推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 深圳粵海酒店 桑拿中心

引用:
原帖由 少游 於 2006-11-28 10:16 PM 發表

我第一次去邪骨就系呢度, 去邪骨, 送你1粒鐘足浴, 手法差, brother 重要比小費. 多餘... 198... 完全沒有講包唔包機場稅, 不如去航空酒店四樓(港式168)好過.
i have been these 2 saunna couple times, i agree with you.
manager very inch sometimes, gal's quality are soso,  

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 少游 於 2006-11-28 10:16 PM 發表

我第一次去邪骨就系呢度, 去邪骨, 送你1粒鐘足浴, 手法差, brother 重要比小費. 多餘... 198... 完全沒有講包唔包機場稅, 不如去航空酒店四樓(港式168)好過.
咁航空168又係唔係包機場稅呢

引用:
原帖由 inksing 於 2006-12-7 11:14 PM 發表

咁航空168又係唔係包機場稅呢
已經包左啦, 不過 Locker 仔就自己比啦.

地方一般拉,没什么料,有機會都去試試

引用:
原帖由 chinafjsun 於 2006-12-8 12:16 AM 發表
fjhgfjhgfhjfjh

引用:
原帖由 RockyVI 於 2006-11-21 11:21 AM 發表

真的最唔掂係休息室!  攪完野都唔想再入去坐, 直接去沖涼焗桑拿仲爽.

我去兩次都冇比coupon 我喎??!
玩樂王咪有la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 gagayan 於 2006-11-15 06:13 PM 發表
一句講哂,最唔掂係休息室.泰式房冇床.但女女ok. 有日式同港式,仲有
20 q-pon送.
肯定有床,啲房在中間.................

粵海有個19号,樣貌正,升空技術好。

I am new to this. what is the price and tips? do they provide condoms too?

引用:
原帖由 man200505 於 2007-1-7 11:15 AM 發表
I am new to this. what is the price and tips? do they provide condoms too?
呢間場只有機餐,要condom做咩呀,上套打

大約 200消費啦,可以接受。

咁係唔係$200全包?

引用:
原帖由 littleman 於 2007-1-8 04:03 PM 發表
咁係唔係$200全包?
$198全包連飛機

引用:
原帖由 mcworker 於 2007-1-8 04:21 PM 發表
$198全包連飛機
Did you go recently? Any report?

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-1-8 05:35 PM 發表

Did you go recently? Any report?
其實我去過粵海好多次,因為可以過夜同房間乾淨,

重有係酒店入面會比較安全的,房間全部日式,

個休息室好細下,得幾個位,不過的女女係機場來講算○K,

大部份女女都可以上下其手,有個別下面吾俾

的女係要每個星期交兩個CALL鐘反公司,

所以交換聯絡電話,下次去可能有驚喜

引用:
原帖由 mcworker 於 2007-1-8 05:46 PM 發表
其實我去過粵海好多次,因為可以過夜同房間乾淨,

重有係酒店入面會比較安全的,房間全部日式,

個休息室好細下,得幾個位,不過的女女係機場來講算○K,

大部份女女都可以上下其手,有個別下面吾 ...
Any numbers worth trying? You can PM if don't want to disclose publicly. Thanks.

我成幾個月冇去囉,的number都吾記得哂,幫吾到你!

引用:
原帖由 mcworker 於 2007-1-8 06:26 PM 發表
我成幾個月冇去囉,的number都吾記得哂,幫吾到你!
Pls try to remember good ones next time. I thought yousaid need to have 2 customer calls each week. You can help them!

Thank you for sharing.

thank you for your sharing x2

詳細一點介紹,可以试试看

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-1-9 04:49 PM 發表

Pls try to remember good ones next time. I thought yousaid need to have 2 customer calls each week. You can help them!
呢期係澳門做野,幫吾到佢地囉

如果冇記錯,有個 !* 號應該得,好多水

引用:
原帖由 mcworker 於 2007-1-10 02:40 PM 發表
呢期係澳門做野,幫吾到佢地囉
如果冇記錯,有個 !* 號應該得,好多水
Thanks for update. If at Macau, should stay overnight at Zhuhai!

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-1-12 11:56 AM 發表

Thanks for update. If at Macau, should stay overnight at Zhuhai!
一時時啦,多數都係澳門STAY

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。