推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] CA 甘四海試場報告

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-8 19:53 發表

大滾友去到骨場扮處男。

師兄      我唔制呀!!     
你幾時帶我去 觀 摩 果d 會令人 噴 血 的 工衣呀?      

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-5-9 11:00 發表

師兄      我唔制呀!!     
師兄, 你露底啦. 仲唔認係 大滾友去到骨場扮處男。  你句說話, 通常係「靚仔   .. .. 」 .

引用:
原帖由 hkmgt 於 2010-5-9 11:19 發表

師兄, 你露底啦. 仲唔認係 大滾友去到骨場扮處男。  你句說話, 通常係「靚仔   .. .. 」 .
師兄, 你攪錯!  鰤底, 點會有底呀?  

就算有, 都俾d女除掉埋!   

我係地中海式髮型, 4眼, 豬膽鼻, 臉上毛孔粗大, ........ , 一d都唔靚仔.     

有女俾我滾都偷笑!   

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-5-9 16:26 發表

師兄, 你攪錯!  鰤底, 點會有底呀?  

就算有, 都俾d女除掉埋!   

我係地中海式髮型, 4眼, 豬膽鼻, 臉上毛孔粗大, ........ , 一d都唔靚仔.     

有女俾我滾都偷笑!     ...
今天,又貪平去了金 4 海。

見到好多部長、技師、服務員都是來自金 x 島、聾賭、王金.....

到了今天,比較重要之問題還沒改善:

- 蚊患嚴重
- 技師嚴重缺乏
- 技師質素低
- 加鐘優惠卷¥20 仍然是沒得派發。

在金 4 海只做一場,但有點不愉快:

太陽落山前入場,入場後叫部長安排「年輕窈窕不醜樣的」(應該較安排漂亮的容易),部長說要等......等了35分鐘後放棄,叫部長安排一個不胖的"是但"算了,因為要趕 8:00pm 的深圳車。

來了一個不胖、面上有青春豆但並非青春,土味重之囡囡。一睇就知冇 bonus,比佢按左 35分鐘,提前落鐘走人。當時 7:30pm,應該夠時間搭巴士去新車站趕 8:00pm 的車,我比¥50 囡囡,叫佢幫我埋單,我穿褲子與執野。。。點知,著完褲執好哂野之後,等下等下,等到7:38pm 都唔見人,於是行去前台,又唔見人,我即刻叫部長刮佢出黎,我要拎返 d 找續¥22......後來搞到 7:45pm,技師死死地氣行過來,從褲袋拎返¥22比我......有冇搞錯!條蠱惑技師知我趕深圳尾班車,尊登 dum 時間,博我唔要果¥22!....結果,7:46pm 行到出門口,嘩!落狗屎!....等到7:59pm 先有的士,邊有可能趕得切 8:00pm 前到車站,唯有飛的去長安酒店搭華通車。。。

呢條蠱惑技師,令金 4 海之聲譽受損。

有了今次經驗,以後尾場一定不會在金 4 海,時間難有預算。

相關搜索目錄: 酒店
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-10 01:02 發表

見到好多部長、技師、服務員都是來自金 x 島、聾賭、王金.....

- 蚊患嚴重
- 技師嚴重缺乏
- 技師質素低
- 加鐘優惠卷¥20 仍然是 ...
到最後師兄損失唔止22蚊啊...真是賠了夫人又折兵!
不過我換著係我都會咁做! 囡囡此風不可長!
原則更為重要!
仲有因為賴過野,所以尾場我一般都會去了不用乖車之場所!

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-10 01:02 發表

- 蚊患嚴重
- 技師嚴重缺乏
- 技師質素低
- 加鐘優惠卷¥20 仍然是 ...
金4海蚊患情況隨時因天氣愈來愈熱會變得更嚴重

上次被蚊咬左大肶同屁股10幾口.....平還平, 但有時呢D新場真係要D時候攪攪佢.....

