推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

87 1234
發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 勝利一路 於 2012-3-5 12:47 發表
有沒有代客泊車或停車場?
可泊在船街(違例)....我未試過被抄牌

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-3-16 12:08 發表

另一66報告  可作參考比較:

http://forum.timway.com/f/redirect.php?tid=555416&goto=lastpost#lastpost

post #7
我又感覺唔到什麼分筋鋤骨手, 她比較注重穴位, 但有時在同一穴位連續用指公不斷(咪)落去又唔係人人可頂得順.

中小力...位置尚準, 但還有點死力...要改善. 不過肯學...聽教聽話.

引用:
原帖由 SCWT 於 2012-3-21 16:00 發表
my friend recommended me #82...anyone tried her b4? any comment?
我做過...不過無印象, 但在我的LIST上打了3個X比佢, 即代表我唔會番MARK.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-3-20 13:29 發表

她是學師後未足一年
冇錯...所以經驗尚淺....

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2012-3-27 09:31 發表
噢  上周遇見...66...果然 高 美 準 ....

當日...接連被...追...
昨日再做66...咪到我個膊頭呀...., 不過我已變成有膊頭, 有腰骨的男人....

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-3-27 13:52 發表

你都係受到佢咪才翻做佢掛.
相信幾日後又會變回冇膊頭, 冇腰骨的男人, 就要再搵66番生.

引用:
原帖由 carmanlam8888 於 2012-3-29 08:13 發表
you mean making you from soft to hard (shoulder)?
hard become to soft.....a few days later soft back to hard.

引用:
原帖由 dssdsdwsdw 於 2012-4-4 22:25 發表

我之前聽女仔說正經按摩$200是正常及受歡迎。
只是有些客人給$200又手多多又神之手,才令人反感,世上no free lunch.除非自命樣子似黃耀明,那就另計。
似黃百鳴得唔得?

別有用心....別有用心....

突然多左幾粒跳豆係度亂跳亂撞

最近做幾個技師都有意無意之間索取多代支, 有些更要求1對2或1對2.5!!!
越來越貴....我都頂唔順喇!

87 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。