推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 1008-單嫖獨賭到新塘考察之旅

I will go next time

good!!!!!!!!!!!
thanks for sharing

never been to 新塘, after viewing yr report, will consider!!

引用:
原帖由 silverkoo 於 2006-11-15 12:33 AM 發表
相片+後記:**** 本內容被作者隱藏 *****
回復才可瀏覽
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

引用:
原帖由 silverkoo 於 2006-11-15 09:36 PM 發表

請問求其兄在那裡睇過??
c仔!
休想喺度幫 一二三高榚高.叻 拉客喎!

獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

回復 #2 silverkoo 的帖子

吃个简单快惭走甘远,都好PF罗

雖然師兄呢次勞師動眾去老遠起機,好似唔係太抵。不過很配佩服師兄有冒險精神,為大家發掘新地方, 謝過。

引用:
原帖由 jsmleung02 於 2006-11-22 02:20 PM 發表
雖然師兄呢次勞師動眾去老遠起機,好似唔係太抵。不過很配佩服師兄有冒險精神,為大家發掘新地方, 謝過。
新塘 不遠丫, 在東莞隔壁o者!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 jsmleung02 於 2006-11-22 02:20 PM 發表
mud 你冇聽過長途機咩

引用:
原帖由 窮途末路 於 2006-11-21 08:33 PM 發表

咁就要出埋個續篇 - 上沙!!
一陣轉過黎!!

引用:
原帖由 fywchris 於 2006-11-21 08:48 PM 發表
請問師兄,
係深圳點去呀??
去到商業城樓下既汽車站去#20車位搵去增城既大巴,但俾錢果陣講明去新塘(增城<-->新塘相差$10),正常情況下坐個半鐘多D,一落高速公路行多10分鐘左右就可以響新好景酒店落車!!

相關搜索目錄: 酒店 汽車

这个简直太详细了,虽然没搞到真军

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2006-11-22 12:37 PM 發表

c仔!
休想鰜袤 一二三高榚高.叻 拉客喎!

哎呀...........你幾時見我有提過先??

小弟響呢度只係一個小會員而已

引用:
師兄太客氣了

再多謝各位支持小弟劣作!!

Thanks for very detail report!!

引用:
原帖由 silverkoo 於 2006-11-22 07:18 PM 發表
再多謝各位支持小弟劣作!!
劣作 我睇到劣吓條撚就有份

引用:
原帖由 求其 於 2006-11-21 01:46 AM 發表

其實public forum既野, 最好係管得愈少愈好的, 所以, 假如不是太過份或有版友覺得不適合, 我是不會理會的, 但一d無聊及影響版友閱讀的短語回應又的確令人頭痛.

我已構思了一個措施, 很快會在xocat推行, 等等吧!

...
熱切旗袋"新措施".

我也是痛恨呃post灌水貼, 但在這裡大多數正正是為了要增進"權限"而要灌水.

我寧願唔睇 [閱讀權限-xx]果d post, 也不屑去呃post.

有個同學謂:"...拿~~~你信唔信呀啦,如果真係無權限的話,會有好多人只看,唔放料落黎討論區,所以有權限係好事黎ga....", 但其他forum例如 "Mxn169(沒有閱讀權限)"真係冇料到咩?  反而在"Mxn169","呃post灌水"冇咁覺, 但這裡就比較"充實, 俯拾皆是" (By the way, "Mxn169"的澳門夜總會是最無私奉獻的forum)

版主求其一d都唔懶, 上述一番話又有sense屎, 令人陰佩非常

好詳盡的report!!!    繼續努力!!!  支持!!!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2006-11-22 08:09 PM 發表

劣作 我睇到劣黿虃艘N有份
多謝colorbhk兄既體諒

詳盡報告~~~good!!!!!!!!!!

pls let e have a look

let me see see pix

眼見一片叫好之聲,搞到阿叔忍唔住插o下咀,畀o的另類意見;
查實o厘篇o野有o的文不對題,既無嫖過(出火唔算嫖o卦)又無去賭,點解會話單嫖獨賭呢?又其實,唔好意思講句,精簡o的會唔會好o的呢?

看完才了解大大的辛苦啊!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。