推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

醉貓幫

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-3-28 12:58 發表
仔大女大囉......又生性! 安樂喇~~
咁有冇整幾個孫仔過你玩下呀??
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-3-28 13:22 發表

咁有冇整幾個孫仔過你玩下呀??
個個月整幾盤水黎使下仲好啦

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-3-28 13:49 發表
食懵你啦~ 婚都未結就諗到咁遠...
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

四月之星, 我係第一個客人

引用:
原帖由 Beyonds kid 於 2007-4-16 12:42 發表

http://forum.timway.com/f/thread-85094-1-1.html

留個言 ar
登!

等你好消息~~~~

引用:
原帖由 Beyonds kid 於 2007-4-16 16:59 發表

多謝晒
瞓足精神靚靚仔仔去考個狀元返黎啦

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-3-28 13:49 發表

牛肉乾都唔食得..

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

引用:
原帖由 小潔 於 2007-4-17 16:01 發表

牛肉乾都唔食得..
支肉乾得胡得??? 咀香完定巨記???

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-4-18 15:06 發表
支肉乾得胡得??? 咀香完定巨記???
佢齯肉乾係正苦過牌架
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

咦!呢句好似以前『廢話收集』入面見過咁既?

引用:
原帖由 gg3922 於 2007-4-22 19:10 發表
咦!呢句好似以前『廢話收集』入面見過咁既?
咦!唔通老友黎?? 

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-4-22 19:41 發表

咦!唔通老友黎?? 
第一次 lei
say hello sin~~

引用:
原帖由 rosemary123 於 2007-5-5 22:33 發表

第一次 lei
say hello sin~~
蝦佬~~~

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-5-7 15:36 發表

蝦佬~~~
蝦佬~~~ x 2

引用:
原帖由 Bravo 於 2007-7-10 10:18 發表

蝦佬~~~ x 2
列位君子早晨万福金安

近来怎么不见了卡姐的,有来和各位大哥打过招呼吗如若有见,请代小弟问候一声,感激涕零
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

hello~~~ 蝦蝦佬佬
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

醉貓幫又開檔

幫主放左咁耐假 肯定爽夠~~~

引用:
原帖由 益力多 於 2007-7-12 02:55 發表
幫主放左咁耐假 肯定爽夠~~~
可能腳仔軟埋

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-10 10:36 發表

列位君子早晨万福金安

近来怎么不憭F卡姐的,有来和各位大哥打过招呼吗如若有,请代小弟问候一\,感激涕零
收到

回贴的看着更厉害啊,哈哈

引用:
原帖由 Bravo 於 2007-7-12 12:19 發表

可能腳仔軟埋
冇..........冇呀..............冇....!! 矛 d 貢既樹....?!!

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-7-13 20:18 發表

冇..........冇呀..............冇....!! 矛 d 貢既樹....?!!
終於起到.................

開返喇...??

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。