推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

K懷舊店,,,專貼舊物品,,新舊亦可,歡迎來貼,,,你的收藏品 一齊分享

[quote]原帖由 meijik622 於 2010-4-9 22:58 發表

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-11 23:03 發表
ok 無問題
我走喇或幾日無休息,成個謝曬
K哥呢輪豬籠入水

今天的收獲

德國制純銅真皮套  又一城LOG-ON減價50元。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-7 22:54 發表

收左喇
好重手,是銅制作

這兩頭雄獅,張嘴吼叫的是「史提芬」(Stephen)此名得自1920-24年的香港總行總司理史提芬(A. G. Stephen),而鑄造銅獅也來自他的倡議。
另一頭銅獅稱為「施迪」(Stit ...
廣州鑄銅

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-13 23:12 發表
去左
太古城睇星戰人物 付圖
K哥看展覽麼?筆刨還有最後兩個 一個你  一個校長最好了  原價140  是實用品  放在精品部沒人買便減。

相關搜索目錄: 精品

昨晚出去為朋友調解糾紛  然後去了佐敦[跳舞]  很夜回家  今晚也坐了一會早點回來。

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-14 21:40 發表

B哥
係咪跳老舞,以前在今日世界,成日跳老舞,星期一至星期三,大房嘜靚女,個種
正野呀 ,,而家無羅怕老婆知道,不過她知又如何
沒跳舞  整晚玩骰盅  總不明有什麼好玩  浪費時間  被鵝公喉女人摸著大髀談話  真惡心

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-14 23:02 發表
B哥
今日我在太子打比你,電話唔通
唔通去左大陸
對不起K哥 我7點幾關了機  今晚同老婆去永安買我喜愛的格仔枕頭及帔袋  你幾點打來  買到銅筆刨沒?

我看見校長跟別人[曹]  過去問問!

引用:
原帖由 suewong 於 2010-4-15 13:25 發表

我都好在意枕頭及帔袋 的質素 / 圖案. 唔 arm, 寧願揀凈色既...

明天去買銅筆刨. 希望有貨...
校長k哥給點意見  這格仔會不會很娘  整層有十幾二十個牌子  但格仔少得可憐  說唔興了 怎會興唔興的  真奇怪?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-15 19:52 發表

答B哥
約六時半在太子打比你,筆刨未買要星期二,先去買
我到鍾意格仔,如手根仔
K哥我六時半應該還在地牢食品部買瓜子泡菜等食物  大量的豬古力 我現在買食物多去永安買台灣的  外邊的怕買到大陸貨

引用:
原帖由 suewong 於 2010-4-15 21:46 發表

得.
祝校長K哥買到每人一個  三劍俠

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-4-14 01:37 發表
時間流逝
水哥這是不是人猿襲地球?好看!

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-15 22:22 發表

但願如此,,,應是2王一后大家姐大曬,我們是左右大打
你青龍  我白虎

o下!!我係白虎

引用:
原帖由 suewong 於 2010-4-15 22:26 發表

後便個幅格仔靚 d. 前面襟污糟.

但我覺得前面個幅太沈色. 除非睡房 色調好柔和 / 佩合, 唔係成間房都黑黝黝...
都未開過齋  D相影得衰衰  我訓梳化用的  請勿誤會  因為我訓梳化睇電視到三四點

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-15 22:48 發表

好得咼張格
謝K哥加亮

呢個係未你 紅褲仔 夠咁青春

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-15 23:01 發表
係呀咪我羅
good di good de

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-15 23:04 發表

good di good de
K哥走先  拜拜!

引用:
原帖由 suewong 於 2010-4-16 19:50 發表

九龍塘 log-on, 仲有 4 個. 我覺得筆刨比皮套精細...
校長買了沒有?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-16 22:56 發表
答 su e姐 我到買左.供參考
B哥 ,,,GOOD 介紹
K哥係未超值

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-16 23:07 發表
今夜,同師兄講手.慢左拍..手爆了 .不過好正
塭返個種感覺
在那裡同人過招  賴左野  有冇戴花[流血]?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-16 23:32 發表
太子大南街三樓,,同師兄過兩手,
係未玩詠春?

相關搜索目錄: 詠春

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-16 23:35 發表
未用過,發毛野.好內
係未D妹送既?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-16 23:46 發表
35年功力了
B哥有無學過
我唔多打得

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-16 23:52 發表
B哥
等練返2個月.功夫,
不過好內無練,,其實..我最強係,,對腳,好快,重,閃
第日我被人欺負搵你幫手

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。