推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 無奈的真愛

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-1-27 11:50 發表

她的朋友們, 太多相睇結婚后不如意的了, 為了討好婆、姑, 她們死忍, 為了生個儿子, 她們偷愉流淚, 她們不知為何而結婚? 只能哭訴命運? 不是說有個給她一張紙的男人不愛她, 但太多環境, 習慣, 文化等因系讓她們又 ...
有人發达有人破產,但总会有人搏,二奶跟了一段路,最笨的都会發觉前途似"咁" , 如果揾得到 ... 便会走,
其实,这也是无可厚非. 在成長的过程,当激情淡化,"希望"便会比爱情重要 lor ...

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-1-27 15:57 發表

個個都唔啱...最好就揾你...你夠老實..唔會落格...對囡囡又細心

不過..大忌糸衰鹹濕
哪!這些就叫做莫逆之交哪!大海心中條虫(精虫)都未必知道這樣清楚的!哈哈!

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-1-27 15:57 發表

個個都唔啱...最好就揾你...你夠老實..唔會落格...對囡囡又細心
不過..大忌糸衰鹹濕
I will not  鹹濕 your MM .dont worry...

回復 78# 的帖子

你為什麼要欺負我 ,總是鹹濕我的MM...(球僮,村姑,老師&沙廠醜女)

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-1-27 20:25 發表
你為什麼要欺負我 ,總是鹹濕我的MM...(球僮,村姑,老師&沙廠醜女)
Didn't you request us to check up the Quality for you ????

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-27 21:27 發表

Didn't you request us to check up the Quality for you ????
check同抽水係有分別喎....

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-1-28 00:48 發表

check同抽水係有分別喎....
My Chinese is no good, I though they mean the same !

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-1-27 20:25 發表
听晚仲要继续鹹濕你的MM啊。。沙廠醜女系边个呀。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-27 10:13 AM 發表

听晚仲要继续鹹濕你的MM啊。。沙廠醜女系边个呀。。
你就系衰在"不理好醜..祇要就手"囉..

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-1-28 03:01 發表

你就系衰在"不理好醜..祇要就手"囉..
我好有分寸既。。吾会乱抽水既。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-29 12:56 發表

我好有分寸既。。吾会乱抽水既。。。

你意思係一件不漏..一定全場抽晒吖嘛..

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-1-30 17:49 發表

Wasting food is a very bad habbit !

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-1-30 17:49 發表
其实我都好斯文既。。。轻轻抽下甘者。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-21 16:47 發表
有兄弟問在歡場有沒有真愛?!以下是我已分手的四老婆在她的網誌內的日記。看完有什麼話說? 我的心好痛!無奈但也很開心!

" 写这篇日志的时候,其实我的心里很复杂, ...
七爺, 嫂夫人好像一面聽歌, 一面打這封信....
引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-21 16:47 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=9643430&ptid=326823][/url]
我如此喜欢又崇拜的人。­
不過, 我都對你好喜歡又崇拜
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-21 16:47 發表
有兄弟問在歡場有沒有真愛?!以下是我已分手的四老婆在她的網誌內的日記。看完有什麼話說? 我的心好痛!無奈但也很開心!

" 写这篇日志的时候,其实我的心里很复杂, ...
七爺, 嫂夫人好像一面聽歌, 一面打這封信....
引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-21 16:47 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=9643430&ptid=326823][/url]
我如此喜欢又崇拜的人。­
不過, 我都對你好喜歡又崇拜

very good ching, thank you

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-22 11:25 發表
始终都要放生女女返去结婚生仔既。。我们跟她们点讲都只系短暂既者。。我第一个LB跟我七年到24岁回去结婚的。。现LB跟我两年半了。。她&# ...
同意海哥的說法

引用:
原帖由 twodollars 於 2010-1-26 11:10 發表
王菲 - 如风

来又如风 离又如风
或世事通通不过是场梦
人在途中, 人在时空
相识也许不过擦过梦中
来又如风, 去 ...
This is the fate of the punters like us ...
What I can do is to keep the girls deep inside my heart

An impact for me ... I really think I should spend more time at home with my wife too ^-^

歡場無真愛!
婊子無情
婊客更無情

玩下就算啦

引用:
原帖由 hongkonger 於 2010-3-8 13:56 發表

歡場無真愛! 婊子無情! 婊客更無情!
玩下就算啦
Definitely Right !!  I just hurted by another bitch during this CNY.
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-3-8 14:12 發表

Definitely Right !!  I just hurted by another bitch during this CNY.
係唔係叫你食蛋達, 然後同你講佢好耐無沖澡呢?

引用:
原帖由 hongkonger 於 2010-3-8 14:17 發表

係唔係叫你食蛋達, 然後同你講佢好耐無沖澡呢?
我記起 141 有個死pk
鐘意玩毒龍鑽
本來好少事
但呢個死pk就係要故意大便完
唔清潔就去叫

囡囡好可憐

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 hongkonger 於 2010-3-8 14:24 發表

鐘意玩毒龍鑽
本來好少事
唔清潔就去叫

囡囡好可憐
唉。。。有D人係真正變態。。。。
遇着D甘0既人。。。其實有D場其實可以拒絕做佢地生意。。。
正如你唔會係D上海高級KTV玩光豬一樣。。。。。
不過好多地方打開門口做生意。。就忍得就忍。。。

回復 42# 的帖子

心債最難償
現我我也不敢找同一個囡囡,怕
大家有了什麼感情上的事,那就真的傷了
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 hongkonger 於 2010-3-8 14:24 發表

鐘意玩毒龍鑽
本來好少事
唔清潔就去叫

囡囡好可憐
咁核突!唔係化!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。