推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

舊照片

.....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-4-21 22:19 發表
我鐘意勞動牌個名呀.
好鬼傳神.令我想起一邊勞動一邊食緊煙既工人.
我在四川康定  日日都吸食[大前門]

引用:
原帖由 老何 於 2010-4-22 18:20 發表

撘咀.......大隻西有幾多個英文字母都未知ga .........
我以前在淺水灣時有洋妞朋友 可以講英語 發音很純正 現在已生疏了 文字始終看不懂。

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-4-22 20:55 發表
B哥原來咁威.有洋妞..係咪仲有隻番狗呢
中學時有一中.英混血朋友.老豆係英軍.個樣就生得幾鬼仔纒.
同佢出街.成日問候人家娘親.係廣東話WOR!!!
攪到好多人成日眼望望.
洋妞是澳洲來  叫易玲 喜歡晒太陽  晒得多全身都是雀斑  我幾年前天天晒 面部也長了斑  很難看  醫生說用激光去除  要三千元我不捨得用

引用:
原帖由 suewong 於 2010-4-23 11:46 發表

$3000 去斑, 平o家啦. 我之前幫襯間美容院, 彩光美容,都唔止.

叫我開 course, 跟住摺左.
校長整理過些什麼痛唔痛?

就是隨時執檔先叫人開 course 這些爛人。

相關搜索目錄: 美容 去斑

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 老何 於 2010-4-25 11:24 發表
三眼二郎神的吼天犬上左牛身, 多左隻角.

這張圖反而鹇起在鄉間掌牛的回憶.
大家聽下隻歌 :  http://www.youtube.com/watch?v=hH-IZ9VzpY4
這首歌我有MP3

引用:
原帖由 suewong 於 2010-4-25 23:19 發表

普通護膚. 有效過敷面膜, 而且持久.

唔痛. 1 有得靚, 乜都唔痛...

就是 97 年, 科網股爆, SARS, 間美容院都站得住. 估唔到海嘯執檔
F與M錢觀念不同  幾千元我用買野好地地  執樣就肉赤

相關搜索目錄: 美容 護膚

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-4-27 22:50 發表
上年去西貢拍攝蜘蛛時.
行經一條小路.迎面行來幾隻黃牛.
佢一路行..一路叫..好似叫我地要走開咁.
條路又窄..攪到我地要埃埋牆比牛大哥過先..
諗返起都幾好笑.
拍攝什麼蜘蛛  有冇得看圖

引用:
原帖由 suewong 於 2010-4-27 23:36 發表

對!

男士會用 $200 買 值 $100, 他需要 / 喜愛的 貨物, 女士會用 $100 買 值 $200, 她不需要 / 喜愛的 貨物,
男士買的也未必用到  像K哥只有一對耳  買一批收音機

人物

引用:
原帖由 LouisLee 於 2010-5-9 07:07 發表
幾幅超珍貴嘅早期彩色相 (1861 - 1910):

http://huhe.blogspot.com/2009/02/how-to-turn-black-and-white-photos-into.html

http://www.joehe.com/wp-content/uploads/2009/02/733px-tartan_ribbon. ...

引用:
原帖由 judy0118 於 2010-5-9 15:06 發表
我是来赚积分的~~~哈哈 不过好看

廢墟欣賞

引用:
原帖由 老何 於 2010-5-9 22:29 發表

右下:馬英8乎!
雨傘的用途

引用:
原帖由 老何 於 2010-5-11 18:25 發表
Ah B, 好图。 劫後遺址我從未探視, e+大個肚dump又怕熱怕凍, 看來都不會去實地了解了, 多謝!

但最奇怪是火燒圓明園當日照片, 不知多少人為此而找遍世界, 都冇。
老大的圖也難得

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-5-11 18:53 發表
攪到我都心yuk yuk 都想去實地睇下。
爛石一堆 有什好看

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2010-5-12 22:52 發表

B哥, K哥好多爛野, 幾時開個展覽會,讓各弟兄姊妹開一眼界, 聽下故.      
一哥我地的全部是好野

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2010-5-12 23:18 發表

yes,  毫無疑問, 要叫齊人, 籮記, 老大, 校長, 老師, 設計師, 軍醫, 偵察兵, albert 叔全部等等黎欣賞下, 順便飲茶肉債素償。  
為何多左兩瓣出來

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-5-12 23:23 發表
呀B哥有福喇
甘多人鍚你
你好D  大把女人錫

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2010-5-12 23:34 發表

你唔記得老搜兄 同 dw1947 兄哪 ?!
記得 現在明白了

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-5-12 23:37 發表
乜唔係玩具錫嗎
那些是K少的專利。

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 suewong 於 2010-5-12 23:43 發表

b 哥好D, 有個女錫,
她是來索命的

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-5-12 23:53 發表
...又關我事,,,,

B哥你先至是主角咼
講女人唔及你主角

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-5-12 23:59 發表
唔好喇明天太座回來了
今晚執返掂,,屋內垃圾呀,,唔係我就比太座,,,鍚鍚打打
好了我都收檔 拜拜。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。