推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

K懷舊店,,,專貼舊物品,,新舊亦可,歡迎來貼,,,你的收藏品 一齊分享

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-3-27 23:57 發表

是用半箱奶粉交易的  不便宜的!
3 鹿奶粉

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-3-27 22:53 發表
這件歐洲瓷像很重  是我喜歡的藏品  己賣了十多年  討價還價一共用了五年時間。

幅畫見手功! 精緻

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-3-28 20:05 發表
哇...k哥.我係男性ne架wor..
五點鐘食髐@餐 早.午.或者晚餐都係呢一餐 ..
小心身體呀。

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-3-28 23:40 發表
sue姐姐..我已從小習慣了..
改不了..謝關心.
小時候粗生粗養慣.
反而覺得會命硬一點..haha
真羨慕!  我食快 d, 食物硬 d, 都會胃痛.

體質各人不同....

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-3-29 00:05 發表

唔係嘛!水哥唔好嚇我  我冇乜上其他論壇  好似冇晒過出來 快講我知邊度見過  係未鴨記大批野!我係海運買  間鋪摺好耐囉。
而家賣左 ? 咁捨得 ?

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-3-29 21:51 發表

沒有買啊!
仲諗住有機會,請b哥給我們 1 看。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-31 12:37 發表
新版其樂鞋,,是布造後跟是皮革,,,英國白飯魚笨旦鞋,,
造型似白紙,香港末見有得賣

從,,,外國朋友寄來著過一次ok咼
朋友說是廠商鞋版,,,
便服鞋, 其樂是我的首選.

1 個官太 說我寒酸. 為甚麼不著 LV, YSL, 飛x雞毛...

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-3-31 23:48 發表

K哥仔  火機換火機比較門當戶對
K哥好識做生意...

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-3 23:00 發表
SUE姐
搬屋搞掂了呢
1 向覺得自己冇乜身外物, 搬遷時, 家姐 / 鄰居都嚇 1 驚.

k 哥以前搬家, 使唔使貨櫃車 ?

相關搜索目錄: 搬屋

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-4 00:36 發表
YIN物  水煙  :¥78

幾得意.

普通煙 得唔得家 ?

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-4 00:50 發表
紅蜘蛛

性情:凶殘  劇毒

拍攝日期:2/4/2012

攝影師:西田

拍攝地點:後巷

拍攝狀況:冒生命危險

b 哥有時光機 ?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-4 01:56 發表

水哥,,,犀利條蛇同件衫好襯

比我咪搞喇怕怕,,,,小兄走先 訓覺喇 88
藝術家觸角 !

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-4 21:04 發表
錢箱,,,大隻紅豬
細個見過。不過亞媽買瓦錢箱比我儲蓄。

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-4 21:31 發表

是一般香煙用的  我沒用過  只是買來好奇

吃水煙圖:

竹煙筒, 細個見過。

其實用煙筒 / 直接吸,有何分別 ?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-4 22:12 發表
polo Ralph Lauren -香水樽
年份1985年 約25 剩餘物四分之一,
polo Ralph Lauren 只有 40 年歷史,我以為是百年老舖。

相關搜索目錄: 香水

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-4-5 22:32 發表
條蛇見到水哥就有茄輪打,Ne 條見到我,就壯烈...............,不過唔知佢係乜蛇?
直覺係毒蛇。

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-5 23:14 發表
我最喜愛動物  未搬家前養的

狗:bo bo

鳥:黑仔

魚仔

隻狗好得意。狗仔 同我,通常都一見如故。

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-6 22:09 發表

同我有冇一見如故

我落貓狗街行過的狗都與我打招呼  如果一個大量吃肉類 尤其吃過狗的人 會散出那種費樂蒙 狗或動物見到是不歡迎的。
真的 ?

其實我小時候久咳, 亞媽呃我食過狗, 不過真是即刻好番。

老人家說:貓狗有第六感,對良善的人,會主動親近。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-6 22:29 發表

HI 水哥

即改
有人說,,狗肉滾三滾呀SUE企唔穩
激死水哥。  

我應該係 6/7 歲時吃過,平心而論,好食。因為 d 味道,仲記得。

不過受西方教育,覺得食狗肉殘忍。所以唔食。

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-6 22:41 發表
今日挖床底  又挖到D!狄芬尼純銀匙扣

好鍾意. 可能: tiffany 的貨品 通常 好 fancy. 哩件唔係.

b 哥好品味

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-7 22:05 發表

K哥係POLO擁戴者  我以前都成日POLO  但現在轉了東南亞制造已很少去了。
我都鍾意POLO, c6 生日禮物, 係鎖匙包.

而且因為冇 LV 咁熱門, 物美價廉.

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-7 22:18 發表

校長好!我是冇乜文化的人  更不懂研究品味  只係直覺喜歡就想要  再找到一支tiffany銀筆 不過己黑色了

唔係, 你 d 文筆, 頗文雅.

最鍾意 你 d 品味 (低調名牌).

其實好怕太多人知 / ling 既名牌.

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-7 23:46 發表

年年鎖匙包  6哥都冇意見  真好
舊年, c6 係破壞王, 仲未爛 .

今年係電腦袋...

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-12 18:15 發表
[quote]原帖由 大隻西 於 2010-4-11 23:54 發表
今天的收獲

德國制純銅真皮套  又一城LOG-ON減價50元。

幾比咯,隻筆刨好正,我要入貨
...
me too...

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-4-15 00:15 發表

對不起K哥 我7點幾關了機  今晚同老婆去永安買我喜愛的格仔枕頭及帔袋  你幾點打來  買到銅筆刨沒?

我看見校長跟別人[曹]  過去問問!
我都好在意枕頭及帔袋 的質素 / 圖案. 唔 arm, 寧願揀凈色既...

明天去買銅筆刨. 希望有貨...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。