推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

30 12
發新話題

[原創] 有其他指壓場搵寫手中傷金字頭係愛滋場

有其他指壓場搵寫手中傷金字頭係愛滋場

呢排不停係各大討論區出post,話自己中左,自己個朋友中左等等,仲好撚好心叫人去險身,目的只有一個,就係叫人唔好去金字頭既場,如果你同你朋友係金字頭中左aids,你直接報衛生處,我肯定呢幾間場有排煩,點解你唔咁做,收左東莞式個幾間場幾多錢呀,生意唔好就中傷對手,不如搵d招呼好既女番黎仲實際啦,下次不如話金字頭既場上面有鬼,叫人千奇唔好去

回復 1# 的帖子

C兄講得好,我都話個條粉腸Aids乜九, 別有用心, 我連淋病都未中過,
班粉腸就話中Aids.

回復 1# 的帖子

個D濕九莞式埸, 都有好多C兄試完話係垃圾場.

我係各大討論區都見到有中aids既post,又話上個月尾玩完就中,常理係玩得環保既人,會玩完後突然間走去驗hiv,上得去金多港玩環保,之前都肯定有係其他場或同其他女有環保中出,點解咁肯定會話係金字頭既場中,唔通中個幾個人一生人只係同金多港d女玩過環保,就算同自己條女老婆都有帶套,馬檻,一樓一,夜總會,大把女都肯玩環保,之前搵寫手係咁出埋莞式報告,呃左班傻仔去完後個個冇回頭,梗係啦,班女仲衰過一樓一,收成430,得3味,仲要帶套吹,鬼幫親你咩,咩濃x,x妙,x莎呢班寫手好撚勁,寫撚到去大陸網都有

你班撚樣如果真係係金記場中左aids,咪寫個大紙牌幾個撚樣企係人地樓下,叫人千奇咪上去幫親,正係識上網周圍開新a/c去唱人地,見人地旺場又唔底得,自己d場就水靜河飛

引用:
原帖由 20080925 於 2010-4-16 16:30 發表
個D濕九莞式埸, 都有好多C兄試完話係垃圾場.
yes! C-hing , I agree with you !!
耍玩莞式,  只有返上 常x   玩  ,  房大, 床大, 有濕蒸 , 又有 +1  ,
玩足120分鐘 , 先至 600~ 700 人仔 !

I hope u guys are right....

老實講, d莞式場真係水靜河飛

在discuss出post嗰個係我,(HIVHIV),係我朋友受感染,..
>>仲好撚好心叫人去驗身<驗身免費,不記名,不雖留電話,20分鐘知結果,why not..?
>>你直接報衛生處,我肯定呢幾間場有排煩,點解你唔咁做<<以發2個email,無回覆,無作用,只當作惡作劇處理,紫藤會幫願意接受檢查的141服務,但指壓要經媽咪,keeper...!而且9成9小姐拒絕...
..再說,金鑽,金豐,金多港.小姐們以交义感染...!
去邊過場,自由選擇,風頭火勢,(唔去唔會死,...去就有機會中.......)...
...先前說過,去金記客人有各種僻好!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...閣下在2010-3-5,Homosexuals 同志論壇討論區....發表...
我未上去佢地酒店搵過,但係同幾個係msn傾過,同埋打電話問過,一般開1500至2000一個鐘,可以講價,講到800至1000都得,有一兩個有cam開埋比我睇,個樣同相80%似,大部份都係菲律賓多,印尼同泰國都有,主要係灣仔,銅鑼灣,尖咀d3星酒店同賓館佢地住地方交易,呢班shemale黎黎去去都係呢堆,通常14days就走,跟住又黎另外一d,全部都有係國際伴遊網出廣告,以前呢到有師兄試過去到比人屈,成個男人咁,唔做都要比錢,所以大家如有興趣,最好約埋一齊去,人多有照應

相關搜索目錄: 廣告 酒店

引用:
原帖由 aidsaids 於 2010-4-17 12:32 發表
在discuss出post嗰個係我,(HIVHIV),係我朋友受感染,..
>>仲好撚好心叫人去驗身>你直接報衛生處,我肯定呢幾間場有排煩,點解你唔咁做
你朋友即係唔係你啦,咁你又周圍唱金記d場,你又點撚知你朋友一定係金記中,你知佢冇係第二度玩,你24小時睇撚住佢,你又知人地d女個個有aids,好撚心你唔好做埋d咁撚無聊既野啦,人地d場又冇撚得罪你,你又眼紅人地好生意,跟本所有野你自己作出黎,咩你朋友中左aids,你不如做愛滋大使啦,再唔係就係你自己經母體感染中左,而家時日無多,就日日上網唱人地,我另類辟好關你撚事咩,人地其他人中意環保中出又關唔關你事,老撚作d野嚇9人,仲話自己報左衛生署,收左人幾十蚊周圍寫

