推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

醉貓幫

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-18 10:10 發表

玩新花式天呀.....下次飲囍陸s精o既時候記得 call 埋喎呀!!
一個鐘兩杯紅酒加三杯啤酒再加半個LOG杯老芝, 貓ED.. 空肚極限

相關搜索目錄: 紅酒 啤酒

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

引用:
原帖由 小潔 於 2006-11-20 08:40 發表

一個鐘兩杯紅酒加三杯啤酒再加半個LOG杯老芝, 貓ED.. 空肚極限
貓貓地,隊埋黎冇睇乜都飲..
老芝冇溝野..
咁就貓鰴..

相關搜索目錄: 紅酒 啤酒

引用:
原帖由 小潔 於 2006-11-20 08:42 AM 發表

貓貓地,隊埋黎冇睇乜都飲..
老芝冇溝野..
咁就貓鰴..

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-11-20 09:49 發表

好暈..好眼訓..

好眼訓x2 ..........

七折的士,遠近都去!

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-11-21 05:48 PM 發表
好眼訓x2 ..........
眼埭N恰陣先啦...........
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 夏金城 於 2006-11-21 07:17 PM 發表
七折的士,遠近都去!
你架車過唔過海呀??
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 小潔 於 2006-11-22 08:48 發表

......................................
早晨))))))))

醉貓幫升左格喎....

引用:
原帖由 alia 於 2006-11-23 01:38 發表
醉貓幫升左格喎....
好在仲未駛俾會費

引用:
原帖由 alia 於 2006-11-23 01:38 AM 發表
醉貓幫升左格喎....
唔知幫主幾時先會送d船飛呀, 泥碼黎用下呢~~~

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-11-23 09:35 發表

唔知幫主幾時先會送d船飛呀, 泥碼黎用下呢~~~

爽攞埋喎條貓命麼???

引用:
原帖由 小潔 於 2006-11-23 08:31 發表

好在仲未駛俾會費
得閒睇下奶個信箱,張單已經寄左比奶啦

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-23 01:19 PM 發表
得閒睇下奶個信箱,張單已經寄左比奶啦
PM box 爆ed
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-11-23 13:26 發表

PM box 爆ed
可惜個荷包乾ed !!

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-23 01:28 PM 發表
可惜個荷包乾ed !!
你點知我既情況架??
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-23 13:28 發表

可惜個荷包乾ed !!
.........

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-11-23 13:29 發表

你點知我既情況架??
呢家野都攞黎爭??

引用:
原帖由 小潔 於 2006-11-23 13:31 發表

.........
交會費啦

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-23 02:06 PM 發表

交會費啦
睇怕我都唔駛俾會費喇掛...

引用:
原帖由 alia 於 2006-11-23 16:34 發表

睇怕我都唔駛俾會費喇掛...
errrr.....??? 你就收順啲啦!比個十二拆過你.....再加兩打大青豆貢啦!

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-23 04:42 PM 發表

errrr.....??? 你就收順啲啦!比個十二拆過你.....再加兩打大青豆貢啦!
多謝幫主, 但係兩打睇怕我都要分開半年先飲得晒...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。