推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

K懷舊店,,,專貼舊物品,,新舊亦可,歡迎來貼,,,你的收藏品 一齊分享

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-18 23:38 發表
我開估
此物匯豐銀行2005年陶瓷制電金水,,90新
HKD $48
呵呵又執到了

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-18 23:40 發表
大家到有品味
今晚上左一件先  明晚兩繼續  拜拜了K哥!

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-18 23:49 發表
我都走喇,,,明天守夜
伯母已褔壽雙收  K哥不需愁眉 一切順利

猜是什麼??[attach]1285487[/attach][attach]1285486[/attach]

[attach]1285488[/attach]

[attach]1285490[/attach]

[attach]1285489[/attach]

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-19 22:36 發表
返來,好倦
B哥,水哥,一切順利
明天7時起身,送媽媽到新屋
今晚有沒買朱古叻及炸雞脾K媽媽吃  新屋有冰箱空調嗎?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-19 22:40 發表
像門鎖,,,又像
估唔到
[attach]1285690[/attach]

[attach]1285691[/attach]

[attach]1285692[/attach]

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-21 18:36 發表
比D香港舊錢幣大家看
珍貴 由1863號開始
K哥今天在黃大仙的收獲。

[quote]原帖由 flowingwater 於 2010-3-22 17:15 發表
偏離航道降落  出局!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-22 22:50 發表
跑完步了.....
K哥咁夜去那裡跑步

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-22 23:11 發表
唔做運動便 唔比愛愛
你明白喇
你同亞嫂講  唔比i,,,,c 就你自已囉來  我多多去夜街!

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-22 23:15 發表
收藏品,,迷你福士wan仔四個
買左五年了,供參考 !
好!以前坐過架墨綠色

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-22 23:23 發表
B哥
你唔怕老婆 我就怕怕
唔好制,,訓覺剪左D野就唔好喇
剪過幾次啦  訓醒發覺的手甲剪齊整了

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-22 23:25 發表
B哥
今期收藏了什麼旬野呀
你唔指買甘少野
有很多 太忙影唔切相。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-22 23:32 發表
今日出街遠處
見到呢件野,,OK咼,,,
伊麵條舊菜  懷舊啊!

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-22 23:40 發表
B哥
上圖是什麼東西呀,,,生鐵材料
,似是,,,陽X,,多D
帶勾  衣服的帶扣  藍色銅鏽是很難得的

德國眼嘜大較剪  該廠已摺了多年  這把有幾十年歷史 未用過  過幾天我借給K嫂

[quote]絕版美特殊部隊鈦身鎢刀鋒  買了十多年

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-22 23:56 發表
帶勾  衣服的帶扣  藍色銅鏽是很難得的

水哥
收左野,,幾錢,,,此物品我想好貴
在摩羅街有幾間到是賣類似物品
你項收藏,,,是你老哥強項
甘肅農民寄來  人仔500  很平

引用:
原帖由 suewong 於 2010-3-22 23:55 發表

我識有個助理處長的太太, 真係出街執垃圾. d 垃圾放係豪宅後樓梯, 攪到消防黎查. 高官結果係祈福買層樓, 被佢放垃圾.

屋企有個唔正常既人, 真係幾慘.

k 嫂 1 定同意.
我前年搬屋掉了一車東西  喊唔出

相關搜索目錄: 搬屋

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-3-23 00:07 發表
講開特殊部隊.
有次係酒店焗桑拿.
見到個鬼佬個身有幾條刀疤.
傾傾纒..佢朋友爆佢原來打越戰時係DELTA..即三角洲特種部隊.
有次同個越南仔埋身博.比佢插鰦一刀.
以前晚上出來的好多人都有  有時還脫衣鬥多。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 suewong 於 2010-3-23 00:05 發表

邵姨姨 = 邵音音 (個樣好假個個) ?
那是邵美琪呀。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-23 00:18 發表
我覺得佢地d貨物, 擺得好俗氣.  
以前經過何里活道, d 古董店, 好像雜貨店...

答SUE姐
而家好商業化了,在西街,街口有間古物店就例外,,個婆仔好客氣,鍾意就入來看看唔賣沒所為,好人一個
見你帥哥仔才有這樣例外

拜拜  洗澡了

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-25 12:16 發表
尋寶
今日在灣仔雜物店見到此火機 澳地利fong yuon 101 問老細買幾錢,20蚊成交 個火機好特別,唔同ZIPPO機開關打火
上綱叟尋fong yuon 101支資原來是1990年款式火機約20年此款式是90年代產品,澳地利制造 101 Fong Y ...
k哥  多少錢肯割愛  來個便嘛!

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-25 19:22 發表
k哥  多少錢肯割愛  來個便嘛!
答B哥
上綱仲有呢款IMCO Triplex Junior 6600
http://www.imco.com.cn/main.htm
自己BID佢
不是這些  這些旺角中旅社對面有得賣  我喜愛五粒星

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。