推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

32 12
發新話題

[原創] 1008-單嫖獨賭到新塘考察之旅

再次多謝樓上咁多位師兄支持小弟劣作!!

引用:
原帖由 drydrydry 於 2007-1-30 17:19 發表
Dear Brother,

Thanks for your detail report.  But I do not think many brother have interest to go there...  take a bus ride for 2 hours to get a HJ...
u're welcome!!

um..........i'm agree,but some good suggest for other forum:
若然你想去骨場玩, 應該去太陽城,
按摩會較好, 有開大(另加300, 新塘公價), 港人內地人各半,
其次可以試新好景(你有相), 不過開大還是齋做, 無吹, 其他地方仲差。
街女根本唔需要試~~~  

再講, 若然你玩過三沙一水, DG, 新塘實在無乜好玩, 嚴打又查,
其實你下次去, 可以從凱旋門酒店方向直落中堂, 夜晚唔塞車10分鐘左右,
有東莞式玩啦!!! 酒店有新, 平靚正好多...

but for myself,i will consider to go other new where in future!!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 happycow 於 2007-1-31 05:18 發表
thanks for the report.  There are very few report for informaiton on this area.
所以先值得去考察一下嘛!!

引用:
原帖由 fkukluo 於 2007-2-4 03:16 發表
睇左一大轮,都没什么有建设性的事
這樣小弟期待師兄可以出一個有建設性的報告與大家分享一下,讓小弟可以見識一下!!

如果沒有的,希望你可以節省一點!!(即係慳d啦,x你)

引用:
原帖由 ziyoudesanshi 於 2007-2-13 10:24 發表
为什么一定恢复  这么麻烦
那你可以不回覆的,這麼一點點的禮貌也沒有.........你真的不知所謂

引用:
原帖由 sigma 於 2007-2-21 09:45 發表

silverkoo平日都慣性轉貼人地的文章及照片,一向不問自取,毫不客氣,好少自己寫報告!
係架啦,唔岩睇我可以delete埋呢個報告,無咩所謂!其他人無得睇姐!

我都無興趣同你嘈交

而且我都有寫明轉貼既

咁你又唔好貼人d野

你只係唔順我貼左你d野姐,總之你要delete既,我都delete左,唔知你仲想點...........

我只係覺得好野唔怕同人分享,只係一時無問到你姐,而家同你講聲唔好意思,ok?

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。