推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

「原創作品」洗樓 一口氣沒收 三對學生妹鞋連返學襪(再加--- X直紋返學襪相)入來吹水

「原創作品」洗樓 一口氣沒收 三對學生妹鞋連返學襪(再加--- X直紋返學襪相)入來吹水

上個月present完, 因為present得不太好, 心情己經不太好 (嗰日天氣ok熱!)
下午5時多, 回到家樓下時, 前面仲有3條臭串學生妹 (現x)同一條飛仔噪x住, 心情更差!!!
但係睇落個3條學生妹對腳又幼又白, 身型瘦瘦地, 條裙又短, 個樣都幾靚女(長直髮...Wet Wet地)
一時色心起, 試下跟蹤距地
由於我住個頭都好興放鞋出門口(私人樓 --- 地板多數打地臘), 加上我聽到個3條學生妹好似話會上條飛仔屋企,
所以她們好有機會除對返學鞋出門口

我扮住客跟她們上樓入lift (好彩看更無問我野), 我特登按她們的上一層.
途中不斷偷看她們的美腿, 暗中記下她們的樣子及校款
但其實我知道成功機會不是很大…只好博一博…反正都跟了她們上樓!!!
我出Lift後在樓梯間等了10分鐘, 再小心的落一層樓梯,
我果(竟)然發現真的有三對學生妹鞋在其中一家的門口!!!
而且, 個3條學生妹竟然連返學襪都除埋!!!塞在對
學生妹鞋內!!!
太正了!!! 我走近門口, 聽到她們打機的歡笑聲!!! 好機會!!!
我馬上手振振的把三對
學生妹鞋連返學襪一口氣塞入書包內! 全部沒收充公!!!

我知道好多Brother洗樓都會即場處決對鞋, 但當時6時多, 有好多人岀岀入入
所以我一定要沒收她們的襪, 打包回家才可慢慢享受!!!
我沒收後馬上跑樓梯回家, 所以也不知道個3條學生妹發現門口D襪都唔見哂果時果個反應係點…
我估佢地走個時問條飛仔的屋企人借鞋著 因為我見到條飛仔門口個鞋櫃仲有幾對Boots同高跟鞋

回家後,拿拿臨狂臭D戰利品…總計有3對學生妹平底鞋, 一對白色長直紋厚返學襪, 一對白色格仔返學襪, 一對白色花紋返學襪
其實個3對
學生妹平底鞋都淨係得D臭膠味…無乜特別
反而個3對返學襪才是重點!!! 雖然個3條學生妹都幾靚女,但3對D腳臭味都不同!!!
對花紋返學襪真條重汗臭味到仆街!!!腳趾位濕濕地…
最香的是那對格仔返學襪,有DD香水味(估不到學生妹都用香水…),加埋D腳汗味真係正到…
加上個條學生妹係3個入面最索…响Lift到已經索到佢頭髮的香味…
結果我把她其中一隻格仔返學襪套(包)在賓周上…再狂索另一隻格仔返學襪
不用3分鐘就爆射在對格仔返學襪內…振了5,6下到才射完…
由於隻格仔返學襪我內射了幾次…射到黃晒…一股精味超核突
所以我不映上來了

如果大家想我形容d乜就問我AR~
不要
Thx/CCCCCC in my post ar~
歡迎大家討論分享
~

相關搜索目錄: 香水
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • beautiful 體力 +40 很受歡迎的帖子 2010-2-21 17:42
  • beautiful 威望 +40 很受歡迎的帖子 2010-2-21 17:42
  • beautiful 金錢 +40 很受歡迎的帖子 2010-2-21 17:42

正呀!!果時緊唔緊張
拎左佢地d鞋咁佢地走果陣唔知著咩

引用:
原帖由 ibb0123 於 2010-2-20 00:38 發表
正呀!!果時緊唔緊張
拎左佢地d鞋咁佢地走果陣唔知著咩
我都好想知佢地有咩反應   樓主 講黎聽下

等50個回覆(不計thx/ccccccccc)~

哇屌!! 好正呀, 加油!!

你咁狼既..沒收哂佢地d鞋..
不過我都係學生妹鞋既fans
最想知佢d腳味係點....好想快d知..

嘿嘿 .
不過d 鞋款麻麻地
d 對襪ok wor

you are so lucky... I like the middle one

引用:
原帖由 linglingbb 於 2010-2-20 00:44 發表
等50個回覆(不計thx/ccccccccc)~
唔好迫我灌水  各位快D回post啦

正呀...........好想睇落去.............唔該你呀...~~~~~

wa...三對學生妹番學鞋加三對臭白襪...睇到都流哂口水...
而且中間果對臭白襪仔已經開始變左黑黑地...相信係會好大腳味同鞋味...
加上睇佢地三個塞對襪入鞋裡面放得咁求其...應該都係好耐先洗一次襪果種學生妹...
即係話佢地對鞋對襪同對腳都會有堛咁上下味道...真係諗諗都興奮
樓主呢日的確係好運都冇人有...一連三對學生妹番學鞋同臭白襪仔...真係人生難得一遇...
不過佢地俾你沒收哂對鞋同襪...我真係好想知佢地發現門口唔見哂野果時果個反應係點...
同埋佢地又點走同著咩呢...哈哈
million thanks~~~

好耐未睇過咁利害既洗樓post
仲要一箭三(鞋)
其實私樓有心去洗既實有好多正野
但都係果句小心使得萬年船,巴打

冇得頂呀~
你就正啦~
3對咁多~仲要咁新鮮~
好想睇埋下文呀~快d50啦~
c hing萬歲

i'm loving it

果時緊唔緊張

正!!快d出啦!!!

你就好la...好羨慕ar

Thanks for sharing

多謝既樓主啦=]

等你...加油..要回覆到50個啊各位: D

very good!! very nice job!! thank you very much!!

thanks

正wor 有無射入去?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。