推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

K懷舊店,,,專貼舊物品,,新舊亦可,歡迎來貼,,,你的收藏品 一齊分享

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-2 00:30 發表
嘩,,我隻絕代隻豬,靚仔好多
你個兩隻重未開窿  確實係隻豬分一隻過我

搪瓷看板到了  完美

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

K哥在那?剛剛投到的舊鎖匙  我最喜愛古董鎖匙  那裡有賣啊  請教

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

紅色大豬也不錯呢

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-6-2 22:15 發表
你想食左人地隻豬呀
三朝回門你就知

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-4 00:20 發表
我在,賀你又有心頭好
樣樣到正 最正古董鎖匙
其實我都鍾意古董鎖匙
舊鎖一把。

這條匙是我自已手造的  可以開這把鎖  靚嗎?  

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-6-4 00:24 發表
E +的人都唔知三朝回門係乜?
去問你妻子

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-4 00:29 發表
B哥
週末收野,,,,銅墨盒合共四個
先比一幅相片看看
見過  問過我冇興趣  你要左?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-4 00:42 發表
唔係下,鎖匙到搞得掂
真係我造的!

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-4 00:43 發表

是呀,收四個
睇埋個三隻。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-4 00:46 發表
b哥
有鎖匙車機嗎?
條鎖匙是合金
我買舊銅鎖匙鑄模造的  借人磨寶石機開工  造到懂

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-4 00:52 發表
我在中上環,見到萬能開銷器
即百合匙,象以前小偷文迪
價錢要$390.-連說明書
現在的鎖很複雜  只可買來收藏  買來慍食就汶水D!

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-4 00:52 發表

收左先 !
雞仔個隻靚呀!

這個上月三十號左北京成功拍賣到十八萬人民幣。

你唔要我通通拿來賺錢  

[quote]原帖由 meijik622 於 2010-6-4 01:14 發表

八隻執晒佢  隻爐番來睇到先知有裂  條友唔出聲 睇萬二變左三千

[quote]原帖由 meijik622 於 2010-6-4 01:42 發表
唔係呀,
你冇驗明正身,先收貨?????
兩差野本
喂!閃囉  祝您順利

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-5 18:58 發表
旧铜墨盒价格每年翻倍

从上世纪90年代中后期开始集中收藏墨盒,短短几年便收藏墨盒百余件。他收藏的墨盒每年都在翻倍增值,一件花1600元淘到的宝贝,价值已飙升 ...
最好這四隻了  還有四隻再要了吧

相關搜索目錄: 收藏

這件好玩嗎 K哥?

引用:
原帖由 suewong 於 2010-6-4 17:23 發表

嘩! B 哥 d 手工...

我有個名牌手袋, 好少用, 竟然唔夠半年, nut 漆油. B 哥...
最好有照片看  可以的讓我處理 修補文物我最拿手

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-6-5 20:44 發表

品相一流
繼續

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2010-6-5 22:52 發表
[quote]原帖由 大隻西 於 2010-6-5 20:59 發表

繼續

Oooooh ........... !

一哥咋了

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-6-6 00:23 發表
今天俾我找到K哥的絕版處女豬,你要我送隻俾你。
真定假多谢杜兄先

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-6-6 02:18 發表
隻處女豬?
又玩我

引用:
原帖由 suewong 於 2010-6-6 19:28 發表

thanks.

遲 d 貼上來. 家姐叫我丟左佢, 唔忿氣, 咁唔襟...
好的!希望救得番。

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-6-6 02:18 發表
隻處女豬?
遲下佢地會同的按摩

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。