推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-10-28 12:04 發表

乜你想像Jo Jo 唔夠好咩?
Jenny 放假星期二、三唔定.
只係我好少同佢傾計, 做知客時有打招呼, 後做美容師, 反而冇。小工都未做過。不過佢做Spa既招呼都幾好。

相關搜索目錄: 美容 SPA

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-10-28 13:07 發表
近日發生了一單人客欺負技師事件.

事緣有兩個客一齊上去安排了分別技師入房做,
其中一人在走廊房門口見佢朋友做的那技師靚女
就要求和朋友對調技師.
對調技師後那提出如此要求的狗客在房內 ...
呢D西客真係影衰哂一眾男士。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-3 14:13 發表

是廳內公關還是前台知客. 如是前台知客我可能已見過.
上次Venus話有個fd尼做 PR (night), 佢講左個名, 但我吾記得….he he. 爭係記得佢話都幾pretty.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-3 14:47 發表

嘩yellow 兄西利了, 繼續連Venus 都做了.
]

只係小工。may be try spa in future.

相關搜索目錄: SPA

very full last night................just re-mark 36.

R Tips:  Locker我自己就有比開, 水池我就冇乜, 不過佢R到出口, 我都吾介意。琴晚就冇比, 因根本冇人係度。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-5 10:35 發表

可覺得沙律比前稍有進步, 較到位? (更準、貼、或剛柔恰份)
我第一次做佢既時候都覺得佢幾Ok. 呢次都係。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-5 10:30 發表

你應是9-930 pm 到? 又和兄緣慳一面.
是930走

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-9 11:18 發表

yellow40 兄今周有個皇室技師來了薀莎, 款頭聽講似20果挺,客做過出尼feedback話ok喎
返早更, 詳情, number, 你可問Maggie/Eva; 我未得閒試.
唉, 我都想試快D.......Jenny, & and !@# 都末做。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-10 00:51 發表

咁我今晚就試左先:
佢係早更138, 來自皇室, dup骨ok, 特別推胸推手舒服.
果然好快手.....thank you for your report.

我就做左Jenny......幾好幾好.......下次target 7 or 123.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-10 09:42 發表

唔通你又係尋晚上去?
    Jenny 披在粉紅dress 上的白短袖背心很好看.  
yes ar.......

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-11-10 10:12 發表
師兄:感謝T恤的疑問,在下喜愛鬖滮W衣。
昨日又過一關,由美人小盈主持,做底面熱石,
有些恕腄A小盈玉手,有冇受傷,事後休息室未見她。
就小弟所見, 佢應該係同Jennifer係美容師房, 然後再走向房間方去。之後未見身影, 亦未聞受傷wor.

相關搜索目錄: 美容 SPA

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-10 14:20 發表

大家成日都在同一個空時,
不如請eva 在下次我們又同在時,分別通報我們, 好嗎?
no problem, 你吾介意我少講野就ok.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-10 14:24 發表
當昨晚jenny和我聊了幾句就說「入去準備了」,
該正為你預備.
好可能............................

引用:
原帖由 super123123 於 2010-11-10 13:25 發表

等唔切,齋睇唔做
dup 鰲X日骨,都想試新野,做SPA lor
Venus無必多講係靚女一名
間房真不錯GOOD!
沉TUB水鈰鷐鬘[Venus按頭好享受
到按先知Venus好有力, ...
Venus 真係幾夠力, 佢幫我按手時都吾似會spa手勢。

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-10 14:36 發表

我都少講野, 前晚昨晚出來休息室我都少睡,
不過9PM 昨晚對眼特別望住CAT.
我到宜家都未同Cat介紹過............

tried 7...
dup 幾好, 服務態度非常ok...........good choice

另較近距離接觸Angel (第一次).......比遠睇成熟!!

引用:
原帖由 mac168 於 2010-11-18 11:45 發表
我去過大大小小好多場,以食物質素和味道來講溫莎是屬於差果D,搞到我成日要系
樓下大X樂開完餐先上去,睇來要換個廚先得啦
係咩?小弟好少係呢度開, 記得只試過咖哩, 炒蛋......正常law......燒味就認真麻麻。點心拼盤都可以.......某平價樓集團貨仔。 我通常只食三文治, 多士等..........都正常, 茶玅U貨色。不過佢地d鮮橙汁幾好ga.

大x樂........m...個人吾好!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 mac168 於 2010-11-18 12:30 發表
ching你如果親眼見水池果兜咖哩魚旦系點溝出來的,我估你無會吃。我就接受唔到。
哦.......我係講小菜齛堜@啡, 吾係咖哩竷飽C

話時話, d熱食擺係水池位, 會吾會唔係咁好呢?

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-24 14:31 發表
今日早更有一新返本地技師, 聽講細粒.
tried 13, young (per Eva), local with okay look.
dup: soft massage

做左do re mi, 非常欣賞佢剛柔並重skill.
現在我心中的big 4 BG, 108, 68, 7, 123 (以在鉦黻答漸後排名)
可惜末做86.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-26 14:53 發表

仲以為你一早做過86添. 做埋應成五大.

仲未做過121, 166?
日本車已飪L (勿心邪), 一轆轆未。
其實頗多有質素bg, 未入big4都可以好okay架。

引用:
原帖由 hahadad 於 2010-11-26 16:49 發表

Dear Brother, You put 108 in the first place.  Is she that good ? like to hear more so that I can know the difference between "doing you" and "doing me" !1
Thanks a lot.
ching........只係跟我做佢黈伅‘後排, 並冇Number One之分。 評語請睇番之前d comments.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-2 01:56 發表

好, 係跌咳時俾封信俾尼位「鑑麉e水吧」
睇下佢點.
u PM-ed him ar?
seems he don't know the details but is a big-mouth

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-20 13:58 發表

你在post # 2208說「好些的就百五,你應為非常好咪一對一啦。不要濫俾。
」那畋搨@以來你個個都覺得「非常好」 (?)

希望你的看法, 對不同會員的說法是一致的,
你不是濫俾的.
e..............咁我咪「濫俾」..........我係溫莎咁耐(包掂舊舖)從來最小鶡董1對1. 係浪記就試過1次小過。 ho ho ho........罪過罪過。

引用:
原帖由 vibabe 於 2011-1-4 00:24 發表

公開地方, 始終都會有人借勢抽水, 又或者借你過橋, 試探技師. 咁技師在明, 版友在暗, 技師們有顧忌又正常喎, 有冤, 只有走來呢度訴
good comment.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。