推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-5 23:07 發表
技師XXX 一年前初識你你說希望係度做到老

真要做到老??
我都mark番個一年前初識鴽獀vxxx (small cap, 因佢細細粒).
Next week一周年

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-1-6 10:00 發表

其實我初初出來玩都係去大場多, 在嘉x華都留低唔少x毛, 不過都差不多20年前...
我去嘉x華黈伬堀ㄚY20年前左右, 不過去左2/3次就冇去。

引用:
原帖由 fitman 於 2011-1-6 10:47 發表
??? c hing,  u look so yound and how come u went there 20years ago?? u mean when u was 10?? hehe
E........你見過我? 應該冇!!
我工作巳超過20年, 只係以前冇係forum出現過。

琴日休息室同天氣一樣冷清,  走人時清{, 一個人都冇。

引用:
原帖由 vibabe 於 2011-2-16 23:13 發表

你就好啦, 咁耐都冇人表示過送小工俾我
我都係好耐先做第一次, 不過之後好快有第二次。

之前八, 九個美容師又覺得多,而家人少左又覺得欠咁d野,希望快d有靚靚新面孔。
新來的暫時覺得吾琝琚A因小弟普通話吾洗得。

相關搜索目錄: 美容 普通話

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-2-18 16:10 發表

Really.....i dun know all gone
i think all is still there
i miss
jenny, jojo, sophia, venus, all other beauty as well.
i saw ann is come back
好多重係度, 冇以前咁多①者。(經常忙緊, 好少出廳。)

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-18 16:12 發表
下次要探Ann, 老朋友
係咪以前鰜蚾給L? 不過我吾識。我重以為新tim!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-18 16:35 發表

佢唔講PTH  喎.
m...........亂哂tim, 下次去先問清楚。

一念之差, 做左個半新技師, 幾好幾好。
有時介女都幾掂, 就要睇下邊個介law。

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-23 16:24 發表
小工貼士起點70元>...
Ching, 乜吾係改左$50, $100 and $200 咩?

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-23 16:34 發表
師兄:事後有格仔填70, 100 或手寫...

我12月做過...
新格已經係$50, $100 and $200........咁我念鰨璈O手寫另外D$$, 都吾會有人話掛。

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-23 16:37 發表
師兄:在走時比錢, 各位會不會放下20貼士...
U mean Locker..........or receiption?

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-23 16:49 發表
師兄:不好意思, 我指收銀處, 見到知客的柜面...
I havn't done it before; I paid by card as usual.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-23 17:02 發表

現今我會M做, 水療美容師按手...
近來人手緊張, 夜左可能已收工。 有愛心既美容師回來近2 weeks, 我都未見過伊人。

相關搜索目錄: 美容 SPA 水療

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-25 13:15 發表
我而家出發去喇~~~~~~~~~~~~~
咁早, half-day off, 你就好la。

sorry, 我都忍吾住口。
講句精彩。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-28 15:19 發表

甚牯貑m?????????
咪你講個句忍吾住口。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-28 15:25 發表
你地是不是怕鋪出收到某新會員PM?

oilking 兄,yellow40兄, 你們也想不想看一些圖片?

唉......
出圖?  咁快.............PM就ok。

自由2第一句: No VAS ???????, 是日14號.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-28 15:24 發表
好煩氣,

yellow40兄你都早已奄悶了.
有架, 成日自問自答, 好快升呢!

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-2-28 16:26 發表

當時我還沒有出道 ( for windsor) , no comment la...
我都no comment架。but睇番講乜者!

回復 2909# 的帖子

睇清真面目ma。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-2 00:44 發表
雖亦綠豆糕, 依然感甘飴.
團圓重逢天, 鉔伓心田.

貓兄吾單只英文good, 中文都非常勁。小弟自問只識寫白話。

"團圓重逢" - 我都未曾番mark...........吾知有冇估錯la.

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-3-2 11:23 發表

Bro-Yellow, there is a long version.
Suggest that 貓兄 to share with all bros
long version?? 唔清楚...............Oh, you mean the 詩。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。