推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 在厚街上的豪華一夜

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-18 23:10 發表
I don't know, nevertheless, I will go anywhere. I don't mind I can find girl or not. Just like Ka Wah, before I go there, I know I would eat shit, I still go and say nothing. Because, I have been ther ...
大佬...都係你俾臉啫.....

回復 24# 的帖子

Den den, you misunderstood la. The CP Xue is not the same Xue of CA. They are different person. However, Hoidada like both !

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-1-19 00:32 發表

大佬...都係你俾臉啫.....
The important and fun part of the party is friend gathering, not the girl.

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-18 23:01 發表

未呀。。CP啦。。半岛或欧亚啦。。不过欧亚又怕阿查拣吾到。。半岛又怕撞到CP 小雪。。因为阿娇出来。。听你地啦。。。
大海哥會唔會俾次機會五月瓜呢?

引用:
原帖由 sinnid 於 2010-1-19 09:53 發表
大海哥會唔會俾次機會五月瓜呢?
我倒未去过五月瓜。。
我就那里都可以去的。。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-1-19 00:31 發表
我陪亞查去半記揀外賣番過黎.......
其实欧亚我也不大想去。。怕小花进来跟我太熟啊娇见到不好。。。

音樂龍

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-19 10:27 發表

我倒未去过五月瓜。。
我就那里都可以去的。。。。。
咁有機會去指導一下啊~我有一位在那裡做區理, 之前都pm過她的手機大了~

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-1-18 00:50 發表
先前同一班玩友提起不如今年提早搞生日會....因為正日一定走唔開而又比較忙
而丹尼又去外地在即...就趁高興一齊玩.....

當我地商量去邊度玩之時....
有人話唔去半記...有人唔去虎門....有人唔去CA.......有人唔 ...
酒香地方豪, 當作和kimchi相識一周年的慶祝! 也夠膽唱下歌了!
simon 兄的女性朋友真不錯, 特意來祝福你, 難得一美人!

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-19 10:29 發表

其实欧亚我也不大想去。。怕小花进来跟我太熟啊娇见到不好。。。
甘你唔好出面同佢BOOK囉。。。。
因為間場甘大。。如果唔係預先知你係邊度。。。要搵你都唔係甘容易

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-1-19 11:01 發表

酒香地方豪, 當作和kimchi相識一周年的慶祝! 也夠膽唱下歌了!
simon 兄的女性朋友真不錯, 特意來祝福你, 難得一美人!
我哩個女性朋友。。。雖然個樣都唔錯。。。但係佢真係我朋友黎。。。。應該唔會有其他野。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-1-19 12:26 發表

甘你唔好出面同佢BOOK囉。。。。
因為間場甘大。。如果唔係預先知你係邊度。。。要搵你都唔係甘容易
应该无问题。。我今晚同拒讲定先。。。今晚欧亚。。

引用:
原帖由 sinnid 於 2010-1-19 10:56 發表

咁有機會去指導一下啊~我有一位在那裡做區理, 之前都pm過她的手機大了~
我有的。。谢谢。。。

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-19 12:45 發表

应该无问题。。我今晚同拒讲定先。。。今晚欧亚。。
如果你生日會去Euro-Asia。。。我又想去。。。甘我唯有冒死同老虎請假。。。。

因為佢已經係星期一警告左我喇。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-1-19 13:23 發表
如果你生日會去Euro-Asia。。。我又想去。。。甘我唯有冒死同老虎請假。。。。
因為佢已經係星期一警告左我喇。。。
甘就一于欧亚啦。。你同阿查倾掂佢呀。。

回復 40# 的帖子

如果歐鴉和陪賭都不成。叫 jack 找"加菲貓"。好嗎?

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-19 15:42 發表
如果歐鴉和陪賭都不成。叫 jack 找"加菲貓"。好嗎?
半岛我得既。。
你问定KFC啦。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-1-18 14:26 發表

多謝...海哥果個..你去唔去?
Friday OK, Saturday 有年飯

個K係咪叫 Pharaoh ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

個人唔係好中意 K Wah
個外觀太似間醫院 lor ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 44# 的帖子

就係"發老黃"羅!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-19 18:38 發表
就係"發老黃"羅!
我十年前試過一次,PR 好好 service.

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-1-19 18:46 發表

我十年前試過一次,PR 好好 service.  
其他人我就唔知。。但我本身係果度帶囡出去率祗有50%
不過服務都算唔錯。。

厚街我淨係去過Sheraton幾次,平均質素都幾ok。

引用:
原帖由 Mr.big 於 2010-1-20 10:53 發表
厚街我淨係去過Sheraton幾次,平均質素都幾ok。
果條街好怪,飲飲下茶有條女黎搭台,請你唱 K wor ...  

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。