推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

41 12
發新話題

[灌水] 係乜車????

係乜車????

好似日產.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

雨燕.....都幾型
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Skyline R30 or R31.

對 返 83~84 既 自 動 車 天 書 係 Skyline R30 既 2000 RS-X
Model Code 係 E-KDR30.XFT
重 1235kg 行 FJ20ET 直 4 Turbo 1990cc 引擎 Power 約 190ps 23kg

相關搜索目錄: 引擎

唔係madza rx-7?

.............................

引用:
原帖由 kit782 於 2010-3-9 23:08 發表
唔係madza rx-7?
個 樣 差 好 遠 呀 嗎

張相返屋企時影架?
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

引用:
原帖由 jkjkelvin 於 2010-3-15 01:25 發表
張相返屋企時影架?
你 講 佢 影 雨 燕 果 張 ??
我 都 想 問 佢, 佢 返 緊 邊 個 屋 企 影 既

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-3-15 11:06 發表

你 講 佢 影 雨 燕 果 張 ??
我 都 想 問 佢, 佢 返 緊 邊 個 屋 企 影 既
咪諗衰嘢啦
我係話R30嗰張
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

引用:
原帖由 柳飄飄 於 2010-3-18 23:12 發表
又得喎   http://www.youtube.com/watch?v=U0z3gbFOwz0&feature=related
唔識欣賞...

的士o既牌子~~係咪叫本田o也?
定豐田o也?

mazda ???????

引用:
原帖由 xiaowa 於 2010-4-14 20:58 發表
mazda ???????
上 邊 開 晒 估 重  Mazda

雨燕=Suzuki Swift ??

引用:
原帖由 frankiewu1488 於 2010-4-18 07:39 發表
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
下 次 再 係 咁 ban account

本帖最近評分記錄
  • Jeff9394 體力 -5 惡意灌水 2010-4-19 15:24
  • Jeff9394 威望 -5 惡意灌水 2010-4-19 15:24
  • Jeff9394 金錢 -5 惡意灌水 2010-4-19 15:24

引用:
原帖由 ed1275 於 2010-4-18 02:08 發表
雨燕=Suzuki Swift ??
係 !!! 全 中 !!!

引用:
原帖由 kookinchiu 於 2010-5-3 22:45 發表
thanks for sharing
呃 POST !!! 你 當 呢 到 係  BT 版 呀  

本帖最近評分記錄
  • Jeff9394 體力 -10 惡意灌水 2010-5-4 17:18
  • Jeff9394 威望 -10 惡意灌水 2010-5-4 17:18
  • Jeff9394 金錢 -10 惡意灌水 2010-5-4 17:18

又有車估

隻鈴好櫬

車立話係 opel

引用:
原帖由 柳飄飄 於 2010-5-4 21:39 發表
又有車估
係咪林寶?

引用:
原帖由 柳飄飄 於 2010-5-4 21:39 發表
又有車估
嘩 !!! 我 都 有 成 廿 幾 年 冇 係 香 港 見 過 佢 !!!!
你 條 死 佬 係 我 公 司 樓 下 發 現 架 ???
呢 架 野 我 真 係 唔 知 咩 廠 係 知 係 D 細 廠 野 唔 係 平 時 聽 開 果 D

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-5-5 13:41 發表

嘩 !!! 我 都 有 成 廿 幾 年 冇 係 香 港 見 過 佢 !!!!
你 條 死 佬 係 我 公 司 樓 下 發 現 架 ???
呢 架 野 我 真 係 唔 知 咩 廠 係 知 係 D 細 廠 野 唔 係 平 時 聽 開 果 D
呢到我以前返廠整車都係到附近整

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。