推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 屌那媽 粗口三级版

屌那媽 粗口三级版

星期日  原本約左我老細去金記  但礙於CP打大風去唔到   我成日認為冬管唔會死   點知喱鑊  CP粒晒水  CA重災區  DL大風吹  樟仔唔敢去  咁唯有  帶老細去己似死未死嘅SZ邪骨場玩吓   但去會仔無新意  KP又驚撞到D口疏蛋散老友  去老地方又唔熟............  咁去我熟D嘅三金長飛喇

1130去到  應該第一檯客   部長帶左兩件女嚟   一個22歲以下  廋身材  無波  一個26歲以下  小肥  中波   咁梗係老細點先喇  佢要左件中女  老細揀左件好D嘅  老細即係老細  英明啊

先講吓我乜境況先

我件囡囡飛機場唔撚緊要  屌那媽  条女全程唔出聲

唔出聲唔撚緊要  按得又渣  全無技術  全無溝通

全無溝通唔撚緊要   推pat pat都求撚其其

pat pat求撚其其唔撚緊要  轉左身就立即同小象上油   重要坐喺床尾  屌佢老味  你真係當我大象未出嚟玩過呀  立即叫佢坐埋嚟  佢老味  西口西面咁坐過嚟  我咪揸鳩住条飛機場隻32A   求撚其其咁出左   清潔完畢   我粒聲唔出就出房

条飛機場咁嘅服務態度  真係屌那媽   不過我又唔係好嬲   埋單用VIP咭找數   138人仔  揸吓波   出左火  咪算鳩數囉

我幾撚驚我個老細又出事  好彩老細話  佢果件服務好正   老細仲轉玩全套   398包吹 波推 開埋大 最緊要老細滿意   奴才受少少委屈   何足掛齒
跟住帶老細去穆斯林食飯   叫左一個葱爆羊肉  一個手抓羊肉  一個羊雜湯  一個椒絲腐乳通菜  奴才更帶備紅酒一支   食到老細大叫"一支棒"   話點解以前無人帶佢去食咁正嘅嘢

奴才連記兩功  榮華富貴   指日可待

PS:小象粗人一個  用字過份粗鄙  請勿見怪  如要狂插  小象也樂意接受

相關搜索目錄: 清潔 紅酒
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +10 用心分享 2010-3-17 16:37
  • 筆突 威望 +10 用心分享 2010-3-17 16:37
  • 筆突 金錢 +10 用心分享 2010-3-17 16:37
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010-3-15 20:21 發表
星期日  原本約左我老細去金記  但礙於CP打大風去唔到   我成日認為冬管唔會死   點知喱鑊  CP粒晒水  CA重災區  DL大風吹  樟仔唔敢去  咁唯有  帶老細去己似死未死嘅SZ邪骨場玩吓   但去會仔無新意  K ...
  大象出帖,頂佢一頂!

最緊要老細開心~~~咁下次又有下文~~

掂呀 ! 雖然小象今次玩得唔開心 但最緊要老細開心, 以後大象兄一定唔會擔心.

回復 1# 的帖子

我就係佩服大象兄既忍"慾"負重精神, 因為往往最後會有美好既結果.
做人好簡單,老細開心,佢都會想你開心.祝你人緣事業兩得意.
丫,錯了,係人緣,事業,艷緣三得意.
p.s. 尋晚我都係食葱爆羊肉  手抓羊肉, 不過我起布吉食

引用:
原帖由 fatfat03 於 2010-3-16 06:00 發表

大象出帖,頂佢一頂!
我都係咁話!

大像兄講出嚟會舒服啲,不過你都算係先苦後甜,我星期日嬲撚到爆~ ~嬲到吾撚想再提,忘記算數,吾想講!

引用:
原帖由 timothy_eel 於 2010-3-16 17:04 發表
我就係佩服大象兄既忍"慾"負重精神, 因為往往最後會有美好既結果.
做人好簡單,老細開心,佢都會想你開心.祝你人緣事業兩得意.
丫,錯了,係人緣,事業,艷緣三得意.
p.s. 尋晚我都係食葱爆羊肉  手抓 ...
如果師兄鐘意食羊  真係要試吓穆斯林  真係好正
引用:
原帖由 天使之施 於 2010-3-16 18:18 發表
大像兄講出嚟會舒服啲,不過你都算係先苦後甜,我星期日嬲撚到爆~ ~嬲到吾撚想再提,忘記算數,吾想講!
天使師兄  你都話講出嚟會舒服D  咁就講嚟聽吓  睇吓我嬲撚爆D  定你嬲撚爆D喇
來自狗扮人的地方

Ha ha, I like it.  Funny!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010-3-15 20:21 發表
星期日  原本約左我老細去金記  但礙於CP打大風去唔到   我成日認為冬管唔會死   點知喱鑊  CP粒晒水  CA重災區  DL大風吹  樟仔唔敢去  咁唯有  帶老細去己似死未死嘅SZ邪骨場玩吓   但去會仔無新意  K ...
good report and good job done. remember not to disclose anything to colleagues ....  otherwise ,your boss will

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-3-19 13:54 發表

good report and good job done. remember not to disclose anything to colleagues ....  otherwise ,your boss will
孖六啊 師兄  執到錢都咪撚幫襯佢
來自狗扮人的地方

>>>小象粗人一個

唔好立亂自認 " 粗人" bor ! 要比我地睇過同唔同意!

大像兄,唔好咁勞氣!!
此場已比我back list咗好耐,
如果只係食個飛機餐,建議唔好去此場,因大部囡都可開D,如只食個飛機餐一定黑面!

引用:
原帖由 Oldman 於 2010-3-22 19:30 發表
>>>小象粗人一個

唔好立亂自認 " 粗人" bor ! 要比我地睇過同唔同意!
師兄睇完小小象  可能驚呼"巨人"
引用:
原帖由 gary4u 於 2010-3-23 00:58 發表
大像兄,唔好咁勞氣!!
此場已比我back list咗好耐,
如果只係食個飛機餐,建議唔好去此場,因大部囡都可開D,如只食個飛機餐一定黑面!
我都係番嚟同人講  先知道  原來此場已成為大餐廳  唔怪得知  我比人黑面喇
來自狗扮人的地方

象兄,
你去大餐廳
只叫件多士,
阻住囡囡揾食,
佢對你嘅服務已超出水準啦!
今次你雖失意,最重要你老板滿意!

下次查清個塲嘅底先至帶老板去,
否則準備回公司洗廁所吧!

引用:
哈哈哈! 去d 自己唔熟既場, 又唔做下功課, 真係抵 9 你屎!

相關搜索目錄: 功課
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

haha...nice..nice that your boss go with u

thanks for sharing

但求生活费, 荣誉归老细。
政治正确。
Never look back and no regret

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。