改過死人名都衰撚過人aidsaids , 4月12號先註冊,搵鬼信你咩,on9仔

Is it true or just a rumour?

aidsaids=HIVHIV,係常人最不喜歡聽到的名字,旨在引人注意,讓人提高警剔,..
不論是朋友,...或網上數未謀面,,都極不願意聽到有人受(感染)...!你咁維護金多港反令我懷疑你...!....如果我真的嚇到你,,你還是去做HIV test....心安理得..
你的僻好亦反映你是(高危人仕)..............
..

.....sex係男人天性,稍有意外,便要陪上性命,,,,這太不公平了.... ....

well said aidsaids ching. i want to continue to fuck asses. fuck white girls fuck black girls fuck indian girls asses. it is too early to end it now so better be careful from now on.

引用:
原帖由 aidsaids 於 2010-4-17 18:51 發表
aidsaids=HIVHIV,係常人最不喜歡聽到的名字,旨在引人注意,讓人提高警剔,..
不論是朋友,...或網上數未謀面,,都極不願意聽到有人受(感染)...!你咁維護金多港反令我懷疑你...!....如果我真的嚇到你,,你還是去做HIV tes ...
你憑咩嚇到人呀,你當你自己是誰,愛滋大使呀,你係discuss都比人ban左啦,仲唔開多幾個分身扮客中左招,跟住又quote一段野話"又証實左一個中左",人地d場一樣旺到7彩,你不如上去人地門口拉住d客唔好入去,點解唔夠膽咁做,正係識做文字打手唱衰人,你係唔係男人黎架,你親身上去我地咪信你

回復 14# 的帖子

你咪聽Aidsaids 講la, 條友喺到唱衰人地d囡囡,人地都係搵食,
正PkKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.

引用:
原帖由 20080925 於 2010-4-20 11:22 發表
你咪聽Aidsaids 講la, 條友喺到唱衰人地d囡囡,人地都係搵食,
正PkKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.
aidsaids叫大家去佢老細d場,包無愛滋,班女連傷風感冒都冇架,大家去多d美妙,濃情玩400幾蚊落樓既莞式,吹都帶二個套,做帶3個套

引用:
原帖由 fruitjuice 於 2010-4-20 19:04 發表

aidsaids叫大家去佢老細d場,包無愛滋,班女連傷風感冒都冇架,大家去多d美妙,濃情玩400幾蚊落樓既莞式,吹都帶二個套,做帶3個套
帶咁多做套乜春.........

引用:
原帖由 aidsaids 於 2010-4-17 18:51 發表
不論是朋友,...或網上數未謀面,,都極不願意聽到有人受(感染)...!你咁維護金多港反令我懷疑你...!....如果我真的嚇到你,,你還是去做HIV tes ...
收皮啦寫手PK!註冊無幾耐就話人地金字頭啲場有病!你就真係有病啦!我成班朋友成日都去呢幾間場、他們連暗倉都無粒呀!正PK仔!等你係度有啲地位先至學人老作啦!

引用:
原帖由 devils 於 2010-4-27 03:39 發表

收皮啦寫手PK!註冊無幾耐就話人地金字頭啲場有病!你就真係有病啦!我成班朋友成日都去呢幾間場、他們連暗倉都無粒呀!正PK仔!等你係度有啲地位先至學人老作啦!
Agree x 10! CHING

....大家心裡有數..., ............

引用:
原帖由 aidsaids 於 2010-4-28 11:38 發表
....大家心裡有數..., ............
No one support you la !Low B boy Fuckoff la

回復 21# 的帖子

死開la, 冇人會信你喺到九吹.Aidsaids=去死.

唔係呀化  拱樣做都有嘅

引用:
原帖由 ericshen 於 2010-4-17 12:16 發表
老實講, d莞式場真係水靜河飛
佢地聯同有份賣廣告個網,半價請啲網友叫雞然後做寫手....以為咁就Work.....

相關搜索目錄: 廣告

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。