推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

133 123456
發新話題

醉貓幫

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-15 11:53 PM 發表
為慶祝死肥貓今日過江一週年,特別成立呢個醉貓幫..............!!

問你屎未??

歡迎傻瓜參與!!

你係度踢人入會呀?
有咩著數架?? 幫主
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2006-11-16 11:52 AM 發表

唔飲得咁少既傻瓜報到...
........
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-16 02:42 PM 發表

喎................矛......................矛醉.................醉..........呀!!

冰.....個.......話.............. 醉醉...........呀!!
咦?! 句說話好熟喎...好似聽冰個講過呢
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2006-11-16 08:31 PM 發表

最弊我唔飲得...
我幫你頂..............
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-16 08:13 PM 發表
得果幾丁會員,爽幾薯咪幾薯囉!!
有冇打算壯大個幫會呀??
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2006-11-18 11:43 PM 發表
叫埋唔該...
預多一個位唔該~~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-11-21 05:48 PM 發表
好眼訓x2 ..........
眼埭N恰陣先啦...........
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 夏金城 於 2006-11-21 07:17 PM 發表
七折的士,遠近都去!
你架車過唔過海呀??
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-23 01:19 PM 發表
得閒睇下奶個信箱,張單已經寄左比奶啦
PM box 爆ed
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-23 01:28 PM 發表
可惜個荷包乾ed !!
你點知我既情況架??
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2006-11-23 05:09 PM 發表
咁幫主有冇地方俾我訓醒再飲...
一定有啦
咬門有貢多地方可以
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-23 05:42 PM 發表
起碼有個醉貓幫總壇啦
仲有好多分店添~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

主, 潔, 煎, 卡早晨~~.......星期五啦
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-26 12:15 PM 發表
陽光普照o既星期日
今日既天氣真係好正呀~!
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2006-11-29 02:44 PM 發表
今次玩硬野, 一於攬住一齊...
同歸於盡...
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2006-11-29 02:57 PM 發表
訓街...
爆房好d 喎
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2006-11-29 03:01 PM 發表
"park"完硬野爆房...????
貢先夠hi~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-29 03:23 PM 發表
會唔唔充血過度架....????
睇下冰個位置啦~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-29 03:33 PM 發表
o爺!! 你知架.........仲問喎!??
咁每個人都唔同架嘛~
我就通常塊面先
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2006-11-29 03:42 PM 發表
咦......已經講到上腦...
首先由下至上
再由外到內
剛剛先下至上~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-29 09:52 PM 發表

奶去搵傻a 或者傻b 垮i form 填左,跟住過黎咬文總公司交入會費十萬九千七就得架喇!!
o個d 會費十萬九千七交俾我得架喇~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2006-11-29 10:13 PM 發表
收會費呢瓛坉奕札p乜勞煩皇上, 等我黎做咪得囉...
好~
你負責收啦
我負責用左佢
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

本數簿你 keep 住得架喇~
我冇時間睇, 要顧住使錢錢呀!
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-29 10:36 PM 發表
第樣又唔見貢落力喎...??! 得閒踢多齯H入會咪唔使爭囉!
已經分配好喇~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-11-29 10:49 PM 發表
你地掠掠埋埋唔少啦!?? 上繳返三兩打青豆黎好喎!!!
咩唔係會員福利黎架??
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

133 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。