推介:| 足球鞋 | 香港足球隊 | 日本足球隊 | 歐洲足球隊 | 英格蘭足球隊 | 球衣 |

發新話題

[灌水] 舊球員下落一問

舊球員下落一問

特設此thread, 希望可以有個位問下d球員去左邊度

......!

先問, 想問下前曼城的比利時門將迪維列拿(De Vlieger)而家去左邊?
仲有英格蘭中堅修夫堅係咪做左領隊?
同埋古華特係咪俾華倫西亞放棄左? 去左邊?

......!

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-8-23 04:13 PM 發表
Southgate做左米杜士堡的領隊,應該唔會再落場踢!

之前米堡有佢響度後防穩陣得多
而家....
......!

咁有無人知道迪維列拿同古華特去左邊度呢?
......!

引用:
原帖由 長谷川天 於 2006-8-24 12:19 PM 發表

迪維列拿免費轉左瓦雷根(即係邊?我都唔知...)

古華特去向未明...漢堡同阿積士都話想要...
.....咁唯有等我查下啦, thanks!

古華特真係...自從離開巴塞隆拿之後(其實響巴塞隆拿尾果兩年都好唔掂),
佢差唔多去邊隊人地都係唔要佢的....
唉...一代天才竟然會淪落成咁.....
同佢同年同月同日生的雲佬雖已高峰不再, 但起碼仲有好多球會想要.........
......!

引用:
原帖由 terry123 於 2006-8-25 11:07 PM 發表
哈,古華特,李華度同埋奧雲都係早殘的球員
李華度仲打得下架!
......!

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-8-28 07:05 PM 發表
李華度上屆好似在希臘踢緊,仲係好掂果隻!
但又話想返巴西踢到退休Woh.........................

無錯, 果年希臘隊波響歐聯都係靠佢
......!

引用:
原帖由 motinlee 於 2006-9-9 06:46 PM 發表
係曼聯度過一陣
布隆基斯----愛華  ------?????
保斯尼治----車路士(炒左好似犯法)-----????
希利(北愛前線明日之星)------????
泰比-----里賈納----------???????
保斯尼治都唔知仲有無踢............可能番左澳洲都未定
我都想知布隆基斯
......!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-9-9 09:40 PM 發表
希利週中先連中三元射爆西班牙!
布隆基斯膝傷太嚴重退休好耐!
9月 8日 星期五 05:05 更新
希利中三元 北愛反勝西班牙

【明報專訊】西班牙(網站 - 圖片)在歐洲國家盃(網站 - 圖片)外圍賽慘遭滑鐵盧,作客北愛爾蘭被對手前鋒大衛希利連轟3球,以2﹕3敗走貝爾法斯特。西班牙教練阿拉干尼斯賽後更表示,已做好被炒的心理準備。

北愛爾蘭9月6日在歐洲杯外圍賽中製造驚天大冷門,憑藉希利(David Healy)的帽子戲法,在主場以3-2戰勝西班牙隊。這也是6日的21場歐洲杯外圍賽中的最大冷門,這場比賽結果令人回想起1982年世界杯決賽圈北愛爾蘭1-0擊敗西班牙的比賽,那是北愛爾蘭歷史上的最偉大勝利之一。圖為勝利功臣希利。

西班牙雖有沙維射入該隊歷來第1000個國際賽入球,以及韋拿建功兩度領先,卻被大衛希利兩度追平。完場前11分鐘,西班牙防線再次「走漏」大衛希利,被該名列斯聯(網站 - 圖片)射手「笠射」破網反勝3﹕2。西班牙敗北後,兩戰得3分暫列F組第5位,出線形勢未許樂觀。

賽後老教頭阿拉干尼斯指出﹕「若西班牙足總重新考慮我應否繼續執教,我不會感到出奇。我為今仗犯了錯誤導致球隊落敗而道歉。」
......!

引用:
原帖由 xyz911 於 2006-9-27 05:32 PM 發表
希古拿仲喺唔喺皇馬?
仲係度呀
......!

引用:
原帖由 motinlee 於 2006-9-27 10:44 AM 發表
老孫好似傷左
李鐵......嘿,算吧!!!!
李鐵唔記得左係英超邊隊添, 有無兄弟記得?
......!

謝利美斯 Jeremies 係咪退左休?
祖利安奴 Iuliano 仲響唔響意甲?
......!

引用:
原帖由 chi168 於 2006-10-6 12:59 AM 發表
小弟徵求挪威長人費奧下落
之前好似響錫耶納, 而家唔知仲有無踢....
......!

多謝天劍兄重開此thread.

舒寧咸仲有無踢緊?
......!

當年係曼聯串到同黃金左翼傑斯掉轉黎踢的簡察斯基(Andrei Kanchelskis)岩岩退休了
......!

有無人知法國龍門Landreau係邊度?
......!

請問前德國鐵衛路禾尼(Jens NOWOTNY)離開利華古遜之後去過邊?

同埋我搵極都搵佢唔到, 係咪依家已經係屋企歎緊?
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。