推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

58 123
發新話題

[已解決] 夜晚好鬼慢呀!

夜晚好鬼慢呀!

點解!轉左新版都係咁!

server tuning... that's why we have to close the old forum... especially during the night...

加梳化嘛!
蝙蝠俠拎哂d錢走路乎?

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-23 11:50 PM 發表
加梳化嘛!
蝙蝠俠拎哂d錢走路乎?
過左大海~~~

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-8-24 09:26 AM 發表

過左大海~~~
走左老啦!

we're here.  We have added much resources.  The performance will be much better tonight.

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-24 10:46 AM 發表

走左老啦!
擺明就係啦...
......!

引用:
原帖由 xocatII 於 2006-8-24 13:57 發表

大版主你呃post
因住比人扣你分呀

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-24 02:05 PM 發表

大版主你呃post
因住比人扣你分呀

全部都要: 打!
(最多唔打頭囉)

引用:
原帖由 xocatII 於 2006-8-24 14:10 發表

(最多唔打頭囉)

靚靚蝦人0既

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-24 02:32 PM 發表

....靚女般都係咁!!....
打完再氹, 氹完再打...

引用:
原帖由 xocatII 於 2006-8-24 02:10 PM 發表

(最多唔打頭囉)

呢個大版主:強!
砵砵砵

引用:
原帖由 xocatII 於 2006-8-24 02:10 PM 發表

(最多唔打頭囉)

大板主個「御賜鎚仔」拎出黎啦

舊個xocat停左,一入去就自動轉左黎新!
咁舊個區好多人都未登記,點攪呀?

I have mentioned it here:

舊會員獲取新密碼的方法及舊討論區的舊文章
http://forum.timway.com/f/announcement.php?id=1#1

如果你要於舊討論區參考舊的文章,請按此 http://forum.timway.com/php/categories.php 並按有關的大分類目錄(舊).

thx!
不過你好似攝青鬼咁神出鬼沒!

仲有一個問題就係舊會員好多都唔記得邊個e mail address,
咁點先可以用番舊個account呢?

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-24 23:01 發表
thx!
不過你好似攝青鬼咁神出鬼沒!

仲有一個問題就係舊會員好多都唔記得邊個e mail address,
咁點先可以用番舊個account呢?
果邊仲有蝙蝠俠又唔問

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-24 11:13 PM 發表

果邊仲有蝙蝠俠又唔問
佢同蝙蝠俠有路架!

If you cannot remember the email address, you can still log in to the old forum and ask xocat.

thx again!
嘩!又出現!閏七月仲係鬼節!

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-24 02:32 PM 發表

....靚女般都係咁!!....
......!

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-24 11:13 PM 發表

果邊仲有蝙蝠俠又唔問
咪就係~
......!

都仲係好慢!

fixed.

58 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。