推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Blog濕利

引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-28 11:03 發表

call 老 mar 好似安全o的

淺濠可以call kenny~~~
老mar唔係珠海王子咩???
淺濠唔明添
五大有其二

二手買賣
CD推介

或者係時候大家角色互換
讓我嘗試下當初你做過既野
五大有其二

二手買賣
CD推介

過左一個好開心的下午..................
五大有其二

二手買賣
CD推介

記利記得利記

剛剛掛住傾講賭廿一點的方法,一轉頭過了開波時間,買唔切今晚 利記 的讓客勝添!

唯有買了即場的 利記 主客和客勝,諗起不如入黎同 利記 打個招呼!睇下 利記 利唔利標記先!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

記得利記得利記

出返去睇一睇,利記 已領先一球!好洁I利記 好洁I

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2007-4-4 03:27 發表
記得利記得利記

出返去睇一睇,利記 已領先一球!好洁I利記 好洁I

打得好好
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 billchan 於 2007-4-4 03:19 發表
  剛剛掛住傾講賭廿一點的方法,一轉頭過了開波時間,買唔切今晚 利記 的讓客勝添!

唯有買了即場的 利記 主客和客勝,諗起不如入黎同 利記 打個招呼!睇下 利記 利唔利標記先!
收返幾多呀
怕入一粒唔穩陣
比夠三粒你可以早
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-4-4 03:33 發表

打得好好
  今早一覺醒來,未落床就藎_手機 1835288,聽一聽,,收錢!  2.4 倍!   

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 billchan 於 2007-4-4 09:50 發表

今早一覺醒來,未落床就藎_手機 1835288,聽一聽,,收錢!  2.4 倍!   
恭喜恭去

相關搜索目錄: 手機
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 billchan 於 2007-4-4 03:19 發表

Bill兄
上次你買利記
今日我買標青
五大有其二

二手買賣
CD推介

好懶
唔想寫野而又無乜好寫
五大有其二

二手買賣
CD推介

好野
愛隊又一次進軍歐洲最高榮譽既賽事
五大有其二

二手買賣
CD推介

晚上好
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

仲未見既?

引用:
原帖由 Chocolate 於 2007-5-6 23:15 發表
仲未見既?
你想見釂A野
朱古力太容易食肥人,唔琤
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-5-7 11:10 發表

你想見釂A野
朱古力太容易食肥人,唔琤
食唔食都會肥啦,唔關朱古力事喎

既然係咁,我抵諗d,幫你食晒d朱古力啦

引用:
原帖由 Chocolate 於 2007-5-7 19:54 發表

食唔食都會肥啦,唔關朱古力事喎

既然係咁,我抵諗d,幫你食晒d朱古力啦
好呀
咁你就幫我食哂佢啦
五大有其二

二手買賣
CD推介

請教.........

係咪有軟件可以更改相片入面既EXIF????
thx~~

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-10 09:37 發表
thx~~
係呀
咪EXIF囉
可以Block左唔比人睇架
五大有其二

二手買賣
CD推介

回復 #619 利記 的帖子

我意思係特登改,唔係block,
例如︰改左相機牌子等....

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-10 19:58 發表
我都想改喎... 而家好長呀... Canon EOS 300D DIGITAL...
我想改左佢做 Canon 300D 就得喇... 教埋我丫....

in love with the nature...

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-10 19:58 發表
咁我都唔識呀
五大有其二

二手買賣
CD推介

做人真係辛苦
就算上網都要理其它人感受
道德經真係這般利害
五大有其二

二手買賣
CD推介

琤h完台灣返黎
玩得好開心
有時有瓥弁u係估唔到的
我諗連你自己都估唔到我地會坐係淡水碼頭到影相啦
好多時我應承你既野都會去走
不過可能遲左ger!!!!
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-5-16 11:44 發表
做人真係辛苦
就算上網都要理其它人感受
道德經真係這般利害
有d人係為其他人好, 有d人只係想其他人認同佢, 有d我都唔知佢地為乜...
anyway... o岩既咪睇下... 唔o岩睇既, 得閒就同佢拗下... 唔得閒就咪鬼理佢囉...只要明白人就係人... 唔係聖人咪得囉...

in love with the nature...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。