推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

似曾相識

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-8 04:57 發表

呀水同個"誰"字夠同一個韻喇
所以點解d人一問親人係邊位就話你係乜水
意思即係話"誰呀?"
而家你明白乜水o既出處係點o黎o架喇
所以呀水係一d都唔衰o既 ...
正一傻豬~
錫死妳~
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-13 03:33 發表
整完你o既就梗係整埋自己o架喇
其實我幾鍾意李克勤呢d舊歌o架
可能唔係好 hit, 但係又另有一份感覺
感覺就係由妳既相去睇妳曾經睇過o既野
呢份感覺我就覺得先係最正o既
所以妳一直都話我會特別鍾意睇妳d相
就正如妳鍾意睇我o既一樣
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-13 23:58 發表

你呢d咪就係對人唔對事o既最好例子囉
只要係同我有關o既o野你都會話好o架喇
不過諗諗下又唔係喎
起碼o係云云眾生之中當時覺得你係最正
呢樣又無得講話對人唔對事喎
因為果時都唔識 ...
妳o既當時同我o既當時都好唔同下喎
因為我睇妳o既時候係比妳早好多o既
亦都可以話我o既眼光比妳好好多啦
不過又唔0係剩止我有眼光o既
因為妳無論係去到邊都會係好受人注意o既
有時都真係好佩服妳
無論出唔出聲都一樣可以殺人於千里之外
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-13 23:58 發表

你呢d咪就係對人唔對事o既最好例子囉
岩岩去第度望下....................
點知................
(我老婆叫我唔好出聲喎)

船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-14 04:30 發表

唔止唔准出聲
仲要唔准笑得咁衰呀知嘛
不過係我笑就唔同啦

唔出聲剩係睇囉~~
我幾時都聽晒妳話o既
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-15 04:40 發表

雖然你係聽我話
但係你都無理由o係情人節呢d日子同我講海明威o架嘛
仲要講果本咁o既老人與海喎
對住你我真係要跳海就真喇
其實我同妳日日都係情人節架啦
咁唔通日日都唔講咩傻瓜~
妳唔好去跳海呀
因為我唔識游水架
如果真係浸瓜左妳咁我點算呀:bust:
我點過我o既咩野生活呀
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-16 04:20 發表

如果我真係浸瓜o左
自己o既生活都搞唔掂喇
仲點得閒理你同在意你o既咩o野生活係點呀
我在故我思 我思故我在
所有o既一切只有我仲有知覺感覺先會存在咋
當我消失於呢個世界之中我當 ...
咁妳o既感覺都好正o既~
就黎過年架喇~
唔好講埋d衰野
仲有呀~過年記得要著新衫仔比我睇呀
船頭過路客
何日君再來

比d正野妳睇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-16 22:30 發表

雖然係俗氣左d
但係都不失為一枝靚既交際花
都係梅花高雅好多
所以話氣質永遠勝於一切
係咪覺得好有天涯歌女o既感覺呢
再比一張妳睇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-16 22:43 發表

天涯歌女都還好
問題係桃花比人o既感覺又殘又俗氣
似一個上o左年紀o既舞女多d 囉
一個上o左年紀o既舞女多當年都係一個靚女黎o既
如果唔係邊有人賣佢落火坑先
所以呢張相都不失為係一張好成功o既相
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-17 04:33 發表

我邊有錢買衫過年喎
一係你買比我著囉
唔係大年初一你見到我o既時候
我著番件你平時見慣o既衫o架咋
反正我剩係見你一個o既
著得幾靚都係無用o架喇
我先唔會買比妳著呀~
而且妳都話剩係見我一個o既
見住我一個著唔著都冇所謂啦
仲有就係過年唔一定要著衫o既
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-18 22:11 發表
多謝各位!! 也祝各人新年快樂,事事稱心如意!!

我都有一張比妳睇架~
船頭過路客
何日君再來

另外呢一張呢就好行貨勒
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-19 04:54 發表

你咁孤寒就梗係唔會買比我喇
雖然係咁
不過我都會係對你好大方o既
一樣會買一大箱朱古力比你食o架
所以你大可以放心
我唔係孤寒呀
我真係冇錢買衫比妳架
一聽到妳話買一大箱朱古力比我
我就即刻成個人都震晒
我手頭仲有妳既朱古力架
妳唔好對我咁好啦
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-20 04:37 發表

對你好係好應該o架嘛
如果唔係又點叫做錫你先
而家我又好掛住你喇
見少你一陣都會係好囉囉孿咁掛住你o既
我諗前生同你一定係好有淵源o架
咁妳又真係好錫我o既
所以我成日都話妳係對我最好最好架啦
傻豬~妳係唔做得咁痴纏架
而家先至行開幾分鐘咋
至多遲d再錫妳好多好多丫
前生有冇就唔知喇
不過就肯定以後生生世世都係會有囉
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-20 04:57 發表

咁我對你一向係咁痴纏o架喇
唔係你仲會唔開心添
你知你係一個要人好緊張你好錫你o既人o黎o架喇
係我呢種死心塌地o既性格先可以滿足你o架咋
就係因為妳咁死心塌地所以我咪唔敢亂o黎囉
我驚一個搞不好就會搞出人命喇
似乎睇黎妳都係要回多個先心息架喇傻豬~~~
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-20 05:21 發表

梗係唔係喇傻瓜
係人對你死心塌地你就鍾意喇咩?
你試下搵個自己唔鍾意o既人成日向自己大獻殷勤o丫
未見佢後面都憎佢前面喇
感情事係最最勉強不得o既
不過如果一d當感情係交易o既人o黎 ...
咁果d就梗係唔同啦
果d成日都係諗住點樣搵多d錢
一陣又話冇錢返鄉下,
一時又話有人病到死死下
轉個頭咪又攬住第二個笑到嘻嘻哈哈
呢d逢場作戲o既睇一眼都覺得假到死啦
不過雖然係咁講
都一樣會有人樂在其中o既
船頭過路客
何日君再來

又冇反映!!唔理我
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-21 23:52 發表

你咪咁神經質喇
做人唔做得咁小家o架
就算泰山崩於面前都要不形於色咁先得o架嘛
對其他人就梗係可以啦
但係對妳就唔得喇
因為妳係絕對信唔過架
容乜易叫遲妳一陣妳都走左去第度架
船頭過路客
何日君再來

係咪好有感覺呢
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2007-2-23 01:48 發表

有金又有玉
呢d叫咩呢?
唔通呢d就係金玉其外,敗絮其中
梗係唔係啦
係話比妳聽影比妳睇
妳比我o既野我係一直都唔離身o既
仲有就係呢張係即時影架
所以係冇得呃人o既
我會時時刻刻都好掛住妳架老婆仔
船頭過路客
何日君再來

頭先同妳講就係呢一張呀~傻豬
船頭過路客
何日君再來

比多一張妳比較下啦~
船頭過路客
何日君再來

跟住呢d係順便o既
呢張就係同妳話好似尾指指甲咁細o既花勒
船頭過路客
何日君再來

跟住呢張都好正架~!
起碼我係咁認為先啦
船頭過路客
何日君再來

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。