推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

72 123
發新話題

醉貓幫

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-11 05:16 PM 發表

Good!!跟住去邊樹...???
梗係返媽媽度食飯飯喇 我好乖架

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-11 05:27 PM 發表

乖!!!叔叔遲啲請你...
已經記錄在案

幫埋幫主開舖

查牌, 冰個係負責人

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-20 11:48 AM 發表

桔都冇盆,學咩人黎查牌呀?? 
家陣唔興桔架~~~~~~~~~ 就有,,,利是Y唔該

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-20 12:11 PM 發表

嘩!......拎篤咁細o既出黎貢孤寒架?? 仲搞到要利是天!!
幫主手下留情, 我得一篤jar,,,,比下面, 收順d喇

茅人, 又放底

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-23 05:36 PM 發表

唔!....幾好幾好......張紅地毯呢??
幫主, 今時唔同往日, 我都係得番清水飲, 將就下

咳咳

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-23 09:47 PM 發表

臐 幫主...咳ing 果個咪茂利甲 FBI 囉
有得做好過冇得做

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-24 02:12 AM 發表

哦?? 低調d.....
我就梗低調啦, 但係樓上有d人想做茂利丙, 咪要高調d囉

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-25 02:50 PM 發表

冰個抵調 d 呀??...
E..... 阿丙~ 你係度呀

好飽....好很飽.....好很很眼訓.......

講緊咩 有冇分...呀,,唔係, 有冇錢分架

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-2-2 14:09 發表

今日矛得飲呀
點解

[fly]開閘 開閘早晨 早晨[/fly]

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-2-8 15:31 發表

無端端叫咩春天呀??
肥貓幫主叫春, 你地仲唔讓路

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-2-12 17:25 發表
五點半~~~~又呃一 day !!
唔得貢架

祝肥貓幫主同各位新年發大財

龍精虎猛  身體健康

財源滾滾來打工仔年年加人工做生意長賺長有

新一年個個飲飽食醉

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-3-26 18:15 發表
d 醉貓唔見晒喇........生意淡薄
人家從良嘛~~~

四月之星, 我係第一個客人

係呢樹

72 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。