推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 勤勞的人

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-4-13 11:47 發表

她样样好...就是不玩大话息..不喝酒..今晚広該不會帶她了...
很乖啊, 又高又靚啊, 我以前都有個廣西LB。。。,很听話, 在古都的歲月....

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-4-13 16:25 發表

大海哥, 吾該俾你地出巡的 Time schedule。。。, 等小弟就下時間, 即日來回不知得不得

STAN兄, 167, 我喜歡
我地周五六就一定巡游。。一到四就周不时游。。你那天有空就告诉我们啦。当天或第二天就安排到既啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-4-13 17:03 發表

我地周五六就一定巡游。。一到四就周不时游。。你那天有空就告诉我们啦。当天或第二天就安排到既啦。。。
basically, Hai gor and friends have tour almost everyday..

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-4-13 02:03 AM 發表

海gor...不如,你话...誰怕誰呀!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-4-13 01:32 AM 發表

很乖啊, 又高又靚啊, 我以前都有個廣西LB。。。,很听話, 在古都的歲月....
今晚去欧亞玩...冇預佢啦....点知佢又發訊息来....

X大哥...今晚可以陪你嗎??

盛情難卻....

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-4-14 00:24 發表

盛情難卻....
But why she goes away so early tonight ? Any customer in 1/2 Island ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-4-13 09:38 AM 發表

But why she goes away so early tonight ? Any customer in 1/2 Island ?
开心在於"日行一善"嘛

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-4-14 09:14 發表

开心在於"日行一善"嘛
如果她在半島還有客,是她日行"兩"善哪!

Woh!

海哥真係勤快,不過我好明白心癮呢樣先係最大o既動力。

呢排玩少左,一周減到得兩次,最要係老三夾得緊左,最多noon K偷下跳之類。而且最近鐘意品酒多過劈酒。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-4-13 15:14 發表

Other SSPs do not know ma.......now keeping only 2 SSPs...
I am thinking that you are going to recruit this one as the 3rd SSP.. Oh, I almost forget that you had 3SSPs before, still within quota.

引用:
原帖由 Mr.big 於 2010-4-14 13:30 發表
Woh!

呢排玩少左,一周減到得兩次,最要係老三夾得緊左,最多noon K偷下跳之類。而且最近鐘意品酒多過劈酒。
這樣我可以和你玩了!因為劈酒真係好傷!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-4-14 15:53 發表

這樣我可以和你玩了!因為劈酒真係好傷!
我都

[quote]原帖由 Haidada 於 2010-4-13 17:03 發表

多謝大海哥, 你地差吾多日日都出巡哦。。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-4-14 00:24 發表

盛情難卻....
好野就玩多的哪。。。。

尋晚 Thursday ,1/2 記 Full 晒,一行十人坐 268 房,老細鳩媽聲嫌細,X總都無計,入左2-300條囡入黎,呢期幾多好野,
guest room 爆,X總話 Friday K房 Guest room 兩日前都 full 晒.

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-16 01:03 AM 發表
尋晚 Thursday ,1/2 記 Full 晒,一行十人坐 268 房,老細鳩媽聲嫌細,X總都無計,入左2-300條囡入黎,呢期幾多好野,
guest room 爆,X總話 Friday K房 Guest room 兩日前都 full 晒.   
尋晚好彩碰唔到你..訂左310...点知有人话要試"有錢佬"...

呢期常仔有"囡滿之患"..多到瀉...A區40間房,有60個DJ,個個哎晒救命...

X總話閒日有佰幾条囡入唔到房

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-4-16 16:23 發表

尋晚好彩碰唔到你..訂左310...点知有人话要試"有錢佬"...

呢期常仔有"囡滿之患"..多到瀉...A區40間房,有60個DJ,個個哎晒救命...

係啊,尋晚D囡個個都好姣好搏

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-16 16:03 發表

尋晚 Thursday ,1/2 記 Full 晒,一行十人坐 268 房,老細鳩媽聲嫌細,X總都無計,入左2-300條囡入黎,呢期幾多好野,guest room 爆,X總話 Friday K房 Guest room 兩日前都 full 晒.   
It's b'cos of GZ Trade Fair (廣交會) !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-4-16 08:23 發表

Stan兄,e期富記得唔得,有乜comment?

引用:
原帖由 drm 於 2010-4-16 09:40 AM 發表

Stan兄,e期富記得唔得,有乜comment?
drm兄...囡就梗係唔夠你主場多喇...不过就勝在有花亍..有淫賤..又有個麻甩佬係個大堂度打喋....

囡囡就"多而不優"..加50上空..加100全空...

飲国产红酒又唔覺佢假,价$比你主場略贵.....

引用:
原帖由 Mr.big 於 2010-4-14 13:30 發表 Woh!

品酒。。好播。。。我都要改啦。。而家都无晒人劈酒咯。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-4-16 16:23 發表

系啦。。果晚我八点半到走廊仲有百多女。。。第时都系平日去好D。。周五六D好野都比人订晒。。。无约好女女就只能吃蕉。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-4-18 02:26 AM 發表

系啦。。果晚我八点半到走廊仲有百多女。。。第时都系平日去好D。。周五六D好野都比人订晒。。。无约好女女就只能吃蕉。。。
甘你平日来就八点半都大把女...唔好叫我幫你揀la...

费事..你唔啱又要塭多个...

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-4-18 17:35 發表

甘你平日来就八禰b都大把女...唔好叫我幫你揀la... 费事..你唔琱S要塭多...
He picks two MMs in half-island oftenly !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-4-18 17:35 發表

甘你平日来就八点半都大把女...唔好叫我幫你揀la...

费事..你唔啱又要塭多个...
都系自己拣好D。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。