推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

- - - - - - - - - - 錢 錢 錢 - - - - - - - - -

唔止1萬股,够買架日本車仔。

小弟買藕嘅道理好低B,當個市成日唔升唔落,滙豐在六十幾到七十幾升升跌跌,好悶。但穩陣,仲有定期息收。好過放响銀行眼怨,在六七十邊儲貨。到要個市要升,通常第一個推簽情A到價走之哉,將賺番黎果D子彈,博下D二三線。久唔久有D驚喜。

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 老何 於 2011-1-17 11:05 發表

話明係股仔, 咪仲更加唔駛研究, D料任佢地UP, 不如跟風好過, 而中長線, 你敢唔敢韌I士康呢?
富士康?小弟都揸緊,長線都無有怕!

小弟對星架坡印象非佳,天氣-------無癮!
                      民風-------無癮!
                      政府-------無癮!
                      夜生活加娛樂--------更無癮!

相關搜索目錄: 娛樂

手上D獅子錢莊走曬,D新濠又走埋。呢轉都幾和味!

引用:
原帖由 老何 於 2011-1-18 15:46 發表

咁有冇通知ah sue呢?
我認為到價,Sue姐唔知認為到價未呢?

何老大,講到有D似山雨欲來風滿樓之勢,小弟有些膽怯

不過講政治,講經濟,講到最後都係講手瓜。

大陸而家的教育歪風,已直吹到小學。有友人兒子在深圳讀小學三年級,中英數三科老師都向他提出,他兒子成績跟不上,放學後要留低補習,每科五百,老友照辦,原來每曰下課後差不多全班留下做功課。揾個校工睇住下就算,老師就不知所踪?下個月老友唔制,點知個仔曰日三科都罸抄,連數學都要抄書,在課堂上更當眾被罵低能,老友大怒,向校長投訴,無用。問其他家長才得知,全校上下都有補習費分紅。老友唯有將兒子轉回港讀書。

相關搜索目錄: 補習 功課

嘩!何老大利害,越講越專業,小輩真真佩服
因為好多我都唔係太明白!

引用:
原帖由 老何 於 2011-2-14 10:29 發表

過年去左bin?

大笪地講古佬最鐘意有人問點解, 然後賣甘草欖, 跟著講多兩句, 等你班友仔頭望望,
小姐去方便, 都可以講兩日 ,你試過咁鼢味否?

唔明白乜?
去左貴州行左轉,在都勻買左两個相連鋪。

引用:
原帖由 老何 於 2011-2-14 18:55 發表

, 股票執錢去買鋪,設想週到 , 幾時帶我去行下, 認識你d少數民族朋友!
大把機會啦!最緊要大家時間夾到。講到揾錢,小弟未及你十分一啦!

引用:
原帖由 理魯竇 於 2011-2-16 21:48 發表

轉載自某軍事論壇

"過去10年裡,中國慢慢建立起迫使美國海軍離開中國近海、進入太平洋深處的能力。而中國軍力的發展,正是美國軍事挑釁的結果:在1996年的台海危機中,美國“尼米茲”號航母戰鬥群進入臺灣海 ...
要將美海軍趕回太平洋彼岸?中國有排都未能做到

NOT YET..............................

老何前輩:
     美國D數據話,經濟繼續復蘇,前景樂觀。但係D房屋同就業數據就越玩越差。咁即係點呀?比D意見我地呢D後生,等我地走下位都好喎!

"91走HSBC揀ARM時候, 唔知36D走左未, 當日你問, 老何用重鎚賀UT作答,"

小弟90蚊左近走清HSBC了,只剩下D老年倉底野。等跌下先再入番DD。

引用:
原帖由 老何 於 2011-2-24 16:10 發表

唔見你浦頭, 以為又上左去貴州.
下月見唔見到21300呢?
去左上海兩日,買左一間鋪位仔,試下水温先。

若果北非越玩越興,21300好有機會貼近。因為好多野會借勢而出。

引用:
原帖由 老何 於 2011-2-25 10:19 發表

就算係試水, 買鋪時間好似快左d。

Arm, 借勢最重要.
多謝提點 !呢個鋪位係上海老友介紹,之前亦去睇過一次,今次去馬而矣,因之前玩三四線城市仔D樓舖,有些小斬獲 ,今次試下上海D近郊舖,應該仲有D水位,而家吼緊義烏D行程

引用:
原帖由 suewong 於 2011-2-26 20:05 發表

何老大, 真是冇乜野騙到你....

放水原則如辦廠 - 睇產量.

舊東家話: 1 個都不能少. 於是 1 班高級知識份子, 齊 齊發揚中國的民族性, 有教無類...
可惜而家似"有教無賴"多D!

兩會後必有好戲睇。在大陸揸舖及寫字樓嘅等收錢可也。
財爺話復建居屋,咁就要睇下佢够唔够吉屎了。(小弟覺得機會比較微)
等D獅子錢莊再低D添,又可入貨了。
小弟無何老大咁高瞻遠矚,只可以食D浪尾,揾餐粥食下,于願足矣!

支茉莉花好似插到去沙地阿拉伯囉播。何老大點睇呀?D油價可會發癲呢?

袋鼠國真係咁掂?

準備執野!

引用:
原帖由 老何 於 2011-3-14 11:48 發表

HSBC Call 輪乎!?
非也!小弟執左招金CALL也, :hamsup: :hamsup: :hamsup: :hamsup: :hamsup: :hamsup: :hamsup: :hamsup:

袋袋平安矣!今次揾到架本田雅閣咁上下。

希望今日揾多架車!

無法拉利咁誇! 但係都執到部平治

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。