推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[檔案] 無奈的真愛

引用:
原帖由 36D 於 2010-1-25 11:56 PM 發表
不要忘記,囡囡也是人,遇到心儀的男人,一樣會沉船。同好多師兄沉船一樣,當時好陶醉,好美好。但當遇到難題時,情勢比人強,都係錢現實D
囡囡時時都会遇到心儀的男人...但最緊要心儀的男人...係佢地成曰有難題時...可以幫到佢....

尼D咪就係心儀的男人囉!!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-1-26 05:28 AM 發表

Bro Stan, you'd be one of them la !!
荼兄..我有幸系其中一份子...因為我有能力幫佢..佢咪比D真愛我囉.....

反之...走咗九年喇

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-26 10:19 PM 發表

我很同意“能力”和你是否愿意付出你的"能力“是一个重要的因素。。。
女女爱你之余也得吃饭。也得寄钱回家。。也得要钱应付很多要用钱的事件。。。 ...
所以我咪話...我有幸系其中一份子...因為我有能力幫佢囉...

不過..上個星期收到佢既电郵..冇錢過年...又要茅根竹(借水)

"还好吗?我现在一点也不好,可以麻烦你会点钱过来给我吗?"

返到加拿大...都係走唔甩!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-1-26 11:45 PM 發表

Bro Stan, T/T some Canadian Dollars to her lor !!
大海哥幫我答喇...

"女女爱你之余也得吃饭。也得寄钱回家。。也得要钱应付很多要用钱的事件。。。这都系你的”能力“可以帮助排除的困难。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-27 12:32 AM 發表

女女比点钱过年就免不了啦。。。应该主动比添啦。。仲要人开口。。。
罪過..罪過...大海哥教訓得是..

我就系要佢求我..我唔系HK...佢日日瘟仔..仲要我比$..

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-27 12:37 AM 發表

外国汇款女女收吾到既。。搵个战友代劳一下就得啦。。。
啊查就会坐飞机或高铁送过去咯。。仲带好多年货添。。。
個個都唔啱...最好就揾你...你夠老實..唔會落格...對囡囡又細心

不過..大忌糸衰鹹濕

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-27 10:13 AM 發表

听晚仲要继续鹹濕你的MM啊。。沙廠醜女系边个呀。。
你就系衰在"不理好醜..祇要就手"囉..

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-4-12 09:02 PM 發表

我就觉得大家开心过就好啦。。也无所谓浪费什么钱呀青春呀。。钱揾来使既。。青春也就是度过的。。她不跟你跟别人还不是๠ ...
三年前四眼妹跟我果时...佢就講过...你有錢..我有青春

个年佢20歲...她看得通透..比我们更明白"遊戲規則"

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。