推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

K懷舊店,,,專貼舊物品,,新舊亦可,歡迎來貼,,,你的收藏品 一齊分享

找了多年的越戰美軍錶  一直以來都是見過殘舊二手的  今天找到只全新的  1966年生產 很不便宜  店主不保證能否還轉動  買來賭一鋪吧!  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-1 23:16 發表
新貨入手,,,mouse pad 11個,,,肥妹
你有幾多部電腦

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-1 23:22 發表
[quote]原帖由 大隻西 於 2010-4-1 23:14 發表
找了多年的越戰美軍錶  一直以來都是見過殘舊二手的  今天找到只全新的  1966年生 ...
店主說自動  半信半疑  自已檸左十幾下  七點行到現在  快左半分鐘。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-1 23:28 發表

屋企得3部,公司2部羅,,,見肥妹紀靚,便買了
價錢好低呀
好丫!搵肥妹墊底

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-1 23:35 發表

仲有今日買的,,,時計白色綱琴面白色間尺一把
呢把好漂亮  今晚的人點解冇浦頭?點解

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-1 23:42 發表

水哥呢,,唔通去約會女朋友
水哥分分潛水捕緊我地  手足快見字浦頭

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-1 23:46 發表
我塭到一隻黑錶
黑錶機器咁複雜

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-1 23:53 發表

近排條友仔,,好以唔開心
唔知係唔係有心事
明天問問他  我們是問題解決專家  定D來。

K哥我暫要做其它事 先拜拜

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-2 00:09 發表

b哥
塭到zip file下載吧
開唔到

今日配了靚帶一條

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-2 23:37 發表
[quote]原帖由 大隻西 於 2010-4-2 23:30 發表
今日配了靚帶一條

B哥
OK咼襯得好正,不過隻手,好似女人手
女人手  可能遞高拍攝 血液倒流 無血色?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-2 23:51 發表
B哥
塭到幾條錶帶,岩就羅去
不過你條軍錶帶確靚,買左幾錢
我無水哥電話下次問佢囉  錶帶原裝舊八水  但可以去賣軍人殘服度鋪買番版  幾十元都不錯的  多謝您的表帶  我床底挖下有沒舊表來配襯

美國泊來品有合的。

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-4 00:16 發表
B哥
收野,,檢查自己 E-MAIL
套戲好正架
辛苦K哥  看了  狄娜腳底好似骯髒點  冇洗腳?

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-4 00:26 發表
正嗎 !
我仲有其他好野
收埋咁多M片  K哥係未發燒人

YIN物  水煙  :¥78

紅蜘蛛

性情:凶殘  劇毒

拍攝日期:2/4/2012

攝影師:西田

拍攝地點:後巷

拍攝狀況:冒生命危險

K哥我走先  入浴去  拜拜了!

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-4-4 01:34 發表
緬甸蟒蛇
性情:溫純
拍攝地點:大帽山
攝影c:阿水前學生
拍攝情況:沒冒什麼生命危險
緬甸蟒是蟒蛇中最壞脾氣的  越細小越凶  水哥這條是自攜還是活捉的?

引用:
原帖由 suewong 於 2010-4-4 15:08 發表

幾得意.

普通煙 得唔得家 ?
是一般香煙用的  我沒用過  只是買來好奇

吃水煙圖:

引用:
原帖由 suewong 於 2010-4-4 15:19 發表

b 哥有時光機 ?
這東西是我看見的  走得很快  半透明像紅寶石漂亮

引用:
原帖由 suewong 於 2010-4-4 22:21 發表

竹煙筒, 細個見過。

其實用煙筒 / 直接吸,有何分別 ?
煙霧要經過水底才吸到  水可以過濾煙油  煙筒倒出來的水是啡色的  這是中國與部份中東人祖先的智慧。

引用:
原帖由 suewong 於 2010-4-4 22:25 發表

polo Ralph Lauren 只有 40 年歷史,我以為是百年老舖。
RL現在已是內地客的熱門穿著。

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-4-5 22:32 發表
條蛇見到水哥就有茄輪打,Ne 條見到我,就壯烈...............,不過唔知佢係乜蛇?
又冇咬你  打成咁

我最喜愛動物  未搬家前養的

狗:bo bo

鳥:黑仔

魚仔

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-4-5 23:32 發表
B哥有養水草,我也有兩缸。
我養了七八年水草  影你缸草睇下得嗎 種乜草?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。