推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

K懷舊店,,,專貼舊物品,,新舊亦可,歡迎來貼,,,你的收藏品 一齊分享

寄來了 今天的收獲

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-27 23:47 發表
是青銅古兵器嗎
把野入左幾錢,,好正咼
是用半箱奶粉交易的  不便宜的!

quote]原帖由 meijik622 於 2010-3-27 23:57 發表
B哥走[先,訓覺,明晚見 [/quote]好的 886!

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-28 10:15 發表

嘩,,,到值呀
把野買得過,古代兵器我開始有興趣
我跟B哥你學野,多多指教
唔好咁講   大家研究

引用:
原帖由 suewong 於 2010-3-28 18:12 發表

幅畫見手功! 精緻
校長識貨

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-3-28 18:50 發表
呢個東西好熟口面.
b哥以前係其他網站上載過??
唔係嘛!水哥唔好嚇我  我冇乜上其他論壇  好似冇晒過出來 快講我知邊度見過  係未鴨記大批野!我係海運買  間鋪摺好耐囉。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-28 20:14 發表
床下低貨色,約1988年美國瓷器,,,,,,回力錶貓王蝶
22年
很濃厚美國色彩  咁形狀用來盛載乜野?兩隻蕉?

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-3-28 20:47 發表
細個時對佢個op及主題曲好深刻
你留意纒當時既日文旁白聲音都好有味道
我去日本時都會諗起七十年代卡通.電視劇既歌..

http://www.youtube.com/watch?v=mSYl0RhoYFE&feature=related
單波哲郎 千葉真一 兩個都好啾得  又係劍術高手

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-3-29 00:14 發表
B哥比我感覺都有d似佢地..
另那陶瓷品真的有印象..但不知那裡看到..
莫非又是第六感???
O下!冇咁勁係馬  水哥又來啦  飲茶飲茶

相關搜索目錄:

K哥去什麼呢 吃到現在還未見人的??

我的回力鏢  沒擲十多年了  很難有地方玩。

這個我最喜歡  不捨得玩

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-3-29 00:35 發表
我不喜歡擦鞋的.所以先唔打工..
因你講過祖母係日本人.加上江湖味..所以有此感覺.
k哥唔通去鰦搵玩具??
水哥有性格  所以戴帽都型過人 K哥仔可能已被俘虜去了

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-29 00:55 發表

起到
睇完明珠台,電影,,石破天驚
睇明珠台?水哥差點就要我交人

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-29 01:00 發表
[quote]原帖由 大隻西 於 2010-3-29 00:36 發表
我的回力鏢  沒擲十多年了  很難有地方玩。

我到有回力鏢,,,不過是膠造,,有紅,黃,藍,三色 ...
有冇欏出騎樓掟下?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-29 01:08 發表
第三把最正
以前到有一把木回力鏢,,,唔知起邊處
果把人手造的  圖騰都係劃上去  最貴佢  K哥我收工了  886!

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-29 01:10 發表

騎樓就無,,,維圓就有
好內沒玩,,而家玩,女人,玩具,多
維圓唔得呀掟親人大鑊野!!

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-29 01:20 發表

怕物呀上山仔掟,,有你在怕誰
走喇88
那最危險就是我了

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-3-29 01:24 發表
乜回力鏢唔係要來掟人架?
看呀!紅番就是紅番

引用:
原帖由 suewong 於 2010-3-29 16:44 發表

而家賣左 ? 咁捨得 ?
沒有買啊!

引用:
原帖由 suewong 於 2010-3-29 22:39 發表

仲諗住有機會,請b哥給我們 1 看。
對不起  打錯字 是[沒有賣]  明天一早拿去給您看。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-30 11:05 發表
[quote]原帖由 大隻西 於 2010-3-29 23:50 發表
對不起  打錯字 是[沒有賣]  明天一早拿去給您看。

真係好有品味,,叫B哥割愛
可以拿你的玩具來換取

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-31 11:46 發表

好無問題火機換吧
制唔制B哥
K哥仔  火機換火機比較門當戶對

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-31 12:37 發表
新版其樂鞋,,是布造後跟是皮革,,,英國白飯魚笨旦鞋,,
造型似白紙,香港末見有得賣

從,,,外國朋友寄來著過一次ok咼
朋友說是廠商鞋版,,,
以前買過英國造紅色學生其樂皮鞋 現在變了越南貨

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-3-31 20:13 發表
[quote]原帖由 meijik622 於 2010-3-29 01:00 發表
[quote]原帖由 大隻西 於 2010-3-29 00:36 發表
我的回力 ...
L形的飛得最遠  三葉的力度食蕉。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-1 17:31 發表

是但喇
B哥你話事喇,,不過其中一個唔換架,,其他鍾意邊個換邊個
這些我不要了  見面我送個火機給K哥你吧

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。