我諗都係等你地班兄弟話OK先去仲好

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-10 01:58 發表

金4海蚊患情況隨時因天氣愈來愈熱會變得更嚴重

上次被蚊咬左大肶同屁股10幾口.....平還平, 但有時呢D新場真係要D時候攪攪佢.....

我諗都係等你地班兄弟話OK先去仲好
輸兄連屁股都比蚊咬~~係咪拎左出黎晒太陽先

除鼵づ, 我最怕就係被蚊叮     

我都講下我既試場經驗啦
1.一入去就要我坐大堂等,但無人黎招待我.好彩一早call左部長,好快就接左我入房.
2.當日係平日,但等左半個鐘度都無技師.
所以,有心試場既輸兄要預多少少時間.
3.當日我間房無蚊患,幾好.

引用:
原帖由 tt234 於 2010-5-10 19:20 發表
我都講下我既試場經驗啦
1.一入去就要我坐大堂等,但無人黎招待我.好彩一早call左部長,好快就接左我入房.
2.當日係平日,但等左半個鐘度都無技師.
所以,有心試場既輸兄要預多少少時間.
3.當日我間房無蚊患,幾好.
輸兄,我有足夠理由相信你係好瘦的,瘦到血都唔多滴,所以冇蚊咬你。

我呢 d 肥佬阿伯就慘了, d 蚊好似囡囡 r 小費咁.....無孔不入。

其實,金 4 海果班員工是優質的,好多服務員都係在其他有名既場做開部長、主任,由為冇工開才 downgrade 過來做服務員,佢地服務態度非常之好,只係management 唔識 manage 佢地,冇一套完善之規則比佢地 follow。

去金 4 海確實會花比較多時間等房、等技師、彈囡、等飲料、等短褲、等巴士、等的士、等、等...... .....

所以,落雨天、趕時間、尾場千祈咪去金 4 海!

服務(部長方面)
1.我call個部長book左個技師,個部長唔覆我,去到佢就話剛剛上鐘.
2.我見佢係前龍島員工,可能熟過檔既技師,點知條友唔知又亂車,又話佢宜家係幾多號,幫我安排,點知等左一段時間仲未見人,出去問佢,佢又同我講佢上左鐘. (後來從另一龍島過檔既服務員得知囡囡已經辭工 )
3.佢又話幫我安排,我等左差唔多半粒鐘,打開門,企係門口睇野,(見到囡囡擺住d熱水入房,原來水喉水唔夠熱 )後來有個幾好樣既女主任走過黎,推我入房,叫我唔好嚇親人,我火都黎埋,媽叉佢,問佢係唔係無技師,無既早d通知我,等我去太平洋,唔好浪費我時間.
有個輸兄都走出黎話等得耐.嘈一嘈,好快就有技師到了.

服務(技師方面)
1.果日同我按果個技師細細粒,又黑又瘦,有d土,但未至受唔落,咁算啦.原來係玩得放之人.
2.技師話,宜定試業期間,無規定加鐘一定要同客人升空.十幾號回復正價後,亞運囡囡先會有升空服務,世博一組係無既.(都唔知係唔係.)
3.當日一入場,見到一個採耳,苗條身形,長曲髮,幾靚女,但近睇有d紋啦,唉,歲月摧人.不過我拒絕左佢之後,問佢咩no都懶睬,唔會幫襯佢.

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-10 19:29 發表

輸兄,我有足夠理由相信你係好瘦的,瘦到血都唔多滴,所以冇蚊咬你。

我呢 d 肥佬阿伯就慘了, d 蚊好似囡囡 r 小費咁.....無孔不入。

其實,金 4 海果班員工是優質的,好多服務員都係在其他有名既 ...
根據古老攪笑講法,我地呢類瘦骨仙,有血都去哂造精啦,呵呵!

我相信都有好多好既員工,係果條主任太寸,又推我,又話我嚇親人我先媽佢姐.

