推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

146 123456
發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Oilking 於 2012-4-3 20:41 發表

I take this as minimum charge?
我就唔知道,你可以問下 Counter 。 

回復 5172# observer2012 的帖子

同意 observer2012 以上言論。 

我就唔係 3 對 4-5 之客,只係 1 對 1 ,都冇技師有要求係房給現金,不過就聽過有技師講你以上情況,但聽過技師講呢類客,個技師都唔喜歡做。

可能我只給 1 對 1 ,點會有技師要求我再給現金。 

會有部份相熟技師暗示可以獎例多些,我雖然試過,就唔多次。 

回復 5199# oilking 的帖子

oilking 兄會唔會係要找些深夜 02:00 後的技師 ?  

之前講幾個都太早了。

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2012-4-13 22:08 發表
幸運周五 , 見新面孔在大堂
呢排好似大堂公關轉又轉..............  好多時都見到休息侍應出來幫手。

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 Oilking 於 2012-4-13 23:59 發表

c-hing , u r so smart!!!
我都想知,有好料通知我。 

引用:
原帖由 dssdsdwsdw 於 2012-4-21 09:12 發表
一般出名的真真正正齋場,半年才可能查一次
油尖旺開心大場一個月大約五六次
這場大約二星期內一至二次
暫時我未遇過在 Windsor 查牌。

會唔會係控煙辦查牌。

引用:
原帖由 左擁右抱 於 2012-4-26 16:27 發表
各位師兄

代支都要講得長篇過人, 還要英文版,
幫幫忙, 講番中文版好嗎?
英文我都係油麻地。 

講下自己見解,以上師兄有講而家 Windsor 技師好參差,有些按得好,有些不合格,其實又好難講,客人都可能差別好大,有些好受力,有些就不受力,真係加加有求,配對問題。

自己覺得呢個岩按咪下次再找佢,唔岩就唔再找。

其實代支都係一樣,有些客比代支會較多一些,有些基本一對一。 睇番而家市場,少過一對一就唔係咁好。

其實我都想一個價,全包宴,例如,90 分鐘,八百就八百,一千就一千,唔使煩,不過香港都冇乜全包宴齋場。 

引用:
原帖由 dssdsdwsdw 於 2012-4-27 22:41 發表

事實是我親耳在休息室見到不少客(尤其熟客)大大聲對職員說:技師要靚的/身材好的。
熟客會唔會唔使問,佢應該都清楚晒。 

引用:
原帖由 dssdsdwsdw 於 2012-4-27 22:53 發表

時常有新女,有時我都要問,尤其自己突然有空偷跳,不是自己去慣的更數。
咁又係,如果我係熟客,細細聲同公關查詢就得啦。

引用:
原帖由 左擁右抱 於 2012-4-27 22:58 發表
各位師兄

可有主動揾2字行頭技師按摩
做女賓技師,我未試過。 

時不時都聽到佢地有女賓電 Mark 。 

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2012-5-4 12:31 發表
突然多左幾粒跳豆係度亂跳亂撞
係呢,突然跳出黎,又唔明你講乜? 

講了咁多版 VAS 問題,基本上係時代轉變,年代不同。

每間齋場都有唔同類型技師,年齡,手骨..........等等。

而客人都有唔同類型,有些要重炮手,有些摸下都話痛.......

都唔係蘊莎問題,03 年同呢度幾位網友去港島棕泉都有 VAS 啦。   你話而家有冇。 

好似禁煙咁,又唔見佢地唔比客人食煙。 

引用:
原帖由 太古城 於 2012-5-16 22:13 發表
其實本周已有一資深公關離場
邊個。 

某日咁岩又見到新公關上場。 

引用:
原帖由 Oilking 於 2012-5-16 23:17 發表
如果阿芳轉做公關都就好,he he...
是否圓圓地果個侍應。 

佢有時聲音兩邊走,埋單時又見到佢。 

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-5-16 23:56 發表

一男一女都做過维港
上次見果個係女公關,返夜更。

名字不記得。 

引用:
原帖由 hahadad 於 2012-6-10 07:55 發表
I been to Windsor last night , full of people because of Soccer.  I asked the situation.  It is not exactly as Makemyday said.
6月8-9日其中一日我都係坐上客,要等房約 1 小時。 

對我黎講係一個紀錄,因我多數揀少人去的時間。 

引用:
原帖由 Oilking 於 2012-6-11 02:12 發表

agreed!
I didnt enjoy the crowd, hurry for shower after massage, ha ha ha...

between, many young customers, some looked 18+  
18+ 會唔會係 01:00 後呀,特價兼飲完酒的客人較多。

又或者呢排歐國杯,桑拿間間都多人。 

引用:
原帖由 hahadad 於 2012-7-10 09:59 發表

Any clue on 3字系列技師, I mean why there is such 3字系列, Is there any 1 or 2 ? Does Windsor make up this classification  ?
3 字頭以我所知係美容師,一般會叫名或英文名,代替號碼。 

相關搜索目錄: 美容 Make up

引用:
原帖由 twiceAweek 於 2012-8-20 16:43 發表

totally agree with you ...

the management should have a designated area (or the VIP rooms) for smookers !
乜唔係應該全面禁煙? 

不過之前都提及過,有邊間桑拿,休息室冇客人食煙。 

就算控煙辦日日巡查,都阻止唔到。 

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2012-9-26 11:50 發表
最近做幾個技師都有意無意之間索取多代支, 有些更要求1對2或1對2.5!!!
越來越貴....我都頂唔順喇!
咁大咬,唯有封殺。 

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2012-9-26 14:18 發表
嘩 代支都由200 做起步? 走 !

定 首次都是這樣?

咁 做客的 有什炳o到 ?

如 在休息室 的空氣 聲音?
客人最大得到係休息室,煙霧迷漫。 

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 man7111139 於 2013-1-2 10:27 發表
請問鄖F2個鍾多少代支是否一对一
好似最低消費係 : 200,01:00 後 150 。

146 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。