推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] CP金記の開番個大 埋年炮

CP金記の開番個大 埋年炮

星期六  無人肯陪我去CP  唯有單棍赴會  三點三  去到金記二樓  成三十条女兩行排開任揀 昅中一件大波肥妹 我在三十幾人中  揀中佢肥妹  不知幾開心

我仲以為立即有房入 原來己有七、八個同道 在走廊沙發等緊入閘 在等房期間  肥女己向小象手多多 隔籬重有一港男  同另一技師坐喺度

我同肥妹又咀咀  佢又摸我  我又揸佢  我更加直頭插隻手入去揸波   難得肥妹重欲拒還迎  更同佢個姊妹講  話要表演比佢兩個睇  又禁着我條小象  同佢兩個講   一陣實好爽   你地睇吓佢幾大條   果條港男碌木咁  未出過聲  又無有樣學樣   咁樣玩法又幾刺激喎

入到房  重按乜鳩嘢腳吖   喺出面都摷左二十分鐘  着晒火喇  飲品都唔要  咪柒再入嚟阻鳩着晒

第一時間車吓先  跟手剝埋肥妹底褲…(太過淫亂下删三千字)   囡囡放水幫我洗頭  手勢好好   就出佢就收手   肥妹自己又洗妹妹   我當然又要幫吓肥妹手啦  

在玩得興高釆烈之際   有人拍門  嚇撚到我同肥妹彈鳩起   原來採耳妹拍門   我即時屌鳩番佢出去   去金記咁多次  都係第一次有採耳妹拍門   屌佢老味丫  真係嚇撚到我差D縮陽

趕撚走採耳妹後  兩個剝光豬  又摷 又車輪  肥妹話今次一定要做愛  你唔要  我要  我話點計先   比二百蚊妳埋單好嗎   肥妹好開心咁話  OK

肥妹就立即幫我吹奏  吹都唔止  重用条脷由棍頭瀨到落袋底  上上下下  來來回回   好撚爽呀   含到就出又識停止  真係好專業

係時候提槍上馬   我一路插果陣  肥妹重叫我大力啜佢乳頭   三幾分鐘   龜頭一麻咁就完結一場"香港隊哈爾濱"大戰

喱次  真係要比十個好   唔通我同D哈爾濱肥妹   特別啱玩  以前在SZ港龍   又有一個哈爾濱肥妹  又係玩得特别投入   今鑊咁開心  我比夠220肥妹   又換多深情一吻

哈爾濱肥妹小記:22歲  中肥  相頭70/100   MK look   有紋身  食煙(重同我一齊食事後煙) 夠狂野  夠喪   合晒我合味   但可能唔係人人接受囉     完事
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2010-2-8 17:51
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2010-2-8 17:51
  • 筆突 金錢 +20 用心分享 2010-2-8 17:51
來自狗扮人的地方

咁奇怪, 有採耳妹拍門.
洗腳先有呢D情況.
筆名: 遮神 ...  My name is Jason

引用:
原帖由 doghon 於 2010-2-7 22:50 發表
咁奇怪, 有採耳妹拍門.
洗腳先有呢D情況.
入到房  重按乜鳩嘢腳吖   喺出面都摷左二十分鐘  着晒火喇  飲品都唔要  咪柒再入嚟阻鳩着晒

有寫架師兄  不過簡單左D啫
來自狗扮人的地方

象兄按腳都按到打大戰
VERY GOOD!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010-2-7 22:10 發表
第一時間車吓先  跟手剝埋肥妹底褲…(太過淫亂下删三千字)   囡囡放水幫我洗頭  手勢好好   就出佢就收手   肥妹自己又洗妹妹   我當然又要幫吓肥妹手啦  
...
究竟你去洗腳定系洗(下面個)頭架?

大象c hing, 金記開大rmb200就搞定嗎? 上去玩的程序是...點洗腳妹>>加鐘>>開大? 仲有物野要特別留意? 謝。

多謝大象師兄報告.  我上週四去過.  無講大話.另外一舊水咋.     睇錯咗原來大象比200蚊佢埋單

請問金記洗腳妹質素如何?多唔多朱扒?今個星期過去安全嗎?

回復 1# 的帖子

good very good

wow very good

回復 1# 的帖子

入到房  重按乜鳩嘢腳吖...
囡囡放水幫我洗頭....
大象兄,小弟有d唔明,你係洗腳定係桑拿?
可唔可以講清楚少少, 係玩咩式同埋幾錢?(最好有清單 )
小弟上次去過一次之後都無時間再去, 過年搵個時間去見識下先. 謝謝

引用:
原帖由 steelheadx 於 2010-2-8 08:13 發表
大象c hing, 金記開大rmb200就搞定嗎? 上去玩的程序是...點洗腳妹>>加鐘>>開大? 仲有物野要特別留意? 謝。
師兄  金記沐足  只是機餐  加鐘就包機  约130埋單  留意嘅係  咪比沐足囡囡呃鳩你  要你加四五個鐘  機餐我最多比150蚊埋單
引用:
原帖由 fairview1988 於 2010-2-8 10:16 發表
多謝大象師兄報告.  我上週四去過.  無講大話.另外一舊水咋.     睇錯咗原來大象比200蚊佢埋單
多謝fairview師兄做証人  我在另一個綱post  有人當我老作啊
引用:
原帖由 ms2000 於 2010-2-8 15:44 發表
金地利扒房  起晒朶架  平常心喇  粉絲價錢  如果執到有条趐  咁咪好彩囉  今次得安全度有75/100
引用:
原帖由 timothy_eel 於 2010-2-9 01:32 發表
入到房  重按乜鳩嘢腳吖...
囡囡放水幫我洗頭....
大象兄,小弟有d唔明,你係洗腳定係桑拿?
可唔可以講清楚少少, 係玩咩式同埋幾錢?(最好有清單 )
小弟上次去過一次之後都無時間再去, 過年搵個時間 ...
Sorry  我係寫得求其D   今次係做沐足   我話洗頭   係囡囡幫我洗鳩頭   今次囡囡歲晚"酬賓週"  吹+卜只需220蚊埋單
來自狗扮人的地方

Thank Q 大象 c hing 詳細解答

引用:
原帖由 ms2000 於 2010-2-8 15:44 發表
東管又打大風 生人勿近
來自狗扮人的地方

嘩, 玩得開心又過隱都係220蚊埋單, 超值啦大象 c hing .

回復 12# 的帖子

平常心喇  粉絲價錢  如果執到有条趐  咁咪好彩囉
---------------------------------------------------------------------------------------

真係佩服..大象師兄有"裕達"之心...最好係夲著食豬扒之心.而行..

但唔覺意比佢食到西冷牛扒...當bonus囉 ...........

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

大象, 小心行路呀!!!

夠狂野  夠喪  .
I like it.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。