是你要求她才給你. 根本按例是不會給你.
老實說,
請不要說成是「奉旨」.
我上次去, 佢地都冇主動比coupon, 我係8點到, 超過10點走。咁..........係應該有定冇?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-3-18 09:12 發表

反之, 若上次yellow兄用了已有的coupon, 就不會收到新的了.
吾好意思, 咁即係我比正價而冇用coupon, 就會收到新coupon, 可留待下次用。如果比正價而又用coupon減$100就吾會有新coupon收。下次就冇得用。Am I right? Thanks,

回復 655# 的帖子

Oic, Thank you.

係度簡單講番之前既report:

133, WKHing / SCWT Hing 既差不多, dup得好, 高高地,佢重介紹122比我tim, 不過未有機會試。
11, overall 中中地,中力, 中更, 中女(好似係),不過service都OK既。
98, 有化妝並用香水, 身形高, 前段按ok, 之後推油, 屬於温柔而可以頗帶力度, 的確幾好。(難得早落去, 本來想試86/122, 不過都係忘緊.)

相關搜索目錄: 化妝 香水

回復 738# 的帖子

really? 咁佢都係一個好既pr.::

早前試左33, 來至上海三十, 好似話係北京妹, 外形頗slim, 中高度, 手骨吾錯, 推油有上上水準, 暫列為正選之中. (年紀吾屬於後生形, ok可以.)

PS. 前一次夜晚正價時段上去, 冇比coupon, 我已為已經冇左. 但上次中午特價上去, 佢又比$50 Coupon. (兩次我都冇用coupon, 但比特價有coupon, 反而正價就冇, 難明?)

回復 825# 的帖子

Oic, 不過我都覺得佢地既service有所低落, 可能都係人手問題, 希望以後有所改善la.
其實之前仲有試過其他BG, 不過都NMCOT. 一過有D肉地, 另一個又比較多口水。撞彩就是這樣。

終於有机試左^* N!@@, good local BG,

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-5-25 10:28 發表

順便再提, 後者才是本地.
oh, wrong info tim...thank you

上次去見到有新promotion,
11am-2pm, $311, 60 massage, lunch, 三送一湯
After 11pm, $311, 双鐘
(希望冇記錯)

回復 864# 的帖子

oh sorry, 多左個1tim.
話是話, $311, 夜鬼歺真係低.

回復 866# 的帖子

O...need to plus 10% ma

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-6-10 09:57 發表
「客人坐落, 應有公關或以上級在兩三分鐘內
過來,」, 做不好這點,
先前在維港, 我已感到不快, ...
我之前話佢地服務差左就是這點,有一次我坐低成+分鍾先有PR過呢! 明晚世界盃開波, 理應更忘, 希望佢地好好安排一下。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-6-10 13:34 發表
入V 房,
反陷自己於不利境地.
好深……
But understand “no question”

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-6-10 15:12 發表
等我成日話:
有客, 我自己得, 去跟吧.
輪到我需要時,
就真係繼續「去跟」.
生手既表現, 其實呢d只係provide service既基本野。我成日覺得係而家香港人既quality有問題, 定只不過係人手不足呢? 上次去(lunch time)都只係見到一個Locker, 之前都覺有兩個或以上架!!

引用:
原帖由 ktboy 於 2010-7-4 00:18 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=11357187&ptid=320727][/url]
唔知有冇師兄試過33中更,在走廊見到外形不錯。如有資料請提供,thanks.

試過~~~~~~[quote]原帖由 白貓兒 於 2010-7-4 01:42 發表

我都試過, 中等身形, 樣就睇吾清, 但應該化左濃妝, 手骨ok

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-7-5 14:40 發表

人們個個都話fifi 化妝濃, 我那次做佢佢反而無乜化.

係尼, yellow40兄最近有無做過夜更新來的技師呢?
試過30, 我做嗰日佢反第二日工, 佢學緊中醫, 手骨都ok, 之前冇係hk既場做過, 外形中等。
另其他做過的, 應該吾係新返。

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-20 21:49 發表

i go there around 12, another around 1 something
but also seems busy many c-hing was there

if didn't phone mark
i can't book any of my favour at all
完全有同感, 吾电Mark係冇乜可能做到d心水。近幾次做既都係普通//NMCOT.

呢次上去一坐定, 就聽到司令臺叫08, fifi 等入房, 連貓兄剛提到的39都有mark , 心想唯有等佢地發板, 未幾, Eva 好忙咁來話幫我介紹, 轉頭原來是36, 我都係第一次做, 咁佢都幾好架。

Windsor呢排真係旺左!

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-29 07:41 發表
Bonnie眼大大又後生好傾,琴晚佢同我講剛上班三四日咋!
佢話琴日係第3, MK/Jordan場轉過來。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-7-29 16:26 發表

derek, 你同新公關無雞啄都有傾一陣吧.
她叫Bobo,
不是Bonnie.
Oh, yes, Bobo至真, 都冇留意Derek兄講錯tim。

上次番mark 08, 真的dup得好!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-7-29 18:33 發表
你做過「靚八」起碼三次了.
Yeaar, 係幾個月都只係3, 其實好少, 但佢都好忙吓。睇呢我都要改变習慣, 以後電mark先。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-7-24 07:57 發表
離遠望到新美容Josephine, 今次鑥馬尾, 看來更好看.
近望都吾錯。

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-28 22:49 發表
i try new BG Dorame

..
tried, 老實講, 骨技尚待進步, 但勝在後生。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-8-5 12:14 發表

e.......你終於做了早更女.
Yes ar, 早更我做過好小, 重有印象既係122, 91…etc.呢日本來想mark68, 但佢放徦, 咪試下123 law.

另而家双鐘有美容師按手送。

相關搜索目錄: 美容

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。