綜合各方高人啲事后評價, 我輩凡人 (要快、靚、正), 可以遠離此塲.

Remark : 要快、靚、正 唔等於有快、靚、正, 甘四海乜都等, 等完才知冇. 預早cut loss, i.e 唔去唔等

引用:
原帖由 tt234 於 2010-5-10 19:41 發表
服務(部長方面)
1.我call個部長book左個技師,個部長唔覆我,去到佢就話剛剛上鐘.
2.我見佢係前龍島員工,可能熟過檔既技師,點知條友唔知又亂車,又話佢宜家係幾多號,幫我安排,點知等左一段時間仲未見人,出去問 ...
輸兄竟然媽叉個靚女主任啊?佢窒你的話,捉佢去廁所爆左佢咪得囉!

引用:
原帖由 tt234 於 2010-5-10 19:41 發表
服務(部長方面)
2.我見佢係前龍島員工,可能熟過檔既技師,點知條友唔知又亂車,又話佢宜家係幾多號,幫我安排,點知等左一段時間仲未見人,出去問 ...
其實你比著我一定立即走人, 費事浪費時間+金錢, 而且一D都唔尊重客人.....

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-11 00:23 發表

其實你比著我一定立即走人, 費事浪費時間+金錢, 而且一D都唔尊重客人.....
我尋日真係非常之笨 7,入場後服務員話有好野,叫我等,我等左 35 分鐘先至放棄,搞到搭唔到深圳大巴尾班車,早知一早走人。

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-11 00:46 發表

我尋日真係非常之笨 7,入場後服務員話有好野,叫我等,我等左 35 分鐘先至放棄,搞到搭唔到深圳大巴尾班車,早知一早走人。  
其實去新場儘量唔好繁忙時間去, 一來客人多招待唔切, 二來技師比人催鈡催到暈(因為女唔多), 無癮

我上次夜晚8-9點去, 等左20MINS先入到閘, 雖然唔趕時間, 但自己一條友睇電視都幾悶.....

最重要叫左杯野飲, 入閘後15MINS先出現, 生果盤仲要催先有.........死唔死

希望日後會有改善....如果唔係就去太平洋多D....

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-11 00:57 發表

其實去新場儘量唔好繁忙時間去, 一來客人多招待唔切, 二來技師比人催鈡催到暈(因為女唔多), 無癮

我上次夜晚8-9點去, 等左20MINS先入到閘, 雖然唔趕時間, 但自己一條友睇電視都幾悶.....

最重要 ...

所以我平時去d有把握既場慳返d時間再付出10草野去恤返個飲頭都非常之唔錯架!

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-11 01:33 發表

所以我平時去d有把握既場慳返d時間再付出10草野去恤返個飲頭都非常之唔錯架!
10 著野係未洗、剪、恤? ...咁平?

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-11 01:44 發表

10 著野係未洗、剪、恤? ...咁平?
淨係洗,恤姐.唔剪架

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-11 01:53 發表

淨係洗,恤姐.唔剪架
係未年輕大(.)(.) 妹同你洗先?

係邊間呢?近邊頭?

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-11 01:33 發表

JACKY兄, 有無去過烏沙酒店附近D髮型屋做泰式洗頭?

好多MK LOOK妹妹仔同你洗頭而且又好舒服........$15而已, 抵到爛

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-11 11:55 發表
JACKY兄, 有無去過烏沙酒店附近D髮型屋做泰式洗頭?
好多MK LOOK妹妹仔同你洗頭而且又好舒服........$15而已, 抵到爛
好介紹, 睇睇今日有冇時間試埋佢 ...
唔該, ching  

☆~~~~~~ Be careful, but keep going ~~~~~~☆

羅拔兄好耐都無出過試場報告, 好懷念!  讚!

睇黎呢個新場尚有待改善.  好似無師兄試做推拿?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。