推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

似曾相識

[quote]原帖由 似曾相識 於 2006-11-19 19:21 發表

話o左我會將D相整個 photostory o架喇
係咪好有效率呢

[/quot]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
船頭過路客
何日君再來

[quote]原帖由 似曾相識 於 2006-11-19 19:21 發表

係咪好有效率呢

[/quot]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
船頭過路客
何日君再來

係咪好有效率呢

[/quot]
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-20 01:22 發表

我今日無影相呀
不過我諗咁墟撼o既場面你一定無見過
少見多怪
究竟妳出過街未架?
比d野妳睇丫,我諗妳咁大個女都未見過架
呢d叫做大紅花呀

船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-20 01:37 發表

大紅花我就無喇
牽牛花就有一朵
牽牛就當然係要有樹啦
等我比棵大d o既妳啦
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-20 01:46 發表

你棵大樹好值錢喎
錯體咁抵死都得
咪以為我無相呀
垃圾都仲有一堆o既
張相都唔錯喎
其實d花都唔差o既
垃圾得過我呢張
本來都想唔貼架喇,
不過見妳咁都夠膽死
又即管陪妳顛下啦
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-20 01:57 發表

其實你朵花同構圖都好靚
可惜就失o左焦
唔∼果然有料
可以將d花影到好似個蒜頭咁都真係好高難度

我就一定唔得喇
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-20 02:07 發表

你估蒜頭咁易影架
果個蒜頭生o係地下得果幾寸高
要趴係地下對焦架

比幅舊相你懷舊下喇
對住妳咁耐仲未懷夠咩
呢d就真係舊勒
船頭過路客
何日君再來

今晚最後喇
真係冇貨喇老婆

船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-20 02:35 發表

我一早都冇貨喇傻瓜
唔同你玩啦
慢行喇老婆~
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-20 02:51 發表

一隻帆船仔,何足道哉!
真係都要試下好認真咁去影下d葉先得
下次一於貼葉啦
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-25 19:20 發表
比多幾張你睇啦
水珠真係好難影
雖然影得唔好
不過都算做還左個心願喇
咁妳唔止一個心願o既
等我再幫妳還埋呢個啦
一早都話左唔好去架啦
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-24 22:40 發表

真係影唔掂d水珠
影o左幾張都影唔到你影o既水珠十份一咁大
我諗我都係要放棄o架喇
咁快放棄唔似妳為人喎
都影得好好啦,起碼好過我初頭好多先啦
再比多d妳丫
船頭過路客
何日君再來

其實講真呢個地方都真係不外如是
船頭過路客
何日君再來

好彩唔使錢入場咋
如果唔係就真係呻到樹葉都甩
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-25 23:55 發表

而家咩時節先?
唔使呻 d 葉都會落喇
乜你無聽過黃葉無風自落咩 ?
送件餅你食喇
我都真係唔係好明
呢d咁o既野妳點樣擺得落口
妳食還食呀,唔好要我陪妳就得勒
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-26 00:18 發表

你咁難食我都一樣擺得落口啦
更何況係區區一件餅
又點會難得倒我呀
白色果d cream 加係 o加啡上面都好正o架~
又有幾正呀
我就唔信咁樣會正得過妳
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-26 00:18 發表

你咁難食我都一樣擺得落口啦
更何況係區區一件餅
又點會難得倒我呀
白色果d cream 加係 o加啡上面都好正o架~
正極都唔夠妳正
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-26 04:43 發表

講完一次仲唔夠?
係要講咁多次話我正先得o既咩?
如果真係憑你講幾講就會變得正o既話
咁你又不妨講多幾次呀
基本上我日日都講好多好多次妳好正架啦
如果妳都仲覺得唔夠o既話
咁我咪剩係講妳好正妳好正講成晚囉
不過講真妳又真係好正好正好正好正喎
之前妳買相機o既時候
我曾經問過妳想有咩要求
妳就話要可以影到而家妳影o既野
睇黎妳都差唔多冇野影唔到啦
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-26 19:11 發表

知唔知咩叫做情人眼裡出西施?
不過你都算係咁架喇
起碼你唔會拖住我而眼望其他女人
其實我想影o既野好多o架
好似飛緊o既蜜蜂、蝴蝶、飛蝦、雀仔.....仲有好多好多
仲有我又想影夕陽、會郁o ...
我呢d醒目仔黎架
拖住妳果時又點會望第d女仔咁蠢丫
唔同妳一齊果陣就難講d
影乜鬼丫~妳最想o既咪係我囉
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-11-27 23:46 發表

你都好似無咩時間唔同我一齊喎
你偷偷睇o既話我理得你o丫
總之你就唔好比我發覺就得啦
我都成日話o架喇
如果你可以呃住我而我唔知o既
你做咩又有咩所謂丫  
問題係你都知以我o既聰明才 ...
雖然呃妳唔易,不過都唔代表唔可能o既
但係又真係冇咁o既需要囉
對住妳都好似發瘟咁啦
仲邊度識得諗其他野丫
妳影果d紅色葉我真係未見過咁
其實我見親o既都係綠色架
仲有妳其他d海邊相都好正丫
最正就係d雲,好似好有氣勢咁,同妳個人一樣呀
妳張貝殼比我果d仲好啦,如果唔係我都唔使話要再去影過啦係咪
所以根據以上咁多點得出o既結論,
妳係好過好多人o既
仲有就係妳又唔會亂咁搞d無聊動作
例如亂咁 推個iso啦,又亂較光圈啦,又亂咁較快門啦
仲有呀~我今次冇提果隻野呀
我係咪好聽話呀老婆
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-12-4 23:19 發表

受之有愧  
妳得o既~
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-12-5 04:38 發表

你做咩貼自己個樣出o黎?  
叫o左你唔好做許冠傑o架喇
pretty woman 係影后o黎o架咋
呢張我唔貼唔得架~
如果唔貼妳係唔會放過我架
我都一早同妳講左前面唔得架啦~
係妳唔信我之嗎
船頭過路客
何日君再來

比d好野妳睇啦~
船頭過路客
何日君再來

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-12-6 00:05 發表

呢張就叫好o野o拿?
貼你自己就話o者
呢張又如何呀?
咩呀~呢張都唔係妳影o既
妳應該仲有好多貨個喎
船頭過路客
何日君再來

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。