推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

呢個女孩兒, 估下佢做盛行 ?

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-2 20:42 發表
在冰河成日要求我介紹個女仔俾佢做女朋友,

但條友好奄尖;在 Kmy 天羅地網下,呢次揾到個相當合佢心意啦 ...

俾幅相各位先鴿鴿 ,算唔算過得去先 ...

圍內既 歡迎猜 ...
上班相都算....... ............桑拿的算做護士定算做桑拿

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-2 20:42 發表
在冰河成日要求我介紹個女仔俾佢做女朋友,

但條友好奄尖;在 Kmy 天羅地網下,呢次揾到個相當合佢心意啦 ...

俾幅相各位先鴿鴿 ,算唔算過得去先 ...

圍內既 歡迎猜 ...
我估.......買100元人仔

1. 醫生 , 2. 護士, 3. 空姐 , 4. 列車服務員, 5.銀行服務員

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-2 22:26 發表

首先代表有需要幫助既人多謝你 ,工作內容與上述 1-5 完全不相同。
買多100元人仔.......

1. 海關 2. 老師 3.酒店服務員 4.Model  5.酒樓服務員

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-3 01:08 發表

多謝 $100 慈善捐助,Total $200, 為受苦難人多謝你

工作內容不同   
下星期給你.......當小費

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-4-3 18:31 發表
Designer(設計) or Receptionist(接待員)~
代表有需要幫助既窮苦人多謝你捐助 $20+$20 ,摺袋員範圍太大.......你猜錯了。 (錯的不會對....對的不會錯)
(代師傅收陀地)

(PS.15 號有空一聚嗎 ?)

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-5 11:25 發表
再黎一張 Close up. 各位落足眼力啦 ...   
整多20皮+20皮

車行摺袋員+油站收銀員

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-5 14:18 發表

多謝你捐助 20皮+20皮 ,你猜錯了,但有一點點近
齊頭三佰......放棄h:" />

1.  汽車美容吹蕭員
2. 油站偈油吹蕭員
3. 汽車保險吹蕭員

唔中都有睇肉精神獎掛

相關搜索目錄: 美容 汽車保險 保險 汽車

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-5 22:54 發表

Sorry ... 猜錯了,但做善事是快樂的,對嗎?  
點止快樂.....仲有快感添 .

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-7 20:58 發表
開估前,記錄善長芳名:

Lighter 300,
Def-lo  20
Tai01ok  20
Denny2000  20
Simonkok 140
血魔  60
Tendertrap 80
Metalazo  40
Haidada  20
金巴 20
Alex007007007 40
Air Supply 40
Dr. Tea  40
...
..........................................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-4-9 21:00 發表
依家至知道原來可以網上捐款~
你 post 埋 account number 想幫我洗黑錢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。