推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

50 12
發新話題

[原創] 金多港#5, 8, 11號

金多港#5, 8, 11號

請問有冇師兄試過金多港5, 8, 同11號? 睇相好似好正

真係冇人試過?

回復 2# 的帖子

如果你覺得#8好 青見 甘KDG大把女你都會覺得好正

5號
樣貌唔錯, 皮膚可以話係全場好白淨, 最好既囡, 手腳都好靚.
不過, 冇咩波路, 佢一定要戴套, 包括吹+做.

8號
呢個都唔駛講啦, 上代金多港元老級, 曾經離開但仍然被轉手後既金多港招回坐陣.
樣貌唔駛講喇, 身材都唔駛點講喇, 服務就絕對係元老全能級, 只要你講得出, 佢都可以做到你既要求. 上班時間極長, 由早返到晚, 甚至有時過夜唔收工, 可以話係全天候.

11號
如果講身材, 佢係唔錯既, 又有波路, 又唔肥, 樣貌就見人見智喇.
但係佢d評語普普通通, 唔做環保, 但做後花園.

希望以上幫到各位.

上星期試過12.入房先做一次冲完凉上床吹硬再做一次.超正

引用:
原帖由 oxana 於 2010-2-10 12:00 發表
5號
樣貌唔錯, 皮膚可以話係全場好白淨, 最好既囡, 手腳都好靚.
不過, 冇咩波路, 佢一定要戴套, 包括吹+做.

8號
呢個都唔駛講啦, 上代金多港元老級, 曾經離開但仍然被轉手後既金多港招回坐陣.
樣貌唔駛講喇,  ...
上星期日試左5號, 沖涼時吹爆一次, 回氣再做一次, 吹可以環保,做一定要用套.
CHing 8 號好唔好?

引用:
原帖由 20080925 於 2010-2-11 00:40 發表

上星期日試左5號, 沖涼時吹爆一次, 回氣再做一次, 吹可以環保,做一定要用套.
CHing 8 號好唔好?
好.....試下咪知囉, 包你意想不到

引用:
原帖由 oxana 於 2010-2-11 12:31 發表

好.....試下咪知囉, 包你意想不到
意想不到係咪指估唔到自己連咁嘅嘢都食得落?

講真八仔個款真係好唔掂....但係佢又真係搞得你出嘢嗰吓又吹佢唔賬......

個人嚟講真係試過一次就算....

如果有人唔計外表只計內在的話....八仔真係一個唔錯嘅選擇嚟嘅.....

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-11 15:21 發表

意想不到係咪指估唔到自己連咁嘅嘢都食得落?

講真八仔個款真係好唔掂....但係佢又真係搞得你出嘢嗰吓又吹佢唔賬......

個人嚟講真係試過一次就算....h:" />

...
絕對不能對8號講樣貌, 佢係全能型, 服務真係好強勁, 正如我所講"你真係想點都得".......
小弟之前都久唔久會搵下佢, 講真真係大大力咁吉佢.....都幾強姦feel, 但係佢又好high.....

有冇人講下#126,聽講又係好勁

引用:
原帖由 oxana 於 2010-2-11 18:17 發表

絕對不能對8號講樣貌, 佢係全能型, 服務真係好強勁, 正如我所講"你真係想點都得".......
小弟之前都久唔久會搵下佢, 講真真係大大力咁吉佢.....都幾強姦feel, 但係佢又好high.....
咁就唔好攪la, 試下#11,或者12好過.
Anyway Thank you Ching.

引用:
原帖由 fruitjuice 於 2010-2-11 22:59 發表
有冇人講下#126,聽講又係好勁
#126, 都是全能高手, 仲要身型很大件.......

引用:
原帖由 20080925 於 2010-2-12 00:59 發表

咁就唔好攪la, 試下#11,或者12好過.
Anyway Thank you Ching.
#12.......都係全能型, 上年中秋期間開始做, 大波, 皮膚唔錯, 桂林人士
但係個樣就真係幾難頂, 有D似人袁樣 (自己想像下).

總括嚟講我上過去幾次....發現正常嘅囡真係好少....大部份都係甩皮甩骨騎騎呢呢嘅.......

上次叫8仔都沒沖涼就吹出來這是否C兄說的意想不到

回復 13# 的帖子

樣都算O.K.,冇咁差.

同意12號都○K

引用:
原帖由 Peler.p 於 2010-2-15 17:15 發表
上次叫8仔都沒沖涼就吹出來這是否C兄說的意想不到
咁未算....據說係插完屎弗成條嘢都係屎....跟住好似食朱古力咁食.......

回復 18# 的帖子

嘩! 咁得人驚.你要啦,咪攪我. :

Waaah!

引用:
原帖由 20080925 於 2010-2-16 08:23 發表
嘩! 咁得人驚.你要啦,咪攪我. :
咁你咪唔好咁做囉....冇人搵槍指住㗎.......

回復 21# 的帖子

CHing你攬埋我份.THX!

唔知有冇C兄和他打茄倫食咗朱古力都唔知

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-16 01:19 發表

咁未算....據說係插完屎弗成條嘢都係屎....跟住好似食朱古力咁食.......
nice nice nice!!! i tried this with a girl in gold diamond

引用:
原帖由 Peler.p 於 2010-2-16 17:12 發表
唔知有冇C兄和他打茄倫食咗朱古力都唔知
條條囡都同人口爆㗎喇....唔通又間接吞精囉喎......

又怕痕又怕痛就唔好叫雞....留喺屋企打飛機好過.......

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。