推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

童年小食...香港之美食篇

巧懷念d星星餅o也~~
不過有d小女子都未食過~~如格仔餅= ="
有部份依家都有得賣~~=v=

嘩~~巧多街邊小食哦~~
得閒去買個格仔餅o黎試吓先~~哈

龍鬚糖??未食過啵~~

豬大腸都幾巧食wo~~
有機會都要買多次o黎食~~巧耐冇食過lu  =v=

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-4 20:59 發表
砵仔糕,,,,,,,,,,,,,
我以前細細個巧鐘意食砵仔糕ga~~
食左咁耐~~黃色同白色有咩分別~~
唔記得左了=口=

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-5 20:52 發表

鍾意食下次請你食
巧o也~~有機會o也~~
不過黃色和白色o既砵仔糕有咩分別??

嘩~~仲有巧多美食哦~
有我最鐘意食o既葡撻同小籠包哦
仲有炸兩~~
謝謝樓主meijik622 你o既分享o也

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-5 22:01 發表

答..靚女劍心
一樣係砵仔糕羅
味道一樣嗎?巧耐冇食~~唔記得左d味道lu= ="
哈~~可以o既話~叫我阿芷^^

呢幅圖果d係咪~~燒雞翼哦??

隻乳豬燒得又幾令wo~~
樓主又會找到咁多咁令o既美食圖o既?=v=

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-5 22:25 發表

好吧,,叫你阿芷^^,,不過加多,靚女,,得唔得
~~哈~~你可以咁叫o既^^
我冇所謂~~哈

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-6 01:49 發表

水哥唔通
哈~~唔通佢什麼哦??

meijik622:

你都未答我~~「黃or白砵仔糕味道係咪一樣?」~= ="
小女子因為巧耐冇食~~所以唔記得左d味道lu= 口 =

喔~~乜原來係咁哦~~
謝謝「meiji k 治祺」o既解答~~
哈~

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-4-7 00:25 發表
靚女阿芷,,唔好客氣 !
有嘜唔明,,你可以問其他壇友,,,如水哥頭像一條河呢,,,或B哥頭像似木村,,,及SUE姐頭像好可愛個位
SUE姐頭像好可愛個位是指....誰??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。